Bij een maatopleiding van Syntra Bizz heb je één aanspreekpunt voor al je opleidingsvragen of -behoeften, van intakegesprek tot follow-up. Onze persoonlijke aanpak bestaat uit 4 stappen:

Vraag je offerte

Onze aanpak

  • Vraag van klant
  • Voorstel op maat
  • Opleiding op maat
  • Nazorg en evaluatie

Is er in jouw organisatie nood aan opfrissing van kennis of het aanleren van nieuwe vaardigheden? Of wil je intern een opleidingsaanbod lanceren en ben je op zoek naar een goede opleidingspartner? Contacteer ons voor vrijblijvend advies of een prijsofferte.

Wij werken in samenspraak met de docent een eerste maatoplossing uit volgens jouw verwachtingen inzake lesinhoud, leerdoelen, timing en locatie. Deze offerte is in overleg aanpasbaar.

Indien nodig plannen wij ook eerst een intakegesprek in, samen met de docent. Het is ook mogelijk om vooraf de competenties van de cursisten even te screenen, zodat de gegeven opleiding ook perfect matcht met hun bestaande ervaring of kennis.

We plannen de maatopleiding in, bij jou in het  bedrijf, op de locatie die je zelf kiest of in één van onze campussen
Het op maat gemaakt cursusmateriaal wordt op de opleidingslocatie geleverd.

Elke maatopleiding wordt geëvalueerd door de cursisten en de docent. De resultaten met eventuele aandachtspunten voor de toekomst bespreken we graag met jou.

Vragen? We helpen je graag verder

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Linda Boey
Administratief medewerkster

Linda Boey

03 451 99 00
Joost Van de Vijver
Directeur Marketing en Business Development

Joost Van de Vijver

03 451 99 00
Jeroen Dutoy

Financiën
Management
Sales, marketing en communicatie
Vastgoed

Jan Leys

Bouw
Elektro en techniek
Groenverzorging
Transport en logistiek
Veiligheid, preventie en milieu
Voertuigen en metaal
Zorgverlening

Maarten Gorissen

Grafische en multimedia
Informatica

Onze klanten

Succesverhalen

Alle succesverhalen

Bedrijfsopleiding in de kijker: technische 1-op-1 coaching

SyntraBizz bedrijfsopleidingen worden meestal ingeboekt voor teams of meerdere collega’s, maar een unieke maattraining voor één persoon kan ook. Het is een efficiënte manier om een individu snel van nieuwe kennis of vaardigheden te voorzien, of de ‘inloopperiode’ in te korten om sneller resultaat te halen.

Tom Ghysels
Tom Ghysels Basisopleiding Spoortechnieken

Ik zette mijn carrière op een ander spoor

Tom Ghysels was tot voor kort lesgever sociaal maatschappelijk werk bij Stad Antwerpen, maar wilde altijd iets doen met zijn echte passie: spoorvervoer. “Ik heb een lerarendiploma, maar wilde eigenlijk een carrièresprong maken. Het spoorvervoer is een wereld die me altijd geboeid heeft en het leek me dan ook ideaal om te combineren met mijn job als lesgever.”

Google Analytics bij Syntra Bizz
Evy Lafosse Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Evy Lafosse is management assistant in een Kempische KMO. Zij beheert de social media-activiteiten van het bedrijf en houdt ook de vinger aan de pols als het over de bezoekersresultaten van de website gaat. Het bedrijf werkt samen met een gespecialiseerd marketingbureau dat iedere maand mooie tabellen en statistieken voorlegt. 

 

Total Safety Training op maat

"De opleiding voldeed volledig aan onze eisen ook qua timing en locatie"

Total Safety, de internationale marktleider op het gebied van geïntegreerde veiligheidsoplossingen zocht naar een maatopleiding. Samen met Syntra Bizz organiseerden ze een opleiding ‘train the trainer’ voor hun medewerkers.