Onze docenten, door en door gespecialiseerd in bouw en elektro, spelen in op jouw bedrijfsactiviteit en stimuleren het leerproces door het gebruik van actuele cases, praktijkvoorbeelden en interactie. Al onze docenten staan dagdagelijks met hun twee voeten in de praktijk. Alle nieuwe technieken, tendensen en wetten, kennen zij beter dan hun broekzak.

Een greep uit de bedrijfsopleidingen uit de bouw- en elektrosector die wij op regelmatige basis organiseren. Zit er iets bij voor jou of je medewerkers?
Inbraakbeveiliging
inbraakbeveiliging

Beveiligingsfirma’s en elektrotechnische installateurs krijgen steeds meer vraag om alarmsystemen te plaatsen. Dit mag je echter niet zomaar doen. Jouw leidinggevende en uitvoerende medewerkers moeten hiervoor een opleiding inbraakbeveiliging volgen.

Syntra Bizz is door de overheid erkend om deze opleidingen te organiseren. Ook als bedrijfsopleiding, volledig afgestemd op de noden van het bedrijf en de kennis en ervaring van je medewerkers.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond inbraakbeveiliging

 

Mentoropleiding in de bouwsector
mentoropleiding bouw

Om de continuïteit qua kennis en ervaring in jouw bedrijf te houden is het absoluut noodzakelijk dat de door de wol geverfde collega’s hun knowhow overdragen op nieuwe of minder ervaren teamleden. Het is toch de bedoeling dat de nieuwe collega’s zich thuis voelen in hun job en daardoor ook efficiënter zullen presteren, met een hoger rendement en productiviteit. Kennis en ervaring overbrengen is echter niet zo evident voor iedereen.

Syntra Bizz kan voor jouw bouwbedrijf een mentoropleiding organiseren die van je ervaren medewerkers regelrechte topcoaches maken, waar de jonge leeuwen in jouw bedrijf naar opkijken.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond mentorship en leidinggeven

 

Kostprijsberekening voor de bouwsector
kostprijsberekening

Concurrentieel zijn en toch een rendabele offerte presenteren? Het is vandaag de dag een behoorlijke uitdaging. Als Syntra Bizz voor jouw sales- of calculatieteam eens een bedrijfsopleiding zou organiseren? Een opleiding waarin we aan de hand van concrete cases uit jouw bedrijf en gedetailleerde besprekingen van de diverse componenten en prijsbepalende elementen jouw bedrijf een stapje voor geven ten overstaan van je concurrenten.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond kostprijsberekening

 

GI en GII, al of niet versneld
gassen

Is jouw bedrijf actief in de verwarmingssector? Dan zijn je technici die aan de slag gaan met toestellen met gasvormige brandstoffen, verplicht om op regelmatige basis hun erkenningsattesten te verlengen.

Je kan ze individueel naar een kant-en-klare opleiding sturen, maar wij kunnen deze opleiding ook organiseren bij jullie in het bedrijf. Dat is een pak efficiënter en wellicht nog goedkoper ook. 

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond HVAC- en verwarmingstechnieken

 

BA4 en BA5
BA4 BA5

In jouw bedrijf zijn ongetwijfeld medewerkers actief die – regelmatig of sporadisch – moeten werken aan of nabij elektrische installaties die al dan niet onder spanning staan. Afhankelijk van hun vooropleiding moeten zij voldoen aan de normen inzake BA4 en BA5.

Deze verplichte opleidingen organiseren we ook in ons kant-en-klare aanbod, maar het is ook een van de succesnummers in de bedrijfsopleidingen van Syntra Bizz. Omdat jullie niet gebonden zijn aan startdata en leslocaties. Met andere woorden, we kunnen deze opleidingen organiseren waar en wanneer jullie het kiezen.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond BA4 en BA5

 

VCA basis en VCA/VOL
VCA

Als aannemer in de bouwsector is het absoluut een must dat je bedrijf VCA-gecertificeerd is. Opdrachtgevers vragen dit gewoon. Als je bouwbedrijf VCA-gecertificeerd wil zijn, moeten al je operationele medewerkers en leidinggevenden over een VCA-attest beschikken. Stuur je hen allemaal individueel naar een kant-en-klare opleidingen? Dat kan, maar dan ben je afhankelijk van startdata en leslocaties.

Syntra Bizz kan voor jouw bedrijf ook een bedrijfsopleiding VCA Basis en VCA/VOL organiseren, waar en wanneer jij wil. Bovendien is het ook nog vaak goedkoper en efficiënter te organiseren.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond VCA

 

Basisopleiding elektriciteit
elektro

Heb je in je bedrijf nieuwe medewerkers in dienst genomen of wil je leden van je team de kans geven om zich bij- of om te scholen richting elektriciteit zodat ze stroomplannen kunnen interpreteren, schakelingen kunnen uitvoeren en borden kunnen bedraden? Dan is een basisopleiding elektriciteit - die we maken op maat van de kennis van je medewerkers en het verwachtingspatroon van het bedrijf - de ideale oplossing voor jouw bedrijf. 

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond elektriciteit

 

Koeltechnieken
koeling

Is je bedrijf operationeel in de koelsector? Dan weet je beter dan wie ook dat jouw technici hun certificaat om de 5 jaar moeten hernieuwen. Syntra Bizz organiseert deze “opfrissingscursussen” ook als bedrijfsopleiding. Dat wil zeggen: op de plaats en het tijdstip dat jouw medewerkers het best uitkomt. De opleidingsdata kunnen dus perfect afgestemd worden op de vervaldatum van hun certificaten. 

Heb je medewerkers in dienst die je wil om- of bijscholen in koeltechnieken? Ook voor hen hebben wij zeer interessante mogelijkheden in onze portefeuille met bedrijfsopleidingen. 

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond koeltechniek

 

Planlezen
planlezen

Ieder bouwproject start met een plan. Het is dan ook evident dat je medewerkers dit bouwplan perfect kunnen lezen en interpreteren, zodat ze kunnen uitvoeren wat de bouwheer en de architect precies voor ogen hebben. We kunnen voor jouw bedrijf een praktijkgerichte bedrijfsopleiding rond planlezen organiseren, helemaal afgestemd op de kennis en ervaring van je medewerkers. Wij pakken het intensief en methodisch aan en werken met plannen van projecten die jouw bedrijf realiseerden en zorgen hierdoor voor een aanscherping van het ruimtelijk inzicht van je medewerkers.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare-opleidingen rond planlezen

 

Het team van Syntra Bizz wacht op jouw telefoontje of mail

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Nadia Pauwels
Administratief medewerkster

Nadia Pauwels

03 451 99 00