Syntra Bizz beschikt over een netwerk van heel wat docenten die een kei zijn in grafische en audiovisuele technieken en die dit ook nog op een interactieve manier kunnen overbrengen aan de cursisten. Een grafische of audiovisuele opleiding bij Syntra Bizz is geen eenrichtingsverkeer maar een aaneenschakeling van tips, tricks en praktijkvoorbeelden.

Een greep uit de bedrijfsopleidingen uit de grafische en audiovisuele sector die wij regelmatig op maat organiseren. Er is wellicht ook een opleiding bij voor jou of je medewerkers.
Al onze maatopleidingen in grafische en audiovisuele technieken organiseren wij nu ook in de regio's Limburg en Kempen.
AutoCAD

AutoCAD is uiterst krachtige CAD/CAM software die gebruikt wordt door architecten en hun medewerkers, ingenieurs, designers, ontwerpers, ontwikkelaars, technisch tekenaars... AutoCAD werd ontwikkeld door Autodesk en wordt gebruikt voor het maken van 2D ontwerpen via de computer.

Vlot kunnen werken met AutoCAD, bespaart je heel wat tijd en werk, maar het is geen eenvoudig programma. In een praktijkgerichte opleiding van Syntra Bizz behandelen we alle aspecten die jouw medewerkers nodig hebben om snel en zelfstandig te kunnen werken.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

SketchUp

Moet je regelmatig tekeningen maken, maar is er binnen jouw bedrijf geen behoefte aan het complexe AutoCAD? Dan kan SketchUp een goede oplossing zijn. Deze gebruiksvriendelijke, gratis software biedt heel wat praktische functies en toepassingen om vlot 3D modellen en ontwerpen te maken.

De vele praktische toepassingen van SketchUp zorgen ervoor dat het bijzonder populair is in heel uiteenlopende bedrijfstakken. De coaches van Syntra Bizz maken je in een interactieve training vertrouwd met alle mogelijkheden die jouw zaak nodig heeft.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Revit

Revit maakt deel uit van de Autodesk-familie en is een onmisbare tool voor architecten en bouwtechnisch tekenaars om 3D-modellen te maken van bouwkundige informatie (BIM). Het programma bevat functies voor elke discipline binnen het bouwproces en kan door verschillende gebruikers tegelijkertijd bekeken en bewerkt worden. Zo behouden alle leden van het team een overzicht van het project, wat het risico op conflicten en herbewerkingen drastisch vermindert.

De ervaren docenten van Syntra Bizz leggen alle functies van dit complexe programma stap voor stap uit, in begrijpelijke taal en op ieders niveau. Ze besteden daarbij speciale aandacht aan de noden van jouw bedrijf, steeds met de nadruk op efficiëntie.
 

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Ontwerpen met Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator

De kans is groot dat jouw bedrijf voor publicaties een beroep moet doen op externe firma's en grafisch ontwerpers. Als er aanpassingen moeten gebeuren, duurt dat vaak nodeloos lang omdat er tussen verschillende interne en externe partijen overlegd en gebrieft moet worden. Als er in jouw bedrijf voldoende kennis van grafische programma's aanwezig is, bespaar je niet alleen tijd en geld; je neemt zelf het heft in handen over elk deel van het ontwerp.

De grafische programma's van Adobe zijn uitermate krachtig en bieden eindeloze mogelijkheden voor het maken van drukwerk en digitale publicaties. De docenten van Syntra Bizz geven advies op maat, afgestemd op de specifieke aspecten die jouw zaak nodig heeft. Ze kunnen je ook bijstaan in het maken van verschillende templates, zodat je sneller en efficiënter kan werken.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Videomontage met Adobe Premiere en After Effects

Leuke filmpjes zijn een ideale manier om je zaak op een creatieve manier in de kijker te zetten en promotie te maken op bv. social media. Als er echter niemand in je bedrijf overweg kan met montagesoftware, blijven al je goede ideeën liggen en mis je ongetwijfeld kansen om op een goedkope en laagdrempelige manier mensen te bereiken.

