alimento

Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

De cijfers tonen aan dat alle bevraagden zeer tevreden waren over de inschrijvingsfase. De opleidingen zijn duidelijk omschreven op de website en de verdere afhandeling gebeurt vlot en overzichtelijk. Onze accountmanagers zorgen daarbij voor duidelijke overeenkomsten die perfect zijn afgesteld op wat de klant verwacht.
Over de inhoudelijke aanpak en kwaliteit was elke bevraagde “tevreden tot zeer tevreden”, zo schrijft het rapport van Alimento. Er is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de lessen en vooral het maatwerk wordt bijzonder geapprecieerd.

Bekwame trainers en topinfrastructuur

Omdat we bij Syntra Bizz opleidingen aanbieden in zeer uiteenlopende sectoren, zijn we steeds op zoek naar experts in allerlei verschillende vakgebieden, en ook die inzet wordt gewaardeerd door onze klanten. De grootste troef van de opleidingen is volgens alle bevraagden immers het bekwame trainerskorps van Syntra Bizz. 

Klanten waarderen de deskundigheid en praktijkervaring van de trainers en het didactisch materiaal dat voorzien wordt tijdens de lessen. Powerpoints, oefeningen, online webtoepassingen, handboeken en documenten in pdf-vorm,… Onze docenten doen er alles aan om de lessen zo boeiend en praktijkgericht mogelijk te maken.

Ook de infrastructuur van Syntra Bizz krijgt van alle bevraagden een positieve evaluatie. De campussen zijn makkelijk bereikbaar en alle klanten appreciëren de leslokalen en catering die voorzien is.

Je bent in je keuze van opleiding ook niet beperkt tot ons aanbod horeca- en voeding. Of je nu geïnteresseerd bent in een snelcursus Duits, of een Barista SCA-training; ieder voedingsgerelateerd bedrijf kan met subsidies aanvragen voor de maatopleiding van hun keuze.
 

Ook interesse in een opleiding op maat? Download hier onze opleidingsgids.

Download

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

Immoweb meets Syntra Bizz

Syntra Bizz biedt een breed aanbod aan opleidingen aan in onder andere de vastgoedsector. Dat had ook Immoweb al snel door en ze twijfelden dan ook geen seconde om een samenwerking voor te stellen.

Artikel

Training op maat van elke organisatie / elk individu

Het tijdperk van levenslang leren is aangebroken. Kennis en vaardigheden kunnen nu een leven lang worden verworven en verbeterd. Opleiding is niet langer een one-size-fits-all-ervaring, maar eerder toegesneden op de behoeften van elk individu.

Politieopleiding
Artikel

Samenwerkingsverband tussen Brusafe en Syntra Bizz

Brusafe en Syntra Bizz organiseren vooropleiding voor veiligheidsdiensten

In 2021 werkte Brusafe Brussels - samen met Syntra Bizz - een unieke vooropleiding richting selectieproeven voor de politieschool uit. Deze gratis opleiding richt zich tot Nederlandstalige kandidaten die in Brussel willen werken.

excel
Artikel

MS Excel: ook voor jouw bedrijf

Microsoft Excel heeft vaak de reputatie dat het overdreven complex en vooral voor de financiële sector interessant is. Nochtans heeft het programma verschillende handige toepassingen voor iedereen binnen jouw bedrijf.