Wij vertellen jou graag persoonlijk waarom een maatopleiding van Syntra Bizz een échte meerwaarde is voor jouw medewerkers én je bedrijf.

Wij doen meer dan zomaar een opleiding organiseren. Wij lossen jouw opleidingsvraagstuk op.

Een maatopleiding van Syntra Bizz is dan ook iedere keer weer anders. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. We maken daarom iedere maatopleiding volledig à la carte en in functie van de aard van jouw bedrijf. 

 

tp

Maak zeker gebruik van de steunmaatregelen van de overheid: je kan als werkgever vanaf 2021 beroep doen op een nieuwe gedeeltelijke vrijstelling van doorstorting bedrijfsvoorheffing. Deze maatregel dient om de werkgevers aan te moedigen om meer opleidingen voor hun medewerkers te voorzien. Je vindt meer informatie hierover op deze pagina van Vlaio.

Laat je alvast inspireren door deze maatopleidingen

Inhoud links
social media

Pak je timemanagement aan en ga beter om met stress

Stress is een van de grote "spelbrekers" in vrijwel alle afdelingen binnen een bedrijf. Je medewerkers zijn via smartphones, tablets en de bijhorende apps en software bijna continue verbonden met het werk. Daarnaast verwachten de klanten een grote vorm van flexibiliteit qua bereikbaarheid en reactiesnelheid.

Je wil toch niet dat jouw collega's geveld worden door stress of - erger nog - een burn-out?

In deze opleiding leren we jouw collega's of medewerkers hoe ze zich effectief kunnen wapenen tegen stress en hoe ze dus terug baas worden over hun agenda en tijd. Waardoor ze beter kunnen plannen en hun werk uiterst efficiënt kunnen organiseren. Zonder afbreuk te doen aan de klantgerichte aanpak binnen het bedrijf.

Interesse? Vraag jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz programmeert dit thema ook in een kant-en-klare opleiding. Op 22 april (campus Antwerpen) en 29 april (campus Leuven) start een open opleiding Timemanagement en omgaan met stress. Inschrijven voor deze open opleiding doe je hier.

Inhoud rechts
social media

Leidinggeven, iedereen kan het leren.

Zijn al je medewerkers zogenaamd "geboren" leiders? Wellicht niet. In heel wat bedrijven wordt er gepromoveerd en gemuteerd. Waardoor collega's, die niet meteen een leidinggevende functie hadden, plots collega's moeten gaan coachen en aansturen. Collega's die een tijdje geleden nog een gelijk(w)aardige functie hadden als de "nieuwe" leidinggevende.

Syntra Bizz kent deze situaties door en door. Samen met onze docenten ontwikkelden wij talrijke specifieke leiderschapstrainingen, coachingsessies of HR-gerelateerde soft skills. Zoals bv. evaluatie-, functionerings- of selectiegesprekken, leidinggeven aan specifieke doelgroepen of voormalige collega's, situationeel leidinggeven, jobcrafting en onboarding, communicatietechnieken en nog veel meer.

Deze maatopleidingen zijn afgestemd op jouw bedrijf en op de specifieke situaties waarin de leidinggevenden zich bevinden. We zijn er zeker van dat de leidinggevende en zijn of haar team versteld zullen staan van de resultaten die deze maatopleiding zal boeken.

Interesse? Vraag jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz programmeert rond dit thema ook meerdere kant-en-klare opleidingen. Check hier de data en locaties van de diverse opleidingen rond leidinggeven en coaching

Inhoud links
social media

Change management, juist aangepakt

Iedere bedrijfsstructuur is onderhevig aan veranderingen. Men wil groeien, men wil efficiënter gaan werken of soms zijn er externe oorzaken die het management dwingen tot ingrijpende wijzigingen.

Hoe ga je hier als manager binnen jouw organisatie mee om? Zodat alle medewerkers begrijpen waarom er veranderd wordt en hoe dit zal gebeuren. Met andere woorden: hoe geef je vorm aan het veranderingsproces. Er zijn heel wat mogelijke valkuilen maar ook een pak opportuniteiten.

