Campus Antwerpen verwelkomde dit cursusjaar enkele nieuwe medewerkers. 

  • Rajae Dekkaki neemt sinds 1 september de balie voor haar rekening.
  • Sara Lefevre vervoegde ons op 1 oktober, zij blijft halftijds tot Alexandra Manoshina midden januari 2018 terugkeert uit zwangerschapsverlof.
  • Een derde nieuwe gezicht is Nona Bludts. Nona is op 20 november gestart, en verzorgt de administratie van de sectoren bedrijfsbeheer, informatica, grafische en audiovisuele technieken, dieren en talen en redactie.
  • Als laatste heeft Diede Blockx een nieuwe functie opgenomen. Diede was verantwoordelijk voor de cursusadministratie in een aantal sectoren, maar sinds 15 november neemt zij als campusassistent de planning en organisatie van de opleidingen binnen vastgoed, bouw, financiën en verzekeringen, groenvoorziening, grafische en audiovisuele technieken en informatica voor haar rekening.

Veel succes aan hen allen!