Bizz Academy

Syntra Bizz faciliteert jouw opleidingsbeleid

Komen onderstaande situaties jou bekend voor?

  • Je steekt veel energie in het opzetten van een opleidingsbeleid
  • Je verliest veel tijd door alle administratie die bij opleidingen komt kijken
  • Je wil opleidingen beter afstemmen op de voorkennis van medewerkers
  • Je wil de effectiviteit van opleidingen beter kunnen evalueren

Doe een beroep op de expertise van Syntra Bizz. Door een netwerk van 1000 docenten, faciliteiten op 3 campussen en een straf team kunnen wij eender welk opleidingsaanbod integreren.

“Mooie service die wordt aangeboden en bovendien tijdbesparend en heel gebruiksvriendelijk. Ook handig dat dit automatisch in de persoonlijke agenda komt en dat de evaluatie digitaal wordt verstuurd.”

- Pascale Balemans van Ferm

Je eigen Academy dankzij Syntra Bizz

Grote spelers als Volvo, Pfizer, Renotec en Niko hebben hun eigen Academy waarbij ze investeren in opleiding voor hun medewerkers of klanten. Voor KMO’s en kleinere organisaties is het niet evident om trainingen, cursussen en bijscholingen efficiënt te organiseren. Het vergt daarnaast ook kennis van het opleidingsaanbod en tijd om alles administratief te regelen en op te volgen. Wij ontzorgen jou daarom graag met de Academy. Je krijgt je eigen plaats op onze website waar jouw klanten of leden kunnen inloggen. Hier kunnen ze dan uit een vooraf gedefinieerd opleidingsaanbod te kiezen. Deze service is bovendien gratis bij bevestiging van meerdere trainingen.

Ontzorgen in 5 stappen

1. Jouw bedrijf bepaalt voor welke opleidingen jullie werknemers of leden kunnen inschrijven.
Keuze uit open programmatie of maattrainingen. Keuze tussen eigen of Syntra leslocatie.

2. We plaatsen jouw selectie in een gepersonaliseerde omgeving op de website van Syntra Bizz. Er is geen apart opleidingsplatform, we houden het graag eenvoudig.

3. Inschrijven kan makkelijk via die specifieke pagina op onze site met login voor je bedrijf. Keuze tussen zelf laten inschrijven of inschrijven via teamleader.

4. Je hebt een live update over inschrijvingen en beschikbare plaatsen.

5. Van inschrijving tot facturatie, alles verloopt geautomatiseerd.

 

immoweb

“Het organiseren van opleidingen kost veel tijd bij HR-afdelingen. De Academy vereenvoudigt dit proces aanzienlijk. Onze klanten Immoweb, Meetdistrict, Ferm thuiszorg … maken reeds gebruik van deze oplossing.”

- Caroline Jacobs, opleidingsadviseur

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

SyntraBizz, de b2b-afdeling van Syntra AB, breidt uit met nieuwe opleidingslocaties in Sint-Niklaas en Gent

Bedrijven investeren in opleidingen om diverse redenen. Het draagt bij tot efficiënter werken en het zorgt voor uitdaging en werkgeluk. Naast een groeiende open programmatie, organiseren we jaarlijks meer dan 400 bedrijfsinterne opleidingen. Om de stijgende vraag in de markt op te vangen en onze expansie verder te ondersteunen, voegen we twee nieuwe opleidingslocaties toe aan onze regio. Voortaan kan je ook een SyntraBizz-opleiding boeken bij Meetdistrict in Gent (Ghelamco arena) en bij het Bedrijvencentrum Waasland in Sint-Niklaas.

Artikel

Training op maat van elke organisatie / elk individu

Het tijdperk van levenslang leren is aangebroken. Kennis en vaardigheden kunnen nu een leven lang worden verworven en verbeterd. Opleiding is niet langer een one-size-fits-all-ervaring, maar eerder toegesneden op de behoeften van elk individu.

Syntra Bizz lesgevers aan de slag in de Fluvius Academy
Artikel

Syntra Bizz lesgevers aan de slag in de Fluvius Academy

Syntra Bizz stuurt versterking richting Hasselt & Mechelen: docenten Karim & Filip, specialisten in veiligheid, geven honderden nieuwe medewerkers en aannemers van Fluvius 2 essentiële opleidingen.

Artikel

Immoweb meets Syntra Bizz

Syntra Bizz biedt een breed aanbod aan opleidingen aan in onder andere de vastgoedsector. Dat had ook Immoweb al snel door en ze twijfelden dan ook geen seconde om een samenwerking voor te stellen.