Ben je een nieuwe docent? Docentencoach Lotte Baeyens  maakt je wegwijs en bereidt je voor op je lesopdracht bij Syntra AB. Ze organiseert deze tweedelige bijscholing op verschillende tijdstippen. Inschrijven kan hier.

Campus Berchem

  • donderdag 7 en 14 september
  • maandag 13 en 20 november
  • dinsdag 16 en 23 januari

Schrijf je in

Campus Mechelen

  • woensdag 20 en 27 september
  • Donderdag 1 en 8 februari

Schrijf je in

Campus Leuven

  • Dinsdag 3 en 10 oktober

Schrijf je in

Maak een quiz voor in de les

Maak je lessen interactief door het gebruik van Kahoot! Deze website geeft je de mogelijkheid om een quiz te ontwikkelen die je kan gebruiken tijdens je lessen. De cursisten kunnen hun antwoorden doorgeven via hun gsm. Als docent kan je onmiddellijk inspelen op de antwoorden van de cursisten.

Voorbereiding eindproeven

De eindproeven komen er weer aan, voor onze cursisten een belangrijke opdracht waar ze al hun opgedane kennis kunnen bewijzen. Bij een eindproef komen wel wat praktische zaken kijken en het in orde hebben van de administratie is zeer belangrijk om op tijd de resultaten te kunnen meedelen aan de cursisten.

Zorg ervoor dat je goed de nodige documentatie naleest. Hierin lees je hoe een eindproef praktisch verloopt, welke zaken je zelf moet doen en welke items je nadien in orde maakt en aan de campus bezorgt. Deze informatie ontvang je in het mapje van jouw eindproef op de dag/avond zelf. Heb je hier alsnog vragen bij? Contacteer gerust je campusassistent. Hij/zij zal jou bijstaan met de nodige raad en daad.

Alvast een vlot verloop van de eindproeven gewenst!

 

Verbeterplan Leertijd