Syntra Bizz heeft een netwerk van meer dan 1000 docenten. Wij garanderen voor elke bedrijfsopleiding een docent die specialist is in zijn vak. Ook als het gaat over management en bedrijfsbeheer. Zij focussen zich op jouw bedrijfsactiviteit en stimuleren het leerproces door het gebruik van actuele cases, praktijkvoorbeelden en interactie.

Een greep uit onze bedrijfsopleidingen over management en bedrijfsbeheer die wij regelmatig op maat organiseren. Zit er iets bij voor jou of je medewerkers?
Communicatie op de werkvloer
communicatie

Een heldere communicatie tussen werknemers is cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Toch loopt dat niet altijd van een leien dakje. Verschillende afdelingen zijn niet goed op elkaar afgestemd, de juiste partijen worden niet betrokken bij belangrijke beslissingen, ontevreden werknemers voelen zich niet gehoord en er ontstaan conflicten...

Het zijn maar enkele van de valkuilen die de communicatie op de werkvloer kunnen bemoeilijken en bijgevolg ook de productiviteit verlagen.

De ervaren communicatietrainers van Syntra Bizz bieden hiervoor de oplossing. Ze verzorgen specifieke coachingsessies voor bepaalde werknemers of ze maken een grondige analyse van de communicatiestructuur binnen jouw organisatie. We spelen altijd in op de noden van jouw bedrijf en stippelen daarvoor een traject op maat uit.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond interne communicatie

 

Omgaan met veranderingen
veranderingen

Of het nu om mergers en acquisitions gaat of om de implementatie van nieuwe ICT-systemen; organisatieveranderingen stuiten nog al te vaak op weerstand.

Meestal wordt er een uitgebreid stappenplan opgesteld om alles in goede banen te leiden, al blijkt dat in de praktijk niet altijd te werken.
Dit heeft vaak te maken met een te beperkt draagvlak, belangrijke sleutelfiguren die de verandering nog onvoldoende geaccepteerd hebben, een verkeerde inschatting van de hindernissen op de werkplek of een gebrekkige communicatie rond het veranderingstraject.

In deze bedrijfsopleiding krijg je van de docenten van Syntra Bizz concrete tools aangereikt om hiermee om te gaan. Je leert herkennen waar de moeilijkheden zich bevinden, hoe je omgaat met weerstand van werknemers en vooral: hoe je ook na de verandering zorgt dat alle processen op een vlotte manier blijven verlopen. 

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond changemanagement

 

Time- en stressmanagement
timemanagement

Stress is een van de grootste risicofactoren in de bedrijfswereld. Vaak is dit het gevolg van een foute planning, waardoor er niet efficiënt gewerkt wordt, tijdsgebrek ontstaat en deadlines niet gehaald worden. Als werkgever wil je al die problemen natuurlijk vermijden en daarom is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan time management.

Na deze bedrijfsopleiding zullen jouw werknemers een overvolle agenda, tijdsgebrek en stress kunnen voorkomen door zich zo goed mogelijk te organiseren. Ze krijgen het inzicht en de vaardigheid om prioriteiten te stellen, een haalbare planning op te maken en hun tijd efficiënt in te delen.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond time- en stressmanagement

 

Spreken voor een groep
spreken voor een groep

Als je een opleiding, pitch of presentatie moet geven, wil je uiteraard dat je boodschap blijft hangen bij je publiek. Dat kan een stresserende bezigheid zijn, maar toch is het een vaardigheid die van steeds meer werknemers verwacht wordt. Als je enkele eenvoudige technieken onder de knie hebt, kan je zo boeiende, professionele presentaties geven die meteen de aandacht van je publiek trekken.

In deze bedrijfsopleiding leren jouw mensen hoe ze een boodschap spontaan, duidelijk en zonder stress kunnen overbrengen. De coaches bij Syntra Bizz zijn experts in het spreken voor uiteenlopende doelgroepen en geven je gericht advies, afgestemd op de noden van je bedrijf en de individuele werknemers.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond verbale expressie

 

Projectmanagement
projectmanagement

Bij het leiden van een project komt heel wat kijken. Risico-analyse, planningsbeheer, communicatie-, kwaliteit- en budgetbeheer,... Voeg daar nog enkele verschillende teams aan toe en het risico op een gebrekkige communicatie en fouten neemt alsmaar toe. Als project manager is het dus vooral belangrijk om een duidelijke structuur te scheppen, zodat alle partijen ten allen tijde een overzicht hebben van het werkproces.

Met concrete tips en tricks zorgen de experts van Syntra Bizz tijdens een bedrijfsopleiding ervoor dat je over alle vaardigheden beschikt om een project van A tot Z af te werken. We gaan na waar de pijnpunten binnen jouw processen zich bevinden en hoe die op een efficiënte manier kunnen worden verbeterd door al je middelen optimaal te benutten.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond projectmanagement

 

Het team van Syntra Bizz kijkt uit naar jouw telefoontje of mail

 

Heb je echter vragen over een individuele opleiding of een kant-en-klare opleiding? Hiervoor kan je terecht in ons klantencentrum via mail of telefonisch op 078 15 40 05. Je kan communiceren met Tine, Natasja, Maité of Hilde van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Nadia Pauwels
Administratief medewerkster

Nadia Pauwels

03 451 99 00