De misschien iets minder drukke periode qua werk komt er aan. Is het dan geen goed idee om jezelf of je medewerkers snel nog in te schrijven voor een interessante technische opleiding bij Syntra Bizz? Een opleiding die je in orde stelt met de nodige erkenningen. Je kan de langverwachte erkenning - waar je klanten wellicht naar vragen - binnenhalen of je kan de reeds behaalde erkenning hernieuwen. 

Inhoud links

Hernieuwing Certificaat Koeltechniek Categorie I

Heb je ooit het Certificaat in de koeltechniek Categorie I behaald? Dan weet je wellicht dat dit certificaat iedere 5 jaar moet hernieuwd worden. Schrijf je in voor deze cursus; hij zorgt voor de nodige opfrissing van jouw kennis en wordt afgesloten met een actualisatie-examen.

Start op 12 december 2018 in onze campus te Mechelen

Schrijf je in

 

Inhoud rechts

Inbraakbeveiliging - Bijscholing voor leidinggevend personeel

Ben je leidinggevende in een beveiligingsfirma? Dan ben je ook verplicht om elke vijf jaar een bijscholing te volgen, als jouw bedrijf haar erkenning wil behouden. Deze opleiding brengt je kennis over het recht, de wetgeving en de reglementering van beveiligingsinstallaties opnieuw op peil.

Start op 17 december 2018 in onze campus te Mechelen

Schrijf je in

 

Inhoud links

Inbraakbeveiliging - Basisopleiding voor leidinggevend personeel

Ben je leidinggevende in een beveiligingsfirma? Dan ben je er zeker van op de hoogte dat je verplicht bent om enkele beveiligingsopleidingen te volgen. Deze basisopleiding voor leidinggevenden leert je de basis over beveiliging, risicomanagement en personeelsbeleid.

Start op 7 januari 2019 in onze campus te Mechelen

Schrijf je in

 

Inhoud rechts

Energiezuinig bouwen - Installatie in relatie tot het E-peil

Het E-peil van een gebouw is sterk afhankelijk van de aanwezige installaties. Deze cursus geeft een overzicht van alle aspecten en invloeden die een installatie heeft op de energieprestatie.

Start op 12 december 2018 in onze campus te Leuven

Schrijf je in

 

Inhoud links

Hernieuwen certificaat onderhoud en controle van stookolietanks

Als het bijna 5 jaar geleden is dat je je certificaat haalde voor het onderhoud en controle van stookolietanks, dan moet je dringend werk maken van de verlenging hiervan. Syntra Bizz is hiervoor een erkende opleider. Schrijf je snel in.

Start op 31 januari 2019 in onze campus te Mechelen

Schrijf je in

 

Inhoud rechts

Erkend technicus gasvormige brandstoffen GII

Als je gasketels met een ventilatorbrander wil onderhouden of herstellen, heb je hiervoor de erkenning als 'Technicus gasvormige brandstoffen GII' nodig. Syntra Bizz organiseert deze opleiding in samenwerking met Syntra AB.

Start op 12 januari 2019 in onze campus te Mechelen

Schrijf je in

 

Inhoud links

BA4 - Gewaarschuwd persoon

Heb jij in jouw bedrijf medewerkers in dienst die reeds een bepaalde opleiding kregen op het vlak van elektriciteit en die professioneel aan elektrische installaties werken? Dan is het volgens het KB van 24 april 2004 verplicht dat zij over het attest BA4 beschikken en dat jij op basis hiervan hen de juiste bevoegdheden kan toekennen.

Start op 5 december 2018 in onze campus te Leuven

Schrijf je in

 

Inhoud rechts

BA5 - Vakbekwaam persoon

Zorg ervoor dat jouw medewerkers met een superviserende functie en die werkzaamheden uitvoeren in de omgeving van elektrische installaties in orde zijn met hun attest 'BA5 Vakbekwaam Persoon'. Deze opleiding zorgt hiervoor. Deze opleiding is ook zeer populair als maatopleiding.

Start op 12 december 2018 in onze campus te Mechelen

Schrijf je in

 

Versnelde opleiding tot erkend technicus gasvormige brandstoffen GI

Wil je snel je erkenningscertificaat halen als technicus gasvormige brandstoffen GI (het vroegere G1 en G2)? Schrijf je dan in voor deze versnelde opleiding die start in januari en eindigt eind maart.

Start op 14 januari 2019 in onze campus te Mechelen

Schrijf je in

 

Van 1 december 2018 tot en met 31 maart 2019 organiseren we ook meerdere winteropleidingen in diverse sectoren

Ontdek ze hier!

 

Deze - en ook andere opleidingen - bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of willen meerdere personen samen een opleiding volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0499 27 67 63 of kim.priem@syntra-bizz.be.

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.