In de opleiding Adobe Premiere leer je beelden monteren tot een boeiend geheel, voorzien van passende audio, tekst en overgangen. Wil je nog verder specialiseren, dan kan je bij ons ook terecht voor een cursus After Effects, dat speciale effecten toevoegt in postproductie. De coaches van Syntra Bizz zijn experts, maar focussen zich op de aspecten van de programma's die jij nodig hebt, zodat je snel aan de slag kan.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

 

Digitale fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en de beelden die je als bedrijf gebruikt, zeggen dus ook veel over jou. Een foto maken met je smartphone en meteen delen op de social mediakanalen van je bedrijf mag dan wel heel eenvoudig zijn, het resultaat oogt vaak niet echt professioneel. Professionele foto's met aandacht voor kleuren en compositie springen veel makkelijker in het oog, waardoor jouw boodschap of product sneller opgepikt wordt.

Aan een eenvoudige digitale camera heb je vaak al genoeg om jouw foto's naar een hoger niveau te tillen en je bedrijf een professionele uitstraling te geven. Eens je de basistechnieken onder de knie hebt, is het ook een goed idee om je foto's te leren bewerken in onze opleiding Adobe PhotoShop.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Webdesign

Je website is niet enkel het visitekaartje van je bedrijf, het is ook je belangrijkste digitale marketingplatform. Het is dus van groot belang dat je site er niet alleen goed uitziet en goed werkt, maar ook dat hij overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is en een goede SEO-score haalt.

De experts van Syntra Bizz leren je werken met HTML5, CSS, Javascript en de grafische software van Adobe. Zo heb je alle tools in handen om een website 'from scratch' op te bouwen of je huidige site een grondige update te geven.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

3D-printing

3D-printen begint alsmaar meer ingeburgerd te raken bij zowel particulieren als bedrijven. De toepassingen zijn dan ook eindeloos. Muziekinstrumenten, speelgoed, maquettes en zelfs kunstorganen kwamen al allemaal uit de 3D-printer. Ook voor jouw bedrijf zijn er vast toepassingen te vinden. Een tastbaar voorbeeld van je nieuwe product tijdens een pitch? Of een origineel, zelfgemaakt relatiegeschenkje?

Ontdek nu zelf de kansen die deze innovatieve technologie biedt voor jouw zaak met een opleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Enkele van onze vakexperten in grafische en audiovisuele technieken

Inhoud links

Luc Lodewyckx

Als architect is Luc een pionier op het vlak van het digitale ontwerp. 

Inhoud rechts

Herman Huys

Als zelfstandig fotograaf heeft Herman een pak technische en creatieve skills. Hij deelt die graag op een vlotte manier met zijn cursisten.

Inhoud links

Sven Smouts

Sven is een echte Adobe-addept en dus een kei in al hun grafische opmaakprogramma’s.

Inhoud rechts

Christianne Rademakers

Met meer dan 20 jaar ervaring  in de grafische sector is Christianne de ideale docente om je te coachen op het vlak van grafische software.

Het van Syntra Bizz kijkt uit naar jouw telefoontje of mail

Inhoud links

Debbie Van Gossum

Teamleader van de opleidingsadviseurs

0495 87 13 83

debbie.vangossum@syntra-bizz.be

 

Inhoud rechts

Sarah Hansen

Opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse

0486 83 13 87

sarah.hansen@syntra-bizz.be

 

Inhoud links

Caroline Jacobs

Opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant

0474 49 28 99

caroline.jacobs@syntra-bizz.be

 

Inhoud rechts

Linda Boey

Administratief medewerker

03 451 99 00

linda.boey@syntra-bizz.be

 

Inhoud links

Bie Vingerhoets

Administratief medewerker

03 451 99 00

bie.vingerhoets@syntra-bizz.be