Syntra Bizz beschikt over een netwerk van meer dan duizend docenten waaronder heel wat specialisten in Office 365 en de meest populaire administratieve tools

Geen generalisten, maar vakvrouwen en -mannen die zich enkel toeleggen op dit bepaald facet binnen Office 365. Wij hebben specialisten in Word, Excel, OneNote, SharePoint, Teams, PowerPoint, enz.

Wij voorzien dan ook steeds de juiste docent, die gepokt en gemazeld is in zijn of haar materie, voor jouw opleiding. Wij zorgen voor de perfecte oplossing van jouw administratief vraagstuk

Een greep uit de bedrijfsopleidingen in Office die wij regelmatig op maat organiseren. Er is wellicht ook iets bij voor jou of je medewerkers.
Alle MS-Office tools: Excel, Office 365, Outlook, PowerPoint, SharePoint, Word. Van beginners tot gevorderden.
office365

MS Office is een onmisbare tool in iedere administratieve en andere omgeving. De deelprogramma's van MS Office worden door Microsoft continu geüpdatet en van nieuwe functionaliteiten voorzien, waardoor ze nog efficiënter worden. Het is dan ook zeer belangrijk dat je medewerkers snel gebruik kunnen maken van deze nieuwe tools. Welke optie kies je? Je mensen zelf laten uitzoeken hoe alles werkt, of hen - dankzij een aan hun ervaring en kennis aangepaste opleiding van Syntra Bizz - meteen te laten profiteren van de nieuwe toepassingen?

Je kan uiteraard ook afzonderlijke bedrijfsopleidingen volgen, enkel voor bv. MS Excel, MS Word, MS Outlook, MS Teams, MS OneNote, MS Powerpoint enz. En dit op het niveau van jouw medewerkers. Zelfs als de competenties binnen de groep verschillend zijn, passen wij ons hier op aan.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond Office 365

 

Prezi
Prezi

Iedereen die een presentatie moet maken denkt meteen aan Microsoft PowerPoint (of KeyNote voor de Mac-adepten). Maar er is ook een alternatief waar je veel creatiever mee uit de hoek kan komen, nl. Prezi.

Prezi zorgt voor meer interactieve presentaties omdat je - in tegenstelling tot PowerPoint - geen gebruik maakt van slides, maar werkt van een canvas waarop je je teksten en je illustraties plaatst. Zo kan je ook in- en uitzoomen op je presentatie waardoor je bepaalde items kan benadrukken of veralgemenen. Hierdoor wordt je presentatie echt wel dynamisch.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond presentatietechnieken

 

Projectmanagement

Staat jouw bedrijf voor interne bijsturingen? Dan is een degelijk projectmanagement een must. Elk project doorloopt een aantal fasen.

In deze maatopleiding gaan we dieper in op de rol van een projectleider en hoe zijn of haar relatie is met de opdrachtgever, teamleden en stuurgroep. Deze opleiding is ook zeer nuttig en interessant voor alle stakeholders binnen het project.

In deze bedrijfsopleiding geven we je de fundamenten mee van een goed georganiseerd project. We behandelen de harde competenties zoals de planningbudgetbeheer, de indijking van risico's e.d., maar ook leidinggeven, motiveren, conflictbeheersing en vergadertechnieken komen uitgebreid aan bod. Na deze opleiding kan je team op een veel efficiëntere manier met het project aan de slag.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond projectmanagement

Het team van Syntra Bizz kijkt uit naar jouw telefoontje of mail

 

Heb je echter vragen over een individuele opleiding of een kant-en-klare opleiding? Hiervoor kan je terecht in ons klantencentrum via mail of telefonisch op 078 15 40 05. Je kan communiceren met Tine, Natasja, Maité of Hilde van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Nadia Pauwels
Administratief medewerkster

Nadia Pauwels

03 451 99 00