Immoweb-vastgoed

Immoweb meets Syntra Bizz

Syntra Bizz biedt een breed aanbod aan opleidingen aan in onder andere de vastgoedsector. Dat had ook Immoweb al snel door en ze twijfelden dan ook geen seconde om een samenwerking voor te stellen.

Iedereen die wat thuis is in de wereld van vastgoed weet dat elke vastgoedmakelaar die is ingeschreven bij het BIV vormingsplicht heeft. Dit betekent dat ze elk jaar hun kennis dienen te verrijken door het volgen van vastgoedvormingen bij een hiervoor erkende opleidingsverstrekker.
Syntra Bizz is één van de mogelijke opleidingscentra en heel wat vastgoedmakelaars vonden reeds de weg naar onze vele opleidingen.

Immoweb, de gekende vastgoedwebsite, ging een samenwerking aan met ons en doopte het Immoweb Academy. In samenspraak werd er een pakket opleidingen over verschillende onderwerpen samengesteld voor hun klanten. Elk onderwerp wordt geteased in een webinar en is een korte intro van de live seminarie die daarna volgt. 
Er vonden reeds 3 webinars plaats die op heel wat succes konden rekenen. Ook de inschrijvingen voor de daaropvolgende seminaries lopen intussen vlot binnen.

De onderwerpen zijn gekozen op basis van de toppers in ons aanbod en met de digitalisering van het beroep in het achterhoofd. Zo kwam de beslissing om te gaan voor Vastgoedfotografie, Filmen en monteren met je smartphone en Digitale verkoop van vastgoed.

Benieuwd naar onze andere toppers uit onze meer dan 500 opleidingen per jaar?

Wegens het grote succes van de webinars zullen we deze formule vanuit Syntra Bizz binnenkort ook aanbieden aan onze eigen klanten. Houd dus zeker onze kanalen in het oog om op de hoogte te blijven van de te personaliseren pakketten. 

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
syndicus sterk in de schoenen
Artikel

Sta jij als syndicus sterk in je schoenen?

De vastgoedsector boomt nog steeds. Maar door de schaarsheid van bouwgronden wordt er nog meer in de hoogte gebouwd. Nog meer appartementen dus of gebouwen waar de bewoners dicht bij elkaar leven en een aantal ruimten moeten delen. 

de vastgoedsector is een sector met heel veel toekomst
Artikel

De juiste weg naar een carrière in de vastgoedsector?

De vastgoedsector is meer dan ooit in beweging. Nooit veranderden zoveel gronden, huizen of handelspanden van eigenaar of huurder. Het is dan ook een sector die heel wat carrièrekansen biedt.

Tover als vastgoedstylist
Artikel

Maak huizen weer verkoopsklaar als vastgoedstylist

Een huis verkopen dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft is niet altijd makkelijk. Gelukkig is renoveren niet altijd nodig, door middel van styling kan je ook al heel wat bereiken.

Artikel

Verkopen in een recessie

2023 is gestart zoals 2022 is geëindigd: in een (milde) recessie. De hogere loonkosten, stijgende grondstofprijzen en problemen met toeleveringen zijn actueel. De KMO-Barometer staat op negatief met pessimistische verwachtingen rond laattijdige betalingen en cash-flow. Maar ‘elk nadeel heb z’n voordeel’ zei wijlen Cruijff en misschien kan je 2023 aanwenden om nieuwe verkoopstrategieën aan boord te brengen of kostenbesparende ideeën uit te testen. Wij zetten je graag op weg met deze 5 tips en koppelen deze aan interessante opleidingen die je kan volgen in open programmatie of via een incompany training.