De docenten in de opleidingen rond talen en redactie halen het beste in je boven. Ze zijn zelf zeer actief als journalist, copywriter of blogger. De taaldocenten van Syntra Bizz zijn virtuozen in hun taal - of zelfs native speakers - die de kennis van hun taal aan jou overbrengen. Op een interactieve en praktijkgerichte manier.

Een greep uit de bedrijfsopleidingen uit de sector talen en redactie die wij regelmatig op maat organiseren. Er zijn er ongetwijfeld ook bij voor jou of je medewerkers.
Al onze maatopleidingen in talen en redactie organiseren wij nu ook in de regio's Limburg en Kempen.
Frans

In ons drietalig België – en bij uitbreiding in Europa - is het zeer belangrijk dat je medewerkers die schriftelijk of mondeling contact hebben met klanten, leveranciers en bezoekers behoorlijk aan de slag kunnen in het Frans. Meestal is het kennisniveau van de taal bij iedere medewerker behoorlijk verschillend. In een maatopleiding van Syntra Bizz spelen wij hier perfect op in. Wij toetsen de kennis en de taalervaring van je team en passen de opleidingsinhoud, thema’s en lestechnieken aan hun competenties aan.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Engels

Als je bedrijf de internationale toer opgaat, kunnen je medewerkers niet zonder een stevige kennis van het Engels. Syntra Bizz stemt de maatopleiding Engels helemaal af op de reeds verworven kennis van je medewerkers en schaaft deze bij naar een niveau dat helemaal is afgestemd op de werking van jouw bedrijf. We bekijken eerst wat hun kennis van het Engels is en gaan pas dan aan de slag met aangepaste inhoud, thema’s en technieken. Wij leren hen wat ze echt nodig hebben, waar en wanneer het voor jouw bedrijf uitkomt.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Duits

Duitsland is een zeer belangrijke economische speler op Europees en zelfs wereldvlak. In de maatopleiding Duits van Syntra Bizz versterken we met uitdagende oefeningen de grammaticale basis en Duitse woordenschat van je medewerkers. We stemmen alle oefeningen en lestechnieken af op de kennis die je team reeds van het Duits heeft. 

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Italiaans

Als je bedrijf plots een nieuwe leverancier uit Italië krijgt, die enkel Italiaans praat, is het noodzakelijk dat je team snel met deze taal aan de slag kan. Je kan wachten tot er ergens een taalopleiding start in een open aanbod, maar je kan ook in zee gaan met Syntra Bizz voor een maatopleiding Italiaans. Deze maatopleiding kan snel starten, waar en wanneer je wil en ze wordt bovendien helemaal afgestemd op de noden van je bedrijf en de reeds verworven taalkennis van je team.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Spaans

Spaans is de meest gesproken taal ter wereld. De kans is dus groot dat je er ook in jouw bedrijf mee in aanraking komt. Syntra Bizz kan voor je team een volledig – aan hun kennis en de werking van het bedrijf – aangepaste maatopleiding Spaans organiseren. Deze kan indien nodig snel starten. We organiseren ze immers op de plaats en het tijdstip dat jouw team past.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Nederlands voor anderstaligen

De arbeidsmarkt wordt – soms noodgedwongen - steeds meer ingevuld door anderstalige werknemers die het Nederlands niet altijd onder de knie hebben. Hierdoor is het soms moeilijk communiceren op het vlak van bv. taakomschrijving of werkprocedures. Syntra Bizz organiseert regelmatig taalopleidingen voor anderstalige werknemers. Wij stemmen de opleiding volledig af op hun reeds verworven kennis van het Nederlands en schaven hun kennis bij met behulp van praktijkgerichte cases uit jouw bedrijf.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Klantvriendelijk telefoneren in het Frans

Deze opleiding heeft een dubbele invalshoek: een klantvriendelijk telefoongesprek én Frans spreken. In deze maatopleiding van Syntra Bizz coachen wij je team en leren hen een pak universele vuistregels die wij koppelen aan een aantal specifieke technieken en etiquette eigen aan het Frans. Deze maatopleiding stemmen wij helemaal af op de kennis van het Frans van jouw team en de specifieke werking en procedures binnen het bedrijf.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Creatief en doelgericht schrijven

Veel bedrijven besteden te weinig aandacht aan de kwaliteit van hun teksten. Vaak wordt er onvoldoende nagedacht over de vorm van de boodschap en bij welke ontvanger die terecht komt. Bij interne communicatie levert dat dikwijls verwarring en vertraging op, maar een slecht opgestelde tekst die extern wordt uitgestuurd kan je imago een serieuze deuk bezorgen. Onze coaches staan klaar om jouw communicatie naar een hoger niveau te tillen door je doelgericht te leren schrijven. Met praktische oefeningen en tips pakken we de specifieke werkpunten binnen jouw bedrijf aan.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Storytelling

Storytelling is een onmisbare tool om jouw service of product op een creatieve manier in de kijker te zetten. Wat zijn de waarden waar jouw bedrijf voor staat en hoe maakt jouw service of product dagelijks een verschil in het leven van je klanten? Wat zijn de eerste woorden die bij mensen opkomen wanneer ze je naam horen en komt dat overeen met het imago dat jij voor ogen hebt? Verveel je publiek niet langer met ongeïnspireerde promopraatjes, maar vertel de échte verhalen rond jouw bedrijf op een manier die boeit, inspireert en een duurzame band opbouwt. Al deze principes leer je op een interactieve en entertainende manier in deze opleiding.
 

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Professioneel bloggen

Marketing draait tegenwoordig rond het brengen van de juiste boodschap op de juiste moment aan de juiste doelgroep, en een blog is daarvoor het ideale middel. Samen met onze coaches ga je praktisch aan de slag om een blog te maken die beantwoordt aan de noden van jouw bedrijf. We leren je alles over het kiezen van een juist platform, het uittekenen van een strategie en contentplan tot het optimaliseren en meten van de resultaten.
 

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Enkele van onze vakexperten in talen en redactie

Inhoud links

Liesbet Waeckens

is studie- en taalcoach en vertaler Nederlands-Duits. Sie schafft das!

Inhoud rechts

Martine Kurrels

Martine is de coach en moderator in onze succesvolle  “Club de communication en français”. 

Het team van Syntra Bizz wacht op jouw telefoontje of mail

Inhoud links

Debbie Van Gossum

Teamleader van de opleidingsadviseurs

0495 87 13 83

debbie.vangossum@syntra-bizz.be

 

Inhoud rechts

Sarah Hansen

Opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse

0486 83 13 87

sarah.hansen@syntra-bizz.be

 

Inhoud links

Caroline Jacobs

Opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant

0474 49 28 99

caroline.jacobs@syntra-bizz.be

 

Inhoud rechts

Linda Boey

Administratief medewerkster

03 451 99 00

linda.boey@syntra-bizz.be

 

Inhoud links

Linda Boey

Administratief medewerkster

03 451 99 00

bie.vingerhoets@syntra-bizz.be