Syntra Bizz partnert graag en goed met steden en gemeenten

Syntra Bizz partnert graag en goed met steden en gemeenten

We mogen heel wat steden en gemeenten tot onze klanten rekenen en door onze jarenlange samenwerking en verscheidenheid aan uitdagingen, kunnen we de opleidingsbehoeften in de publieke sector goed inschatten. In dit blogartikel vind je een selectie uit de gerealiseerde incompany-trainingen aan regionale en provinciale bestuursorganen.

 

Selectiegesprekken

Trek sterke kandidaten aan die perfect matchen met de waarden en de bedrijfscultuur van jouw stad of gemeente. We zoomen in op effectieve selectietechnieken met als doel de juiste mensen aan te trekken, de betrokkenheid van het personeel te vergroten en het verloop te laten dalen.

Leidinggeven

Wij selecteren voor jou de juiste experten die interactieve lessen verzorgen rond feedback geven, verbindend communiceren, het kaderen van duidelijke rollen en verantwoordelijkheden, … Onder andere stad Leuven investeert in leidinggevende capaciteiten van hun medewerkers.

Onthaalmedewerker

Meer en meer besturen investeren in klantvriendelijk onthaal. In deze training zoomen we in op klantenservice, communicatievaardigheden en hospitality. Ook cultuursensitiviteit en conflict- hantering worden meegenomen. Aanrader voor zowel nieuwe als ervaren medewerkers.

Heftruck, graafmachine, werken op hoogte,  BA4/BA5, …

Door samenwerkingen met partners beschikken wij over up-to-date materiaal en infrastructuur. Daarnaast beschikken we over een sterk netwerk van technische docenten met bedrijfservaring wat van Syntra Bizz de aangewezen opleidingspartner maakt voor alle technische trainingen.

Onderhoud van voertuigen

Syntra Bizz werkt sinds 2019 voor de stad Antwerpen trainingen uit voor het onderhoud van hun technische voertuigen. Van elektrische fietsen tot huisvuilwagens op waterstof en meer. Lees er alles over in dit artikel.

“Het grootste gevaar op een werkplaats is gewenning en denken dat anderen eventuele problemen zullen oplossen. Samen met Bizz organiseren we Last Minute Risk Analyses op onze werkplaatsen om bijvoorbeeld vervallen houdbaarheidsdata van helmen of kabels op verkeerde plaatsen te detecteren.”
Mauro Alves Da Silva, preventieadviseur stad Antwerpen

Onze incompany-trainingen worden op maat van de opleidingsbehoeften samengesteld

Na een eerste gesprek/voorstel betrekken we graag de trainer(s) bij  de opmaak van de concrete inhoud van het leerprogramma. Hij/zij vergaart de nodige informatie om de leerinhoud zo goed mogelijk af te stemmen op het leerdoel en de doelgroep. Bovendien kan je al een eerste keer kennis maken met de docent die jouw medewerkers zal opleiden.

Wil je net als Antwerpen, Leuven, Halle, Roeselare, Rumst, Wijnegem, Wommelgem of Sint-Truiden investeren in jouw werking en medewerkers? Doe beroep op onze ervaring in trainingen voor steden en gemeenten en contacteer ons vrijblijvend. Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen

 

Syntra Bizz werkt samen met steden en gemeenten

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

Immoweb meets Syntra Bizz

Syntra Bizz biedt een breed aanbod aan opleidingen aan in onder andere de vastgoedsector. Dat had ook Immoweb al snel door en ze twijfelden dan ook geen seconde om een samenwerking voor te stellen.

digitale transformatie
Artikel

4 mythes over digitale transformatie

Digitale transformatie is zonder twijfel een van de grootste trends van de laatste jaren. Volgens sommigen zullen robots binnenkort al het vuile werk doen, terwijl anderen zich zorgen maken over jobverlies. Laat ons even enkele mythes ontkrachten…

Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

Artikel

Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud.