Als we vertellen dat Syntra Bizz de b2b-afdeling van Syntra AB is, trappen we wellicht een open deur in.

Sinds 2018 haalt deze afdeling - jaar na jaar - meer dan schitterende resultaten. En dat zelfs in tijden dat het allemaal niet eens zo evident lijkt en de concurrentie ook niet stil zit. Syntra Bizz heeft dan ook op vrij korte tijd een stevige plaats veroverd in het Vlaamse opleidingslandschap.

Heel wat kleine, middelgrote en ook heel grote bedrijven doen beroep op de competenties van onze docenten. De hoge tevredenheidsgraad en de herhaalde boekingen van opleidingen door dezelfde bedrijven bevestigen de kwaliteit van jullie kennis en lesaanpak.

Om aan die groeiende vraag te beantwoorden zijn wij op zoek naar extra docenten die mee willen gaan in die groei van Syntra Bizz.

Syntra Bizz pakt uit met de meest uiteenlopende maatopleidingen
Traditionals

Met traditionals bedoelen we Microsoft Office 365 en alles wat daaronder valt - met Microsoft Teams en Excel als koplopers - maar ook coaching, leidinggeven en andere managementskills, finance, boekhouden, HR en L&D, EHBO, digitale marketing en social media, time- en projectmanagement, salestechnieken, efficiënter vergaderen, talen en nog veel meer. Wij kunnen vrijwel iedere vraag van een bedrijf op dit vlak beantwoorden.

Technische en veiligheidsopleidingen

Onze docenten met een technische bagage konden hun skills loslaten tijden opleidingen over HVAC, elektriciteit, elektronica en domotica, PLC, BA4/BA5, VCA, lastechnieken, asbestverwijdering en brandpreventie. Deze lijst is quasi onbeperkt.

Grafische en IT-gerelateerde toepassingen

AutoCAD, Bricscad, Fusion360, de hele Adobe Creative Cloud-catalogus, Google Ads en Analytics, diverse programmeertalen, Business Intelligence en Scrum/Agile maken ook een groot deel uit van de gevraagde opleidingen. Ook hier houden we het graag uitdagend en volgen de nieuwste software en tools op de voet.

Wij verlaten de platgetreden paden

Wij spelen ook zeer graag in op actuele vragen van onze klanten: elektrische voertuigen, thuisbatterijen, cybersecurity, circulaire economie, zwemvijvers, life streaming en cameratechnieken, podcasting, aanpak van de work-life balance en nog veel meer. 

Ook in sectoren die je minder aan een b2b-context linkt, organiseren wij maatopleidingen: duiken, omgaan met agressieve honden, kaasmeester, allergenen in de voeding, vleesbewerking, frituurtechnieken, enz. Kortom, wij gaan geen enkele sector of opleidingsvraag uit de weg.

In heel Vlaanderen, maar online als het kan

We beperken ons ook niet langer tot bedrijven die zich situeren in de omgeving rond onze campussen. Ook in West-Vlaanderen en Limburg is Syntra Bizz intussen behoorlijk populair.

Het spreekt vanzelf dat wij - rekening houdend met de actuele COVID-19-situatie en indien praktisch en educatief haalbaar - volop inzetten op online-opleidingen. De bedrijven zijn hier trouwens vragende partij.

Ook zin om - net als heel wat collega-docenten - je kennis en ervaring te delen met de medewerkers van de klanten van Syntra Bizz? 

Contacteer Debbie, Sarah, Caroline of Charlotte voor een vrijblijvend gesprek.

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Sarah Hansen
Opleidingsadviseur

Sarah Hansen

0486 83 13 87

regio's: Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Caroline Jacobs
Opleidingsadviseur

Caroline Jacobs

0474 49 82 99

regio's: Limburg, Vlaams-Brabant, Zuiderkempen

Charlotte Jans
Opleidingsadviseur

Charlotte Jans

0468 07 73 29

regio's: Brussel en Noorderkempen