Bij Syntra Bizz en organiseren we opleidingen op maat van jouw medewerkers en jouw bedrijf. Flexibel, op maat en met onmiddellijk resultaat. 

Vraag je offerte

Jouw voordeel
Op maat

De opleiding wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf, volledig op basis van jullie specifieke vereisten én met actuele cases of voorbeelden uit jouw bedrijf. Op deze manier wordt de cursus heel herkenbaar voor jouw medewerkers. Het is evident dat we rekening houden met de reeds eerder opgedane kennis, competenties en ervaring van de medewerkers. We willen immers geen open deuren intrappen en dingen aanleren die ze al kennen. 

Voordelig

We werken met vaste groepsprijzen en komen in aanmerking voor verschillende subsidies zoals de KMO-portefeuille. Dit maakt de opleiding heel voordelig.
 

Flexibel

Jij bepaalt zelf waar en wanneer de opleiding doorgaat. We kunnen vrijwel iedere opleiding ook online organiseren. Uiteraard kan dit niet zomaar met praktijkgerichte opleidingen, maar waar het kan zetten we hier zeker sterk op in.

Onmiddellijk resultaat

Al onze docenten staan in de praktijk waardoor ze concrete en bruikbare tips geven die jouw medewerkers direct kunnen toepassen. Je ziet onmiddellijk resultaat. Zij hebben ook de nodige ervaring om ook hun online lessen boeiend en interactief te maken én te houden.

Eén aanspreekpunt

Je hebt één aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij zijn thuis in heel diverse sectoren en kunnen daardoor opleidingen aanbieden voor arbeiders én bedienden.

Onbeperkte mogelijkheden

Wij staan open voor diverse samenwerkingsmodellen. Wens je onze opleidingen intern vrijblijvend aan te bieden (open aanbod principe)? Wens je samen een opleiding te ontwikkelen en in de markt te zetten? We bekijken graag wat mogelijk is.

Wij denken ook met jou mee hoe wij eventueel het L&D-beleid van jouw bedrijf efficiënter kunnen aanpakken. Hiervoor hebben we een aantal tools die graag ter beschikking stellen van jouw bedrijf.

Een grote regio

Wij beperken ons qua regio niet enkel tot de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij geven maatopleidingen zowel in het verste puntje van West-Vlaanderen als in het noorden van Limburg. 

Wij starten met een intakegesprek

Via een intakegesprek met de docent, de geïnteresseerde cursisten en hun leidinggevende kunnen wij de reeds bestaande competenties van jouw collega's of medewerkers aftoetsen en samen ontdekken hoe we hen op basis hiervan kunnen laten doorgroeien. Wij verkopen dus eigenlijk geen maatopleiding maar gewoonweg een persoonlijke coaching van jouw medewerker.

Vragen? We helpen je graag verder

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Joost Van de Vijver
Directeur Marketing en Business Development

Joost Van de Vijver

03 451 99 00
Jeroen Dutoy

Financiën
Management
Sales, marketing en communicatie
Vastgoed

Paul de Loose

Elektro & Techniek
Energie & HVAC
Transport en logistiek
Voertuigen en metaal

Maarten Gorissen

Grafische en multimedia
Informatica

Zeno De Ryck

Bouw
Elektro & Techniek
Energie & HVAC
Groenvoorziening
Transport & Logistiek
Veiligheid, preventie & milieu
Voertuigen & Metaal
Zorgverlening

Brigitte Wauters

Beauty & Wellness
Dieren
Horeca & Voeding
Kunst, antiek en creatief design
Mode & kledij
Sport
Toerisme
Zorgverlening

Onze klanten

Overzicht

Succesverhalen

Alle succesverhalen

Bedrijfsopleiding in de kijker: technische 1-op-1 coaching

SyntraBizz bedrijfsopleidingen worden meestal ingeboekt voor teams of meerdere collega’s, maar een unieke maattraining voor één persoon kan ook. Het is een efficiënte manier om een individu snel van nieuwe kennis of vaardigheden te voorzien, of de ‘inloopperiode’ in te korten om sneller resultaat te halen.

Tom Ghysels
Tom Ghysels Basisopleiding Spoortechnieken

Ik zette mijn carrière op een ander spoor

Tom Ghysels was tot voor kort lesgever sociaal maatschappelijk werk bij Stad Antwerpen, maar wilde altijd iets doen met zijn echte passie: spoorvervoer. “Ik heb een lerarendiploma, maar wilde eigenlijk een carrièresprong maken. Het spoorvervoer is een wereld die me altijd geboeid heeft en het leek me dan ook ideaal om te combineren met mijn job als lesgever.”

Google Analytics bij Syntra Bizz
Evy Lafosse Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Evy Lafosse is management assistant in een Kempische KMO. Zij beheert de social media-activiteiten van het bedrijf en houdt ook de vinger aan de pols als het over de bezoekersresultaten van de website gaat. Het bedrijf werkt samen met een gespecialiseerd marketingbureau dat iedere maand mooie tabellen en statistieken voorlegt. 

 

Sofie Willems docent Copywriter

Als je schrijven leuk vindt

Sofie Willems is docent van de avondopleiding Copywriter bij Syntra Bizz in Berchem. De cursisten zijn opgetogen over haar aanpak.