adobe

Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud. 
 

PhotoShop

PhotoShop is de bekendste telg uit de Adobe-familie en het meest gebruikte programma voor beeldbewerking en ontwerp. De software wordt door zowat iedereen in de grafische sector gebruikt en de zijn mogelijkheden van deze krachtige tool zijn quasi eindeloos.
 
Bewerk je bestaande foto’s tot in de kleinste details, maak composities van verschillende beelden of begin met een wit blad en laat je creativiteit de vrije loop. Net zoals voor de andere Adobe-programma’s, bieden we voor PhotoShop opleidingen aan op elk niveau, zodat al jouw medewerkers de technieken onder de knie krijgen.

Illustrator

Illustrator is zowat de PhotoShop voor vectorafbeeldingen. Dat zijn grafische elementen die niet bestaan uit pixels en dus oneindig vergroot kunnen worden zonder kwaliteitsverlies. Veel bedrijven gebruiken Illustrator voor het maken van hun bedrijfslogo’s, infographics en illustraties.

Toch zijn de opties nog veel uitgebreider dan dat. Illustrator is de laatste tijd ook aan een stevige opmars bezig in de modesector en bedrijven als Nike en Victoria’s Secret ontwerpen hun kleren al met de software. Verder zijn ook de verpakkingen van zowat alles wat je koopt in de supermarkt ontstaan in Illustrator.

InDesign

Je hebt een vlotte tekst gemaakt, de juiste afbeeldingen en kleuren uitgezocht, maar hoe giet je die nu in een vlotte lay-out? InDesign is een opmaakprogramma waarmee je via handige kaders en blokken aantrekkelijke pagina’s maakt die zo uit een professioneel magazine lijken te komen.

InDesign geeft je een ongeziene vrijheid in het creëren van je drukwerk, of het nu om folders, flyers of affiches gaat. Doordat het programma feilloos samenwerkt met de rest van de Adobefamilie, combineer je in een handomdraai verschillende lagen en afbeeldingen om tot een prachtige lay-out te komen.

Premiere

Premiere is een robuuste tool die je een compleet pakket biedt voor videomontage. Beelden knippen en plakken, van (onder)titels voorzien, kleuren corrigeren, audiobewerkingen, overgangen en effecten,… De toepassingen van Premiere zijn quasi eindeloos.

Zowel marketeers als social media influencers, productiehuizen en filmstudio’s zijn al jaren overtuigd van de mogelijkheden van deze software. Videocontent is king op zowat elk platform en met Premiere heb je alle mogelijkheden om de beste content te maken.

After Effects

Waar Premiere stopt begint After Effects: de post-productie. Dit pakket wordt gebruikt voor de special effects die je in Hollywoodfilms ziet, maar evengoed voor flitsende bedrijfspresentaties of reclamefilmpjes. Gebruik geavanceerde introschermen en titels om je beelden van het scherm te laten spatten of maak verbluffende composities van verschillende beelden over elkaar.

Dit programma is een echte speeltuin voor creatief talent, waarmee inventieve marketeers zich constant opnieuw laten inspireren door de talloze mogelijkheden.

Spark

Wil jij de social media posts van je bedrijf een pak flitsender maken en daarbij ook nog eens tijd besparen? Dan is Spark, de nieuwste telg van de Adobe familie, daar de ideale tool voor! 

Met Adobe Spark maak je sprankelende visuele content op maat van elk kanaal. Wil je in een handomdraai aantrekkelijke foto’s op Instagram plaatsen of je YouTube-filmpjes een extra touch geven? Of je nu actief bent als grafisch designer, vlogger of marketeer; Adobe Spark is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die professioneel bezig is met visuele content.

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
it vacature
Artikel

Beste IT'er, ik heb een uitdaging voor jou in 2018

De wereld digitaliseert aan een razendsnel tempo en naargelang de bron staan er 9.000 tot 16.000 IT-vacatures open in België. Om mee te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, is er dus nood aan een blijvende instroom van talent.

Tom van dorst
Artikel

Salestrainingen 'au naturel' volgens Tom Van Dorst

Na een internationale carrière in sales en lobbying, is Syntra Bizz-docent Tom Van Dorst al zo’n 10 jaar actief als trainer in sales, communicatie en management. Met zijn brede (glimlach en) ervaring stelt hij cursisten op hun gemak, en laat hij groepen zonder weerstand resultaat boeken. 

Maak je webshop met WooCommerce
Artikel

Je eigen webshop uitbaten met WooCommerce?

WooCommerce is het e-commerce platform van WordPress. Net als WordPress – intussen het meest populaire programma voor de aanmaak en het beheer van websites, is WooCommerce een veel gebruikte software: bijna 40 % van alle online winkels werken intussen met WooCommerce. 

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.