Inhoud

De afgelopen week zijn we hard aan het werk geweest om zo snel mogelijk een oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar de Corona-crisis ons voor stelt. We begrijpen dat dit voor jou een vervelende situatie is en we willen je dus alvast heel hard bedanken voor jullie begrip en geduld.

Omdat Syntra zich kenmerkt door praktijklessen, is het voor een groot deel van onze opleidingen niet evident om de volledige overstap naar e-learning te maken. Bovendien zijn er ook technische limieten aan onze mogelijkheden, zowel op het vlak van bandbreedte als ondersteuning.

Deze week starten we met het digitaal uitrollen van 12 Voltijdse Dagopleidingen. We kiezen er doelbewust voor om kleinschalig op te starten. Dit laat ons toe van bij te sturen en te kijken waar we nog verder moeten aanpassen. We proberen dit systeem zo snel mogelijk uit te breiden naar de rest van ons opleidingsaanbod.

We willen je nogmaals bedanken voor je geduld en hopen dat iedereen begrip kan opbrengen voor deze uitzonderlijke situatie.

Verder wensen we jou van het volledige Syntra-team goede moed in deze lastige periode. Samen komen we erdoor en we kunnen niet wachten om je terug te mogen verwelkomen in onze campussen.