Doe beroep op de middelen en de expertise van Syntra Bizz. Met verschillende organisaties en bedrijven werden al echte win-win en langdurige samenwerkingen opgezet.

Laat ons even met elkaar van gedachten wisselen

Door ons uitgebreid netwerk van docenten, de faciliteiten op drie campussen, onze administratieve en commerciële slagkracht is Syntra Bizz de uitgelezen partner voor diverse organisaties die opleidingen willen integreren in hun aanbod naar leden en/of klanten. 
 

Enkele van onze partnerships en projecten
Brusafe
Logo Brusafe

Vanaf 2021 kunnen Nederlandstalige Brusselaars een gratis vooropleiding bij Brusafe volgen. Samen met Syntra Bizz zal Brusafe deze unieke vooropleiding gestalte geven.

De eerste vooropleiding richt zich tot de politie, nadien volgen de andere beroepen. Deze vorming bereidt geïnteresseerden op de selectieproeven bij de politie voor.

Pas als ze voor deze proeven slagen én de politie hen aanwerft, kunnen ze hun opleiding aan de politieschool starten. Hiermee wil het Brusselse Gewest inzetten op de aanwerving van Nederlandstalige Brusselaars in de veiligheids-, preventie- en hulpdienstberoepen.

www.brusafe.brussels

Federatie van Aluminiumconstructeurs (FAC)

Federatie van Aluminiumconstructeurs (FAC) is sinds enkele jaren vaste partner van Syntra AB voor hun sectorgerichte opleidingen. Wij doen de praktische omkadering voor enkele van hun opleidingen, gaande van inschrijvingen tot facturatie en het voorzien van de didactische ruimte.

www.fac-belgium.eu

Zorgpro

Samen met Zorgpro werkten we een volledig opleidingstraject uit voor woonassistenten. Onze samenwerking was ook de basis voor de nodige gesprekken met de FOD Volksgezondheid wat resulteerde in de officiële erkenning van de opleiding tot woonassistent. Je leest hier meer over in deze blog.

De opleiding woonassistent bestaat uit 7 individuele modules die we samen in de markt zetten. Met succes, want binnenkort starten we reeds met onze 5de reeks.

Mederi

Met Mederi ontwikkelden we een aanbod voor zelfstandige thuisverplegers. Vaak missen zij de praktische omkadering van het zelfstandige statuut. Samen met Mederi werkten we een programma uit om hierin tegemoet te komen.

Consulta en BVV

Samen met Consulta en BVV organiseren we sinds enkele jaren de opleidingen gespecialiseerd voetverzorger voor reuma-patiënten en gespecialiseerd voetverzorger voor diabeten. Ook hier verzorgen wij de praktische omkadering.

Uitvaartunie Vlaanderen

Voor de leden van de Uitvaartunie, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt, werkten we diverse trajecten uit rond doelgericht communiceren, salestechnieken en praktisch leidinggeven.

Lineas

Het goederentransport per spoor zit in de lift. Deze heel boeiende transportsector blijft echter een besloten wereld en is daardoor weinig bekend bij het grote publiek. Daarenboven kunnen de meeste functies enkel “on the job” aangeleerd worden.

Samen met Lineas ontwikkelde Syntra Bizz de unieke basisopleiding spoorwegtechnieken. Ze gaat in op verschillende aspecten van de veiligheidsfuncties die in diverse beroepen, soms gecombineerd, toegepast worden. Deze opleiding is de aanloop naar de invulling van knelpuntberoepen zoals treinbestuurder, rangeerder, keurder en dispatcher. 

Een groot aantal cursisten uit de opleidingssessies zijn intussen reeds aan de slag in de sector van het goederentransport per trein.

Laat het beheer van je opleidingen over aan Syntra Bizz

Syntra Bizz doet nog meer: wij helpen jouw bedrijf in het beheer van de opleidingen van je medewerkers. Wij volgen netjes op wanneer een gastechnicus zijn verplichte opleiding moet volgen, wanneer een heftruckbestuurder zijn attest moet verlengen of wanneer een beroepschauffeur zijn nascholing moet volgen in het kader van Code 95.

Het zijn maar enkele voorbeelden van beroepen met een erkenning met een "vervaldatum". Er zijn wellicht ook zo'n functies in jouw bedrijf. Met de coördinatie hiervan neemt Syntra Bizz behoorlijk wat werk uit jouw handen.

Vragen? We helpen je graag verder

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Laetitia De Schepper
Opleidingscoördinator

Laetitia De Schepper

03 451 99 00
Nadia Pauwels
Administratief medewerkster

Nadia Pauwels

03 451 99 00
Joost Van de Vijver
Directeur Marketing en Business Development

Joost Van de Vijver

03 451 99 00
Onze klanten

Succesverhalen

Alle succesverhalen

Bedrijfsopleiding in de kijker: technische 1-op-1 coaching

SyntraBizz bedrijfsopleidingen worden meestal ingeboekt voor teams of meerdere collega’s, maar een unieke maattraining voor één persoon kan ook. Het is een efficiënte manier om een individu snel van nieuwe kennis of vaardigheden te voorzien, of de ‘inloopperiode’ in te korten om sneller resultaat te halen.

Tom Ghysels
Tom Ghysels Basisopleiding Spoortechnieken

Ik zette mijn carrière op een ander spoor

Tom Ghysels was tot voor kort lesgever sociaal maatschappelijk werk bij Stad Antwerpen, maar wilde altijd iets doen met zijn echte passie: spoorvervoer. “Ik heb een lerarendiploma, maar wilde eigenlijk een carrièresprong maken. Het spoorvervoer is een wereld die me altijd geboeid heeft en het leek me dan ook ideaal om te combineren met mijn job als lesgever.”

Google Analytics bij Syntra Bizz
Evy Lafosse Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Evy Lafosse is management assistant in een Kempische KMO. Zij beheert de social media-activiteiten van het bedrijf en houdt ook de vinger aan de pols als het over de bezoekersresultaten van de website gaat. Het bedrijf werkt samen met een gespecialiseerd marketingbureau dat iedere maand mooie tabellen en statistieken voorlegt. 

 

Total Safety Training op maat

"De opleiding voldeed volledig aan onze eisen ook qua timing en locatie"

Total Safety, de internationale marktleider op het gebied van geïntegreerde veiligheidsoplossingen zocht naar een maatopleiding. Samen met Syntra Bizz organiseerden ze een opleiding ‘train the trainer’ voor hun medewerkers.