Tijdens deze opleiding neemt onze coach Ruben Persoone jullie mee doorheen de veranderplannen van jullie bedrijf en vertaalt die - samen met je collega's - naar een concreet transitieplan voor jouw bedrijf.

Interesse? Vraag jouw persoonlijk voorstel

 

Inhoud rechts
social media

Efficiënt vergaderen, ook online

Vergaderen: voor velen is het een bron van ergernis. Je wordt uitgenodigd tot een fysieke of online vergadering, die soms nodeloos lang duurt omdat men tijd verliest aan te lange discussies en onbelangrijke punten. Je ergert je hieraan omdat je andere prioriteiten hebt. Waardoor je aandacht en je betrokkenheid wegvalt. Zo'n vergadering mist de nodige productiviteit en eindigt dan meestal ook zonder al te veel output.

Herkenbaar? Als je nu de uiteenzettingen eens beperkt zou houden, iedereen zou luisteren naar het ieders standpunt en je alle agendapunten "to the point" zou behandelen binnen de afgesproken tijd? Dan wordt een vergadering plots wel nuttig en efficiënt. Dat is nu wat we aanleren tijdens deze praktijkgerichte opleiding.

Interesse? Vraag jouw persoonlijk voorstel

 

Waarmee maakt Syntra Bizz het verschil met een andere opleidingsverstrekker?
Wij starten met een degelijk intakegesprek

Via een intakegesprek met de docent, de geïnteresseerde cursisten en hun leidinggevende kunnen wij de reeds bestaande competenties van jouw collega's of medewerkers aftoetsen en samen ontdekken hoe we hen op basis hiervan kunnen laten doorgroeien. Wij verkopen dus eigenlijk geen maatopleiding maar gewoonweg een persoonlijke coaching van jouw medewerker.

Wij weten wat jij nodig hebt

Debbie, Sarah, Caroline en Charlotte weten intussen wat je als bedrijf nodig hebt qua opleidingsvormen. Niet meer, niet minder. We zijn er niet op uit om jouw bedrijf en medewerkers overbodige kennis en andere ballast te verkopen.

Zij begeleiden op L&D-vlak zowel grote spelers als KMO's. Maar zij - en onze docenten - wachten echter niet om een opleiding te creëren tot de markt dit vraagt. Zij zijn geen trendvolgers maar trendsetters

Maar dan alleen maar opleidingen

De aanpak, begeleiding en advies van Syntra Bizz gaan ook verder dan enkel maar het invullen van een gemis van bepaalde competenties door middel van een opleiding of coaching. Debbie, Sarah, Caroline en Charlotte zoeken met jou mee hoe zij het L&D-beleid van jouw bedrijf efficiënter kunnen aanpakken, zonder hierbij de rol van de HR-manager over te nemen. 

Waar, wanneer en hoe jij het wil

De voorgestelde opleidingen zijn gericht op groepen van meerdere personen op basis van een all-in prijs. We organiseren ze op de locatie die jij verkiest: in jullie bedrijf, op één van onze campussen of op een externe locatie. Heel wat opleidingen kunnen we ook perfect online organiseren via virtuele classrooms. En we beperken ons niet enkel tot de regio's Antwerpen, Mechelen of Leuven. We organiseren maatopleidingen van Poperinge tot Maaseik en van Hoogstraten tot Halle.

Trouwens, hoe meer cursisten de opleiding volgen, zo voordeliger wordt de opleidingskost per cursist. Al houden we het wel graag beheersbaar qua aantal. We willen de persoonlijke aanpak van iedere cursist immers niet uit het oog verliezen.

 

Even vrijblijvend kennismaken? Boek een online afspraak met Debbie, Sarah, Caroline of Charlotte

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Sarah Hansen
Opleidingsadviseur

Sarah Hansen

0486 83 13 87

regio's: Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Caroline Jacobs
Opleidingsadviseur

Caroline Jacobs

0474 49 82 99

regio's: Limburg, Vlaams-Brabant, Zuiderkempen

Charlotte Jans
Opleidingsadviseur

Charlotte Jans

0468 07 73 29

regio's: Brussel en Noorderkempen

Nadia Pauwels
Administratief medewerkster

Nadia Pauwels

03 451 99 00