De docenten in de sector vastgoed van Syntra Bizz zijn doordrongen van alle aspecten van het makelaarsvak en al wat er bij hoort.  Hun opleidingen zijn een aaneenschakeling van actuele cases, praktijkvoorbeelden en interactie. Behaal je BIV-opleidingspunten in één van onze bedrijfsopleidingen.
 

Een greep uit de bedrijfsopleidingen uit de vastgoedsector die wij regelmatig op maat organiseren. Is er iets bij voor je medewerkers of voor jezelf?
Vastgoedfotografie

Zeker in de vastgoedsector zegt een beeld meer dan duizend woorden. Goede foto’s van te koop aangeboden panden of gebouwen in printmedia, immosites en op de eigen website zullen een snelle verkoop van het pand alleen maar ondersteunen. Je hoeft geen beroepsfotograaf te zijn of over gesofisticeerde apparatuur te beschikken om goede foto’s te maken. Een pak juiste tips en tricks kunnen al wonderen doen.

Syntra Bizz kan een bedrijfsopleiding organiseren voor het team van je vastgoedkantoor. Een opleiding die zeer snel rendeert. Wij focussen ons in deze opleiding op jullie eigen portefeuille en communicatie-aanpak. 

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond vastgoedfotografie

 

Correct inschatten van renovatiedossiers

Renovatie van bestaande woningen is een trend die zich binnen het bouwlandschap – en bij uitbreiding ook in de vastgoedsector – verder zet. Syntra Bizz is ervan overtuigd dat een goede kennis van de mogelijkheden op bouwtechnisch, energie- en ook subsidievlak jouw vastgoedkantoor een grote voorsprong geven ten overstaan van de concurrentie.

Syntra Bizz kan voor jouw team een bedrijfsopleiding organiseren die van hen regelrechte renovatie-experts maakt. Wij gebruiken hiervoor concrete cases met woningen uit jullie portefeuille. 

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

 

Schattingen

Als vastgoedkantoor is het belangrijk dat je team accurate schattingen kan maken. De bepaling van de waarde van de woning is immers het eerste wat de verkoper wil weten. Door een correcte schatting toont jouw kantoor zijn expertise.

Syntra Bizz kan voor jouw team een bedrijfsopleiding “schattingen” organiseren, waarin we – door gebruik te maken van woningen uit jullie portefeuille – zorgen dat je team correcte en onderbouwde waardebepalingen kan doen van de aangeboden panden, op basis van een gefundeerde berekeningsmethode.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond schattingen

 

Facebookmarketing voor vastgoedmakelaars

Facebook is als social media- en marketingkanaal niet meer weg te denken. Ook niet voor vastgoedmakelaars en immokantoren.

Syntra Bizz kan voor jouw team een bedrijfsopleiding organiseren om hen helemaal wegwijs te maken hoe je Facebook succesvol inzet als digitaal marketinginstrument. Hierdoor zet je je kantoor nog steviger op de kaart en ondersteun je verkoop van de panden in portefeuille een pak sterker.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond social media

 

Plaatsbeschrijving

Een plaatsbeschrijving is verplicht bij de afsluiting van een huurcontract en de intrede van de nieuwe huurder. Is je team helemaal mee op dit vlak?

Syntra Bizz kan voor hen een volledig op maat uitgewerkte bedrijfsopleiding organiseren – vol met praktijkgerichte tips en tricks - waarbij we gebruik maken van concrete cases uit jullie huurportefeuille.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond plaatsbeschrijving

 

Huurwetgeving

De huurwetgeving is voortdurend in beweging en wordt regelmatig geüpdatet. Bovendien verschillen de contracten naargelang de aard van het pand.

Je team kan dit allemaal zelf uitzoeken of je kan ook - met een door Syntra Bizz georganiseerde bedrijfsopleiding - je team op een vlotte en accurate manier alle belangrijke wijzigingen in de huurwetgeving bijbrengen. Wij organiseren deze opleiding waar en wanneer het jullie past.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

 

Google Analytics of Google Ads voor vastgoedmakelaars

De website van je vastgoedkantoor wordt meer dan ooit hét verkoopkanaal voor de panden in jullie portefeuille. Het is dan ook zeer belangrijk dat je weet wat de resultaten zijn qua bezoekersaantallen, clicks, duurtijd van het bezoek enz. Het is ook zeer interessant om te weten hoe de bezoeker op jouw website terecht kwam. Google Analytics is een handig programma om dit te ontdekken.

Syntra Bizz kan voor jouw team een bedrijfsopleiding organiseren rond de mogelijkheden van Google Analytics en Google Ads, specifiek toegespitst op de vastgoedsector. Deze bedrijfsopleiding – in verstaanbare taal - maken we in functie van de noden van jouw kantoor, de voorkennis van het team en jullie bestaande – of toekomstige - marketingaanpak.

Vraag jouw offerte voor een bedrijfsopleiding

Ontdek ons aanbod aan kant-en-klare opleidingen rond zoekmachineadvertising en -analyse

 

Het team van Syntra Bizz kijkt uit naar jouw telefoontje of mail

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Nadia Pauwels
Administratief medewerkster

Nadia Pauwels

03 451 99 00