Syntra Bizz beschikt over een netwerk van meer dan duizend docenten waaronder heel wat specialisten in social media, de ontwikkeling en bouw van websites en webshops en digitale media in het algemeen.

Geen generalisten, maar vakvrouwen en -mannen die zich enkel toeleggen op dat bepaald facet van de sector.

Wij voorzien dan ook steeds de juiste docent, die gepokt en gemazeld is in zijn of haar materie, voor jouw opleiding.

Wij zorgen voor de perfecte oplossing van jouw digitaal marketingvraagstuk.

Een greep uit de bedrijfsopleidingen over social media, website- en webshopdesign en digitale media die wij regelmatig op maat organiseren. Er is wellicht ook iets bij voor jou of je medewerkers.
Omgaan met social media

Social media zijn niet meer weg te denken in de marketingaanpak van een bedrijf.

Het is ook een wereld die voortdurend evolueert. Wat vandaag nog werkt, is morgen misschien helemaal passé.

social media

Of het nu gaat over Facebook, Instagram, LinkedIn of TikTok: de coaches van Syntra Bizz bekijken jouw social media-aanpak door een objectieve bril en sturen je medewerkers in de juiste richting.

Zij vertellen je wat werkt voor jouw bedrijf, maar wat belangrijk is: ze zorgen door de juiste motivatie van je team dat de continuïteit in de social media-aanpak gegarandeerd blijft.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond social media

 

 

HTML, CSS, C# of JavaScript

Je hebt een bedrijfswebsite of bedrijfsapp. Dan kan het handig zijn om 'in house' enkele medewerkers te hebben die een zekere basiskennis hebben om deze website of de app aan te passen, te onderhouden en ze actueel te houden. Zo ben je niet steeds afhankelijke van de makers ervan om een foto, logo, prijs of eenvoudige tekst aan te passen.

html css

Daarom is een basiskennis van HTML, CSS, C# of zelfs JavaScript zeer handig.

De coaches van Syntra Bizz maken een specifieke opleiding voor jouw team, toetsen deze af aan hun kennis en ervaring en gebruiken jullie website of app als basis.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond webdesign

 

Google Ads en Google Analytics
Google SEA SEO

Als je weet hoe je een website moet positioneren kom je dikwijls terecht bij SEA of zoekmachineadvertenties. Google Ads is hierin nog steeds marktleider. Mits een specifieke bedrijfsopleiding – afgestemd op de aanpak van jouw bedrijf – zorgen we ervoor dat je budgetten op dit vlak optimaal benut en beheerd worden. Ook Google Analytics is op dit vlak een belangrijke tool. Niet alleen in de “struggle” om de website te positioneren, maar ook om de resultaten van je inspanningen op dit vlak en die in Google Ads te meten en daarna bij te sturen.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond Google Ads en Google Analytics

 

E-commerce, hoe pak je dit aan?
e-commerce

In tijden van lockdown en verplichte sluitingen ten gevolge van de corona-crisis zochten heel wat retailers of bedrijven hun toevlucht richting e-commerce. 

Voor een aantal bedrijven en winkels lukte dit perfect. Voor anderen was het een tegenvaller omdat zij binnen het bedrijf niet de juiste basiscompetenties hadden en zich qua kennis en ervaring beperkten tot een infoavond of webinar van een beroepsfederatie.

Syntra Bizz heeft de expertise in huis om met een objectieve blik jouw medewerkers te coachen in de voorbereiding naar deze belangrijke strategische stap. Zowel op logistiek, commercieel, marketing- als IT-vlak. Want eerlijk: ook na de corona-crisis blijft e-commerce een zeer belangrijke rol spelen in het retaillandschap.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond e-commerce

 

Aantrekkelijke nieuwsbrieven en e-mailmarketing
MailChimp

Ook in tijden van social media blijft e-mailmarketing en het versturen van nieuwsbrieven nog steeds een zeer efficiënt communicatiemiddel met de bestaande – of potentiële – klanten. Er bestaan heel wat softwarepakketten zoals ActiveCampaign, MailChimp, Flexmail enz. Voor welk pakket kies je? Hoe maak je een e-mailmarketingplan op? Hoe ontwerp je een aantrekkelijke nieuwsbrief? Hoe schrijf je een pakkende tekst? Het zijn vragen die wij oplossen in de bedrijfsopleiding die we helemaal afstemmen op jouw bedrijf.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond e-mailmarketing en nieuwsbrieven

 

Drupal en WordPress
WordPress

Is de website van jouw bedrijf gemaakt in Drupal of WordPress? De kans is groot, want dit zijn hiervoor de meest gebruikte platformen. Beide open source-programma’s evolueren voortdurend.

Als jij of je team toegang hebt tot de “interne keuken” van je website, dan is het handig dat je op de hoogte blijft van deze evoluties. De coaches van Syntra Bizz bekijken welke kennis voor jouw bedrijf belangrijk en relevant is en stemmen hun opleidingen helemaal af op wat jij en team nodig hebben.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond webdesign

 

Facebook, Instagram en LinkedIn voor gevorderden
social media

Vrijwel iedereen kan aan de slag met de meest actuele social media-kanalen. Ten minste: men kan een post, een foto, een quote of eenvoudige advertentie plaatsen. Maar kan jouw team ook aan de slag met de meer gesofistikeerde toepassingen zoals de Facebook Business Manager of de LinkedIn Sales Navigator? Of hoe je gericht adverteert via YouTube? Of is je doelgroep eerder actief via Tik-Tok? Het is met die kennis dat je nu net het verschil maakt met je concurrent.

Onze social media-experts nemen je team - op een behapbare manier - mee doorheen de ontelbare mogelijkheden om je bedrijf, product of campagne betaalbaar en beheersbaar in de markt te zetten, een publiek op te bouwen, interesse en imago te creëren en nog veel meer.

Je kan met social media heel veel doen en bereiken, maar een foute inzet ervan kan je bedrijf (of persoonlijk) niet alleen imagoschade toebrengen maar ook geld doen verspillen. Onze docenten weten als geen ander hoe je dit vermijdt. Omdat zij die fouten ook ooit maakten.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond social media

 

Het team van Syntra Bizz kijkt uit naar jouw telefoontje of mail

 

Heb je echter vragen over een individuele opleiding of een kant-en-klare opleiding? Hiervoor kan je terecht in ons klantencentrum via mail of telefonisch op 078 15 40 05. Je kan communiceren met Tine, Natasja, Maité of Hilde van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Nadia Pauwels
Administratief medewerkster

Nadia Pauwels

03 451 99 00