Syntra Bizz heeft voor het cursusjaar 2019-2020 weer een pak opleidingen voor de logistieke, transport- en havensector klaar staan. Regelrechte sterkhouders die terugkeren, maar ook heel wat nieuwe opleidingen die jou of je team helemaal klaarstomen voor de vele uitdagingen in de logistieke sector. Zoals de Brexit bijvoorbeeld.

Inhoud links

Haven(in)zicht

Heb je nieuwe medewerkers in dienst en zijn zij benieuwd naar het reilen en zeilen binnen de haven van Antwerpen? Of ben je zelf nieuw in de logistieke sector en krijg je graag meer inzicht in het hele logistieke proces van de haven van Antwerpen?

Volgende start op vrijdag 8 november in campus Antwerpen, 1 volledige dag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

in samenwerking met

Inhoud rechts

Havenreglementering gevaarlijke goederen

De International Maritime Organisation (IMO) besliste in mei 2008 dat wie actief en betrokken is in de transportketen, verplicht een opleiding moet volgen over de IMDG-Code (Internationale Code voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over zee) en de havenreglementeringen van de desbetreffende haven waarin men actief is. 

Volgende start op 15 oktober in campus Antwerpen, 3 sessies op dinsdagavond

Klik hier voor meer info en schrijf je in

in samenwerking met

 

Inhoud links

Update havenreglementering gevaarlijke goederen

Als je betrokken bent bij het vervoer en de behandeling van gevaarlijke goederen via (zee)schepen die geladen of gelost worden in de haven van Antwerpen. Dan volgde je wellicht de sinds januari 2009 verplichte opleidingen rond IMDG en de Codex of Havenreglementering gevaarlijke goederen. Je kreeg hiervoor een getuigschrift met een geldigheidsduur van 5 jaar. Check nu de geldigheidsdatum van dit attest.

Volgende start op 12 november in campus Antwerpen, 1 sessie op dinsdagavond

Klik hier voor meer info en schrijf je in

in samenwerking met

 

Inhoud rechts

Incoterms - Nieuwe regels vanaf 2020

Vanaf 1 januari 2020 lanceert de International Chamber of Commerce (ICC) - na 10 jaar - een nieuwe versie van de Incoterms, waardoor je beter inzicht krijgt in de verantwoordelijkheden van de koper en de verkoper bij import en export. 

Volgende start op maandag 21 oktober in campus Antwerpen, 1 sessie 's namiddags van 13 tot 16 uur

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud links

IMDG

Als je professioneel actief bent in de (Antwerpse) haven dan weet je zeker dat je verplicht in orde moet stellen met de Internationale Code voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over zee (International Maritime Dangerous Goods Code of de IMDG-code). 

Volgende start op dinsdag 8 oktober in campus Antwerpen, 3 sessies op voor- en namiddag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Basisopleiding spoortechnieken

Deze basisopleiding spoorwegtechnieken biedt een oplossing voor de noden van de sector. We behandelen de verschillende aspecten van de veiligheidsfuncties in beroepen als treinbestuurder, rangeerder, keurder en dispatcher.

Volgende start op dinsdag 1 oktober. Introductieles in campus Antwerpen, daarna praktijklessen op de Lineas-site nabij Gent-Dampoort. 26 sessies op dinsdag en donderdag, overdag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

in samenwerking met

 

Inhoud links

Magazijnbeheer - Diverse deelopleidingen

Is jouw bedrijf actief in voorraadbeheer en warehousing? Speciaal voor jou en je medewerkers bundelen we 7 interessante opleidingen in één programma. Tijdens 13 sessies geven we je een pak bruikbare en meteen inzetbare informatie die je zullen helpen bij een vernieuwende aanpak van je magazijnbeheer. Je kan deze opleidingen ook perfect afzonderlijk volgen.

We starten met "Magazijnbeheer - De Supply Chain rollen en functies" op woensdag 16 oktober in campus Antwerpen. 1 sessie 's voormiddags.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Commerciële oplossingen voor de Brexit

Ben je er niet gerust in nu Boris Johnson de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk is en wat hij vooropstelt, dreigt uit te draaien op een doemscenario. Hij wil afstevenen op een "No Deal" en de door Theresa May gemaakte afspraken met de EU helemaal overhoop gooien. Wat zijn dan de gevolgen voor jouw bedrijf en je relatie met jouw Britse klanten en leveranciers?

Gezien het individuele karakter van deze opleiding, organiseren we ze enkel op maat

Klik hier voor meer info en vraag je offerte

 

Bezoek het team van Syntra Bizz op de beurs Transport & Logistics van dinsdag 15 oktober tot en met donderdag 17 oktober in Antwerp Expo.

Je vindt ons in hall 3 op stand 3.112H (partnerstand met KMO-Insider)

Wij organiseren er in de Inspiration Corner in Hall 3 iedere dag - om 16 uur - uiterst interessante infosessies rond Cyber Security in de Logistiek 

Registreer je en krijg je gratis toegangsticket  

 

Deze - en ook andere opleidingen - bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of willen meerdere personen samen een opleiding volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be