Inhoud

Syntra Bizz is een erkende opleidingsverstrekker. Betaalt je bedrijf je opleiding, dan kunnen zij subsidie aanvragen via de KMO-portefeuille en tot 30 % besparen. 

Een betaling via de portefeuille verloopt als volgt: 

  1. Je schrijft in en ontvangt een bevestigingsmail van Syntra Bizz en alle betalingsinformatie 
  2. Je registreert en meldt aan op de kmo-portefeuille.be  
  3. Je dient een projectaanvraag in en geeft als projectbedrag het inschrijvingsgeld excl. btw in (dit bedrag vind je terug in de bevestigingsmail van Syntra Bizz of op de website). 
  4. De portefeuille geeft aan hoeveel zij subsidiëren en hoeveel jij dient te betalen.  
  5. Je betaalt jouw deel (bij factuurnummer geef je de gestructureerde mededeling in) en geeft toestemming om de portefeuille door te storten op onze rekening. De betaling van KMO-portefeuille naar ons duurt gemiddeld 14 kalenderdagen!
  6. Je betaalt de btw rechtstreeks aan Syntra BIZZ met de gestructureerde mededeling uit de bevestigingsmail. 
  7. Na 14 kalenderdagen ontvangen wij jouw volledige betaling, wij maken de factuur op met de melding voldaan en versturen die naar jou.

Belangrijke info

  • Het inschrijvingsgeld excl. BTW moet minstens 100 euro bedragen.

  • Je aanvraag moet ten laatste 2 weken na de start van de opleiding gebeuren. 

  • Wij hebben 2 erkenningsnummers: voor alle opleidingen van Syntra Bizz is het erkenningsnummer DV.O215959. Voor enkele opleidingen geldt het erkenningsnummer van Syntra AB. Dit is DV.O102557. De juiste nummer vind je steeds terug in je bevestingsmail. 

Kmo-portefeuille is een dienst van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Heb je vragen? Je kan hiervoor terecht op het gratis nummer 1700 of check de uitgebreide faq  op de site van KMO portefeuille.