Herfurth Logistics werkt samen met Syntra Bizz als opleidingspartner voor haar medewerkers. Samen met hen hebben wij een aantal opleidingen geselecteerd die meer dan ooit interessant zijn voor jullie en waarvoor jullie onmiddellijk kunnen inschrijven via onderstaande knoppen.

Deze opleidingen worden georganiseerd in de campus van Syntra Bizz aan de Borsbeeksebrug te Berchem (Antwerpen), vlot bereikbaar via het openbaar vervoer.

Het opleidingsaanbod wisselt steeds. Raadpleeg deze pagina dan ook regelmatig.

Inhoud links

Snelcursussen Frans, Duits en Spaans

Een taal kan je nooit genoeg kennen. Wil je op 8 avonden leren hoe je je uit de slag kan trekken in een van deze wereldtalen? Zowel voor professioneel als voor vakantiegebruik. Straffe docenten zorgen ervoor dat je - mits wat basiskennis - zeker mee kan.

Snelcursus Frans, start op 21 maart in campus Antwerpen, 8 sessies op donderdagavond

Snelcursus Duits, start op 26 maart in campus Mechelen, 8 sessies op dinsdagavond

Snelcursus Spaans, start op 28 maart in campus Antwerpen, 8 sessies op donderdagavond

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Omgaan met klachten en moeilijke klanten

Hoezeer je als onderneming ook mag uitblinken in klantgerichtheid, vroeg of laat krijg je toch te maken met een klacht of een moeilijke klant. Door dit op een positieve manier aan te pakken kan een klacht uitmonden in een grotere klantentevredenheid en maak je van een lastige klant je trouwste supporter.

Start op 26 maart in onze campus te Antwerpen, 2 sessies op dinsdag voor- en namiddag

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

Inhoud links

Uitblinken in klantgerichtheid

Klantgerichte organisaties denken van buiten naar binnen. Klantgericht handelen betekent dat je je verdiept in de wensen en behoeften van de klant. Als klantgerichte organisatie zorg je ervoor dat de hele organisatie erop gericht is om deze behoeften te vervullen. Zo bouw je langetermijnrelaties op met de klanten.

Start op 28 maart in onze campus te Antwerpen, 2 sessies op donderdag voor- en namiddag

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

Inhoud rechts

MS Excel - Basis

MS Office-trainingen vormen bij Syntra Bizz een zeer belangrijk aandeel in het succesvolle opleidingsaanbod. Heel wat bedrijfsleiders en hun medewerkers plukken nog steeds de vruchten van een opleiding hierin. MS Excel is hierin zeker een van de toppers.

Start op 28 maart in onze campus te Antwerpen, 4 sessies op donderdag voor- en namiddag

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Meer info over deze opleidingen?

 

Contacteer Debbie Van Gossum. Zij is teamleader van de opleidingsadviseurs en de verantwoordelijke voor de opleidingen die Herfurth Logistics samen met Syntra Bizz organiseert.

Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.