ADMB sloot een partnership met Doccle en Syntra Vlaanderen wijzigde het betalingsproces van de docentenlonen.

Doccle

ADMB, het sociaal secretariaat van Syntra-AB heeft een partnerships afgesloten met Doccle. Via Doccle kan je als docent je loondocumenten digitaal ontvangen. Hierbij de link naar dit platform: https://doccle.be/nl.

Er staat op alle loonbrieven bovenaan een token waarmee je kan intekenen op Doccle, waar je dan je loonbrief, individuele rekening en fiche 281 kan opvragen in plaats van verzending via de post. Let wel: zodra je hebt ingetekend op Doccle, ontvang je geen documenten meer via de post.

Graag ook je loonbrief controleren in de maand nadat de prestaties geleverd zijn. Mochten er fouten in je loonverwerking geslopen zijn en je laat dit voor de 15de maand adhv een kopie van je loonbrief aan de campus weten, dan kan dit in de 2de helft van dezelfde maand nog rechtgezet worden.

Wijziging procedure Syntra Vlaanderen

Syntra Vlaanderen heeft vanaf januari 2018 een wijziging aangebracht in het betalingsproces van de docentenlonen: de loongegevens dienen voortaan door Syntra Vlaanderen aan de Vlaamse Overheid bezorgd te worden die ze op zijn beurt doorstuurt naar de bank voor uitbetaling.

Deze extra administratieve stap heeft tot gevolg dat er zo wie zo één of twee dagen vertraging optreedt ten opzichte van het verleden. Gelieve hiermee rekening te houden.