Onze docenten, door en door gespecialiseerd in bouw en elektro, spelen in op jouw bedrijfsactiviteit en stimuleren het leerproces door het gebruik van actuele cases, praktijkvoorbeelden en interactie. Al onze docenten staan dagdagelijks met hun twee voeten in de praktijk. Alle nieuwe technieken, tendensen en wetten, kennen zij beter dan hun broekzak.

Een greep uit de bedrijfsopleidingen uit de bouw- en elektrosector die wij op regelmatige basis organiseren. Zit er iets bij voor jou of je medewerkers?
Al onze maatopleidingen in bouw en hout organiseren wij nu ook in de regio's Limburg en Kempen.
Inbraakbeveiliging

Beveiligingsfirma’s en elektrotechnische installateurs krijgen steeds meer vraag om alarmsystemen te plaatsen. Dit mag je echter niet zomaar doen. Jouw leidinggevende en uitvoerende medewerkers moeten hiervoor een opleiding inbraakbeveiliging volgen. Syntra Bizz is door de overheid erkend om deze opleidingen te organiseren. Ook als maatopleiding, volledig afgestemd op de noden van het bedrijf en de kennis en ervaring van je medewerkers.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Mentoropleiding in de bouwsector

Om de continuïteit qua kennis en ervaring in jouw bedrijf te houden is het absoluut noodzakelijk dat de door de wol geverfde collega’s hun knowhow overdragen op nieuwe of minder ervaren teamleden. Het is toch de bedoeling dat de nieuwe collega’s zich thuis voelen in hun job en daardoor ook efficiënter zullen presteren, met een hoger rendement en productiviteit. Kennis en ervaring overbrengen is echter niet zo evident voor iedereen. Syntra Bizz kan voor jouw bouwbedrijf een mentoropleiding organiseren die van je ervaren medewerkers regelrechte topcoaches maken, waar de jonge leeuwen in jouw bedrijf naar opkijken.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Kostprijsberekening

Concurrentieel zijn en toch een rendabele offerte presenteren? Het is vandaag de dag een behoorlijke uitdaging. Als Syntra Bizz voor jouw sales- of calculatieteam eens een maatopleiding zou organiseren? Een opleiding waarin we aan de hand van concrete cases uit jouw bedrijf en gedetailleerde besprekingen van de diverse componenten en prijsbepalende elementen jouw bedrijf een stapje voor geven ten overstaan van je concurrenten.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

GI en GII, al of niet versneld

Is jouw bedrijf actief in de verwarmingssector? Dan zijn je technici die aan de slag gaan met toestellen met gasvormige brandstoffen, verplicht om op regelmatige basis hun erkenningsattesten te verlengen. Je kan ze individueel naar een kant-en-klare opleiding sturen, maar wij kunnen deze opleiding organiseren bij jullie in het bedrijf. Dat is een pak efficiënter en nog goedkoper ook. 

Interesse? Vraag jouw offerte

 

BA4 en BA5

In jouw bedrijf zijn ongetwijfeld medewerkers actief die – regelmatig of sporadisch – moeten werken aan of nabij elektrische installaties die al dan niet onder spanning staan. Afhankelijk van hun vooropleiding moeten zij voldoen aan de normen inzake BA4 en BA5. Deze verplichte opleidingen organiseren we ook in ons kant-en-klare aanbod, maar het is ook een van de succesnummers in de maatopleidingen van Syntra Bizz. Omdat jullie niet gebonden zijn aan startdata en leslocaties, met andere woorden, we kunnen deze opleidingen organiseren waar en wanneer jullie het kiezen.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

VCA basis en VCA/VOL

Als aannemer in de bouwsector is het absoluut een must dat je bedrijf VCA-gecertificeerd is. Opdrachtgevers vragen dit gewoon. Als je bouwbedrijf VCA-gecertificeerd wil zijn, moeten al je operationele medewerkers en leidinggevenden over een VCA-attest beschikken. Stuur je hen allemaal individueel naar een kant-en-klare opleidingen? Dat kan, maar dan ben je afhankelijk van startdata en leslocaties. Syntra Bizz kan voor jouw bedrijf ook een maatopleiding VCA Basis en VCA/VOL organiseren, waar en wanneer jij wil. Bovendien is het ook nog vaak goedkoper en efficiënter te organiseren.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Basisopleiding elektriciteit

