alimento

Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

De cijfers tonen aan dat alle bevraagden zeer tevreden waren over de inschrijvingsfase. De opleidingen zijn duidelijk omschreven op de website en de verdere afhandeling gebeurt vlot en overzichtelijk. Onze accountmanagers zorgen daarbij voor duidelijke overeenkomsten die perfect zijn afgesteld op wat de klant verwacht.
Over de inhoudelijke aanpak en kwaliteit was elke bevraagde “tevreden tot zeer tevreden”, zo schrijft het rapport van Alimento. Er is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de lessen en vooral het maatwerk wordt bijzonder geapprecieerd.

Bekwame trainers en topinfrastructuur

Omdat we bij Syntra Bizz opleidingen aanbieden in zeer uiteenlopende sectoren, zijn we steeds op zoek naar experts in allerlei verschillende vakgebieden, en ook die inzet wordt gewaardeerd door onze klanten. De grootste troef van de opleidingen is volgens alle bevraagden immers het bekwame trainerskorps van Syntra Bizz. 

Klanten waarderen de deskundigheid en praktijkervaring van de trainers en het didactisch materiaal dat voorzien wordt tijdens de lessen. Powerpoints, oefeningen, online webtoepassingen, handboeken en documenten in pdf-vorm,… Onze docenten doen er alles aan om de lessen zo boeiend en praktijkgericht mogelijk te maken.

Ook de infrastructuur van Syntra Bizz krijgt van alle bevraagden een positieve evaluatie. De campussen zijn makkelijk bereikbaar en alle klanten appreciëren de leslokalen en catering die voorzien is.

Je bent in je keuze van opleiding ook niet beperkt tot ons aanbod horeca- en voeding. Of je nu geïnteresseerd bent in een snelcursus Duits, of een Barista SCA-training; ieder voedingsgerelateerd bedrijf kan met subsidies aanvragen voor de maatopleiding van hun keuze.
 

Ook interesse in een opleiding op maat? Download hier onze opleidingsgids.

Download

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Politieopleiding
Artikel

Samenwerkingsverband tussen Brusafe en Syntra Bizz

Brusafe

Brusafe en Syntra Bizz organiseren vooropleiding voor veiligheidsdiensten

Vanaf 2021 zal Brusafe Brussels - samen met Syntra Bizz - een unieke vooropleiding richting selectieproeven voor de politieschool gestalte geven. Deze gratis opleiding richt zich tot Nederlandse Brusselaars.

Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

Woonassistent bij Syntra Bizz
Artikel

Woonassistent: een dankbare carrière in de zorgsector

Als woonassistent maak je het leven van mensen een pak aangenamer. Jij levert een belangrijke bijdrage in hun levenskwaliteit en hun zelfstandigheid. Sinds vorig jaar kan je bij Syntra Bizz het herkende diploma van Woonassistent behalen. We vroegen aan docente Nathalie Van Rompu wat het vak van woonassistent nu eigenlijk inhoudt.

 

Artikel

Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud.