Bij Syntra Bizz en organiseren we opleidingen op maat van jouw medewerkers en jouw bedrijf. Flexibel, op maat en met onmiddellijk resultaat. 

Vraag je offerte

Jouw voordeel
Op maat

De opleiding wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf, volledig op basis van jullie specifieke vereisten én met actuele cases of voorbeelden uit jouw bedrijf. Op deze manier wordt de cursus heel herkenbaar voor jouw medewerkers. Het is evident dat we rekening houden met de reeds eerder opgedane kennis, competenties en ervaring van de medewerkers. We willen immers geen open deuren intrappen en dingen aanleren die ze al kennen. 

Voordelig

We werken met vaste groepsprijzen en komen in aanmerking voor verschillende subsidies zoals de KMO-portefeuille. Dit maakt de opleiding heel voordelig.
 

Flexibel

Jij bepaalt zelf waar en wanneer de opleiding doorgaat. We kunnen vrijwel iedere opleiding ook online organiseren. Uiteraard kan dit niet zomaar met praktijkgerichte opleidingen, maar waar het kan zetten we hier zeker sterk op in.

Onmiddellijk resultaat

Al onze docenten staan in de praktijk waardoor ze concrete en bruikbare tips geven die jouw medewerkers direct kunnen toepassen. Je ziet onmiddellijk resultaat. Zij hebben ook de nodige ervaring om ook hun online lessen boeiend en interactief te maken én te houden.

Eén aanspreekpunt

Je hebt één aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij zijn thuis in heel diverse sectoren en kunnen daardoor opleidingen aanbieden voor arbeiders én bedienden.

Onbeperkte mogelijkheden

Wij staan open voor diverse samenwerkingsmodellen. Wens je onze opleidingen intern vrijblijvend aan te bieden (open aanbod principe)? Wens je samen een opleiding te ontwikkelen en in de markt te zetten? We bekijken graag wat mogelijk is.

Wij denken ook met jou mee hoe wij eventueel het L&D-beleid van jouw bedrijf efficiënter kunnen aanpakken. Hiervoor hebben we een aantal tools die graag ter beschikking stellen van jouw bedrijf.

Een grote regio

Wij beperken ons qua regio niet enkel tot de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij geven maatopleidingen zowel in het verste puntje van West-Vlaanderen als in het noorden van Limburg. 

Wij starten met een intakegesprek

Via een intakegesprek met de docent, de geïnteresseerde cursisten en hun leidinggevende kunnen wij de reeds bestaande competenties van jouw collega's of medewerkers aftoetsen en samen ontdekken hoe we hen op basis hiervan kunnen laten doorgroeien. Wij verkopen dus eigenlijk geen maatopleiding maar gewoonweg een persoonlijke coaching van jouw medewerker.

Vragen? We helpen je graag verder

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Sarah Hansen
Opleidingsadviseur

Sarah Hansen

0486 83 13 87

regio's: Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Caroline Jacobs
Opleidingsadviseur

Caroline Jacobs

0474 49 82 99

regio's: Limburg, Vlaams-Brabant, Zuiderkempen

Charlotte Jans
Opleidingsadviseur

Charlotte Jans

0468 07 73 29

regio's: Brussel en Noorderkempen

Bie Vingerhoets
Administratief medewerkster

Bie Vingerhoets

03 451 99 00
Linda Boey
Administratief medewerkster

Linda Boey

03 451 99 00
Joost Van de Vijver
Directeur Marketing en Business Development

Joost Van de Vijver

03 451 99 00
Jeroen Dutoy

Financiën
Management
Sales, marketing en communicatie
Vastgoed

Jan Leys

Bouw
Elektro en techniek
Groenverzorging
Transport en logistiek
Veiligheid, preventie en milieu
Voertuigen en metaal
Zorgverlening

Maarten Gorissen

Grafische en multimedia
Informatica

Onze klanten
Tom Ghysels
Tom Ghysels Basisopleiding Spoortechnieken

Ik zette mijn carrière op een ander spoor

Tom Ghysels was tot voor kort lesgever sociaal maatschappelijk werk bij Stad Antwerpen, maar wilde altijd iets doen met zijn echte passie: spoorvervoer. “Ik heb een lerarendiploma, maar wilde eigenlijk een carrièresprong maken. Het spoorvervoer is een wereld die me altijd geboeid heeft en het leek me dan ook ideaal om te combineren met mijn job als lesgever.”

Google Analytics bij Syntra Bizz
Evy Lafosse Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Evy Lafosse is management assistant in een Kempische KMO. Zij beheert de social media-activiteiten van het bedrijf en houdt ook de vinger aan de pols als het over de bezoekersresultaten van de website gaat. Het bedrijf werkt samen met een gespecialiseerd marketingbureau dat iedere maand mooie tabellen en statistieken voorlegt. 

 

Total Safety Training op maat

"De opleiding voldeed volledig aan onze eisen ook qua timing en locatie"

Total Safety, de internationale marktleider op het gebied van geïntegreerde veiligheidsoplossingen zocht naar een maatopleiding. Samen met Syntra Bizz organiseerden ze een opleiding ‘train the trainer’ voor hun medewerkers.

Hubo België Training op maat

"Syntra Bizz combineert een inhoudelijk goede opleiding met flexibiliteit"

Voor Hubo België stelden de medewerkers van Syntra Bizz, opleidingen MS Excel samen. Er werd op vraag van Hubo gewerkt met verschillende niveaugroepen om het maximale uit de opleiding te halen.