Heb je in je bedrijf nieuwe medewerkers in dienst genomen of wil je leden van je team de kans geven om zich bij- of om te scholen richting elektriciteit zodat ze stroomplannen kunnen interpreteren, schakelingen kunnen uitvoeren en borden kunnen bedraden? Dan is een basisopleiding elektriciteit - die we maken op maat van de kennis van je medewerkers en het verwachtingspatroon van het bedrijf - de ideale oplossing voor jouw bedrijf. 

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Koeltechnieken

Is je bedrijf operationeel in de koelsector? Dan weet je beter dan wie ook dat jouw technici hun certificaat om de 5 jaar moeten hernieuwen. Syntra Bizz organiseert deze “opfrissingscursussen” ook als maatopleiding. Dat wil zeggen: op de plaats en het tijdstip dat jouw medewerkers het best uitkomt. De opleidingsdata kunnen dus perfect afgestemd worden op de vervaldatum van hun certificaten. 

Heb je medewerkers in dienst die je wil om- of bijscholen in koeltechnieken? Ook voor hen hebben wij zeer interessante mogelijkheden in onze portefeuille met maatopleidingen. 

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Planlezen

Ieder bouwproject start met een plan. Het is dan ook evident dat je medewerkers dit bouwplan perfect kunnen lezen en interpreteren, zodat ze kunnen uitvoeren wat de bouwheer en de architect precies voor ogen hebben. We kunnen voor jouw bedrijf een praktijkgerichte maatopleiding rond planlezen organiseren, helemaal afgestemd op de kennis en ervaring van je medewerkers. Wij pakken het intensief en methodisch aan en werken met plannen van projecten die jouw bedrijf realiseerden en zorgen hierdoor voor een aanscherping van het ruimtelijk inzicht van je medewerkers.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Energiebewust bouwen

Europa legt een bouwheer, architect - en dus ook jou als bouwaannemer - heel wat nieuwe normen op inzake energiebewust bouwen. Van BEN of Bijna EnergieNeutraal bouwen tot de wijzigingen richting S-peil over waterbeheersing, ventilatie, verwarming, koeling en bouwknopen. Ben jij en je medewerkers helemaal mee op dit vlak? Neen? Dan kunnen wij voor jullie efficiënte maatopleidingen organiseren over deze actuele topics, waarbij we rekening houden met jullie kennis, ervaring en vooral met jullie doelstellingen.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Enkele van onze vakexperten in bouw en elektro

Inhoud links

Ludwig Van Loock

Zelfstandig elektricien. Gepassioneerd om zijn kennis door te geven en te zorgen voor veilig werk.

Inhoud rechts

Stijn Vanhooren

Is als energiedeskundige in de ban van passiefhuizen, ecologisch bouwen en nog veel meer.

Inhoud links

Bart Pilate

Gereputeerd trainer-coach in bouw- en aanverwante sectoren. Bart zoekt naar de meerwaarde in zijn cursisten.

Inhoud rechts

Bart Seghers

Energievriendelijk bouwen, isolatie, ventilatie, thermografie: daar weet Bart alles over.

Het team van Syntra Bizz wacht op jouw telefoontje of mail

Inhoud links

Debbie Van Gossum

Teamleader van de opleidingsadviseurs

0495 87 13 83

debbie.vangossum@syntra-bizz.be

 

Inhoud rechts

Sarah Hansen

Opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse

0495 83 13 87

sarah.hansen@syntra-bizz.be

 

Inhoud links

Caroline Jacobs

Opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant

0497 49 82 99

caroline.jacobs@syntra-bizz.be

 

Inhoud rechts

Bie Vingerhoets

Administratief medewerkster

03 451 99 00

bie.vingerhoets@syntra-bizz.be

 

Inhoud links

Linda Boey

Administratief medewerkster

03 451 99 00

linda.boey@syntra-bizz.be