Ook voor jouw bedrijf is de kennis van MS Office een must. Of wil je dat je medewerkers helemaal mee zijn met digitale marketing, SEO, SEA en social media? Syntra Bizz biedt talrijke mogelijkheden om jouw medewerkers klaar te stomen voor alle IT- en digitale uitdagingen. Via kant-en-klare opleidingen of bedrijfsopleidingen op maat.

Informatica-opleidingen

Moet je een IT-expert zijn om bij Syntra Bizz een informatica-opleiding te volgen? Absoluut niet: ons uitgebreid aanbod van MS Excel-opleidingen is er op maat van iedere medewerker in jouw bedrijf. Van een basisopleiding zonder enige voorkennis, tot vervolmakingscursussen in grafieken, formules, functies en draaitabellen. Onze opleidingen rond Google, social media en e-commerce zorgen ervoor dat jij of je medewerkers scoren met de website of webshop van het bedrijf.

Is je bedrijf actief in de IT-sector? Dan kan je bij Syntra Bizz ook terecht voor meer sectorgerelateerde opleidingen zoals IT-projectmanagement, ITIL, Prince2, R, Software testing, CCNA, Internet of Things, Drupal, HTML, CSS, WordPress, JavaScript en nog veel meer.

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseren wij voor jou en je team graag een IT-gerelateerde maatopleiding, die helemaal beantwoordt aan de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van IT- en Office-gerelateerde maatopleidingen die we reeds organiseerden

 

Inhoud links

Volgende kant-en-klare IT-opleidingen organiseren we binnenkort

Inhoud rechts

 

Agile: Certified Scrum Master (met examen)

Met Scrum trek je korte sprints in multidisciplinaire teams om zo efficiënt en snel resultaten te boeken. Bij projecten waarvan de klant nog niet helemaal weet wat het eindresultaat moet worden, is Scrum een goede methode om al doende de wensen van de klant te achterhalen. Het grote voordeel aan Scrum is dan ook de flexibiliteit. 

Start op 18 november in campus Antwerpen, nog 3 plaatsen vrij!

Lees hier meer informatie

Scoor online: digitale marketing doe je met kennis van zaken

Google

Google is de vriend van elke bedrijfsleider. Niet alleen is het de nieuwe Gouden Gids, Google is ook een bron van heel wat nuttige cijfers over de website van jouw bedrijf. Syntra Bizz biedt bieden zowel basisopleidingen aan als Google trainingen voor gevorderden.

Google opleidingen bij Syntra Bizz

Een goede marketingmix is van cruciaal belang voor je bedrijf. En die marketingmix wordt meer en meer digitaal. Syntra Bizz biedt je praktijkgerichte cursussen aan die jij of je medewerkers leren om de digitale marketing van het bedrijf voortaan met kennis van zaken aan te pakken.

Haal meer uit je website of je webshop

Een website bouwen is één, ze onderhouden en zorgen dat ze rendeert is een ander verhaal. Om ervoor te zorgen dat je website of webshop sterk scoren biedt Syntra Bizz meerdere cursussen aan die jij of je medewerkers leren om je website of webshop te optimaliseren.

Inhoud links

MS Excel

Je kan bij Syntra Bizz een mooi traject volgen rond MS Excel, van basis tot VBA.

Syntra Bizz organiseert nog meer Microsoft-opleidingen. Kijk ook naar ons aanbod in MS Outlook, MS Word, MS OneNote en MS PowerPoint

Inhoud rechts

Sterke troeven

 • Ervaren docenten
 • Praktijk- en resultaatgericht (je kan de verworven competenties meteen toepassen);
 • Je kan de cursussen volgen in onze computerlokalen in Antwerpen, Leuven, Mechelen en Geel, maar als maatopleiding op de locatie die je zelf kiest. 
 • Ook online-opleidingen op maat zijn mogelijk
 • een MS Excel-opleiding is ook zeer populair als opleiding voor je bedrijf, helemaal op maat. We kunnen dit organiseren in jouw bedrijf of in een van onze lokalen. Het kan zelfs in andere talen. Onze opleidingsadviseurs vertellen je er graag meer over.

Naar de opleidingen

 

Een informatica-opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de informatica-opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die bv. een basisopleiding MS Excel willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

 

 

Syntra Bizz is lid van

Syntra AB is lid van Feweb

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en krijg onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Driemaandelijks focussen we ons op een aantal opleidingen toe die starten in jouw sector "Informatica" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

Populair trainings

View all courses

Basisopleiding MS Excel

/4 sessies (12u)

 • Campus Mechelen
 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Thomas More Kempen
 • Or on your location
€477.95 €395.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Or on your location
€713.90 €590.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Leuven
 • Campus Mechelen
 • Online
 • Thomas More Kempen
 • Or on your location
€883.30 €730.00
 • Campus Antwerpen
 • Or on your location
€308.55 €255.00
 • Campus Antwerpen
 • Or on your location
€847.00 €700.00

Syntra Blog

View the latest blog messages from Syntra AB

View all articles
mailchimp
Artikel

5 redenen om MailChimp te gebruiken

E-mailmarketing is een onmisbare tool voor élk bedrijf, groot of klein. Een eenvoudig en gratis programma als MailChimp is het ideale middel om je klanten vlot te informeren over de laatste nieuwtjes en producten van jouw zaak.

digitale transformatie
Artikel

4 mythes over digitale transformatie

Digitale transformatie is zonder twijfel een van de grootste trends van de laatste jaren. Volgens sommigen zullen robots binnenkort al het vuile werk doen, terwijl anderen zich zorgen maken over jobverlies. Laat ons even enkele mythes ontkrachten…

it vacature
Artikel

Beste IT'er, ik heb een uitdaging voor jou in 2018

De wereld digitaliseert aan een razendsnel tempo en naargelang de bron staan er 9.000 tot 16.000 IT-vacatures open in België. Om mee te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, is er dus nood aan een blijvende instroom van talent.

opleiding excel
Artikel

Verbluf jij binnenkort je collega's met je kennis van MS Excel?

Microsoft Excel. Voor de ene een handige tool, voor de andere een programma waarbij je meermaals met de handen in het haar zit. Bij Syntra Bizz kan iedereen terecht voor een uitgebreide Excel-opleiding, wie weet word jij wel de volgende Excel-expert op je werkplek!