Syntra Bizz beschikt over een netwerk van heel wat docenten die een kei zijn in grafische en audiovisuele technieken en die dit ook nog op een interactieve manier kunnen overbrengen aan de cursisten. Een grafische of audiovisuele bedrijfsopleiding bij Syntra Bizz is geen eenrichtingsverkeer maar een aaneenschakeling van tips, tricks en praktijkvoorbeelden.

Een greep uit de bedrijfsopleidingen uit de grafische en audiovisuele sector die wij regelmatig op maat organiseren. Er is wellicht ook een opleiding bij voor jou of je medewerkers.
Ontwerpen met Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator

De kans is groot dat jouw bedrijf voor publicaties een beroep moet doen op externe firma's en grafisch ontwerpers. Als er aanpassingen moeten gebeuren, duurt dat vaak nodeloos lang omdat er tussen verschillende interne en externe partijen overlegd en gebrieft moet worden. Als er in jouw bedrijf voldoende kennis van grafische programma's aanwezig is, bespaar je niet alleen tijd en geld; je neemt zelf het heft in handen over elk deel van het ontwerp.

De grafische programma's van Adobe zoals InDesign, Photoshop en Illustrator - zijn uitermate krachtig en bieden eindeloze mogelijkheden voor het maken van drukwerk en digitale publicaties. De docenten van Syntra Bizz geven advies op maat, afgestemd op de specifieke aspecten die jouw bedrijf nodig heeft. Ze kunnen je ook bijstaan in het maken van verschillende templates, zodat je sneller en efficiënter kan werken.

We organiseren deze opleidingen voor ieder niveau, voor beginners of ervaren gebruikers. Ook een mix van deze competenties kan perfect!

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator

 

Videomontage met Adobe Premiere en After Effects

Leuke filmpjes zijn een ideale manier om je zaak op een creatieve manier in de kijker te zetten en promotie te maken op bv. social media. Als er echter niemand in je bedrijf overweg kan met montagesoftware, blijven al je goede ideeën liggen en mis je ongetwijfeld kansen om op een goedkope en laagdrempelige manier mensen te bereiken.

In de opleiding Adobe Premiere leer je beelden monteren tot een boeiend geheel, voorzien van passende audio, tekst en overgangen. Wil je nog verder specialiseren, dan kan je bij ons ook terecht voor een cursus After Effects, dat speciale effecten toevoegt in postproductie. De coaches van Syntra Bizz zijn experts, maar focussen zich op de aspecten van de programma's die jij nodig hebt, zodat je snel aan de slag kan.

We organiseren deze opleidingen voor ieder niveau, voor beginners of ervaren gebruikers. Ook een mix van deze competenties kan perfect!

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond Adobe Premiere en After Effects

 

Digitale fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en de beelden die je als bedrijf gebruikt, zeggen dus ook veel over jou. Een foto maken met je smartphone en meteen delen op de social mediakanalen van je bedrijf mag dan wel heel eenvoudig zijn, het resultaat oogt vaak niet echt professioneel. Professionele foto's met aandacht voor kleuren en compositie springen veel makkelijker in het oog, waardoor jouw boodschap of product sneller opgepikt wordt.

Aan een eenvoudige digitale camera heb je vaak al genoeg om jouw foto's naar een hoger niveau te tillen en je bedrijf een professionele uitstraling te geven. Eens je de basistechnieken onder de knie hebt, is het ook een goed idee om je foto's te leren bewerken in onze opleiding Adobe PhotoShop.

We passen deze technieken ook toe op jouw specifieke noden: wil je bv. food foto's nemen, productfotografie voor je webshop, fotografie van woningen als vastgoedprofessional. We passen de inhoud en de oefeningen aan!

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond digitale fotografie

 

Het van Syntra Bizz kijkt uit naar jouw telefoontje of mail

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Nadia Pauwels
Administratief medewerkster

Nadia Pauwels

03 451 99 00