Wij vertellen jou graag persoonlijk waarom een maatopleiding van Syntra Bizz een échte meerwaarde is voor jouw medewerkers én je bedrijf.

Wij doen meer dan zomaar een opleiding organiseren. Wij lossen jouw opleidingsvraagstuk op.

Een maatopleiding van Syntra Bizz is dan ook iedere keer weer anders. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. We maken daarom iedere maatopleiding volledig à la carte en in functie van de aard van jouw bedrijf. 

Waarmee maakt Syntra Bizz het verschil met een andere opleidingsverstrekker?
Wij starten met een degelijk intakegesprek

Via een intakegesprek met de docent, de geïnteresseerde cursisten en hun leidinggevende kunnen wij de reeds bestaande competenties van jouw collega's of medewerkers aftoetsen en samen ontdekken hoe we hen op basis hiervan kunnen laten doorgroeien. Wij verkopen dus eigenlijk geen maatopleiding maar gewoonweg een persoonlijke coaching van jouw medewerker.

Wij weten wat jij nodig hebt

Debbie, Sarah, Caroline weten intussen wat je als bedrijf nodig hebt qua opleidingsvormen. Niet meer, niet minder. We zijn er niet op uit om jouw bedrijf en medewerkers overbodige kennis en andere balast te verkopen.

Zij begeleiden op L&D-vlak zowel grote spelers als KMO's. Maar zij - en onze docenten - wachten echter niet om een opleiding te creëren tot de markt dit vraagt. Zij zijn geen trendsvolgers maar trendsetters

Maar dan alleen maar opleidingen

De aanpak, begeleiding en advies van Syntra Bizz gaan ook verder dan enkel maar het invullen van een gemis van bepaalde competenties door middel van een bepaalde opleiding of coaching. Debbie, Sarah en Caroline zoeken met jou mee hoe zij het L&D-beleid van jouw bedrijf efficiënter kunnen aanpakken, zonder hierbij de rol van de HR-manager over te nemen. 

Waar, wanneer en hoe jij het wil

De voorgestelde opleidingen zijn gericht op groepen van meerdere personen op basis van een all-in prijs. We organiseren ze op de locatie die jij verkiest: in jullie bedrijf, op één van onze campussen of op een externe locatie. Heel wat opleidingen kunnen we ook perfect online organiseren via virtuele classrooms. En we beperken ons niet enkel tot de regio's Antwerpen, Mechelen of Leuven. We organiseren maatopleidingen van Poperinge tot Maaseik en van Hoogstraten tot Halle.

Trouwens, hoe meer cursisten de opleiding volgen, zo voordeliger wordt de opleidingskost per cursist. Al houden we het wel graag beheersbaar qua aantal. We willen de persoonlijke aanpak van iedere cursist immers niet uit het oog verliezen.

 

Even vrijblijvend kennismaken? Boek een online afspraak met Debbie, Sarah, Caroline of Charlotte

Debbie Van Gossum, opleidingsadviseur bij Syntra Bizz
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83

Laat je alvast inspireren door deze maatopleidingen

Inhoud links

Microsoft Teams - Efficiënt online samenwerken

Sinds het vele thuiswerk is Microsoft Teams een regelrechte hit om online samen te werken.

Maar het is meer dan enkel een chatprogramma of een tool om video calls te organiseren. Het kan heel wat dingen die het werk op jullie kantoor of vanop de thuiswerklocatie een pak professioneler, aangenamer én vooral efficiënter maakt. 

Laat ons even bekijken hoe een maatopleiding in Microsoft Teams voor jouw bedrijf en haar medewerkers het verschil kan maken!

Vraag meteen jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz programmeert dit thema ook als een kant-en-klare opleiding. Op 16 maart in Campus Antwerpen en op 18 mei in Campus Mechelen, telkens op dinsdagnamiddag van 13 tot 16 uur. Je snel inschrijven doe je hier

Inhoud rechts

Microsoft Office 365 - Efficiënt werken

Microsoft Office 365 is niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantoorsetting. Iedereen gebruikt wellicht reeds Word, Excel, Outlook en af en toe PowerPoint. Maar wat kan je beter doen dankzij OneNote? En hoe bewaar en deel je documenten via OneDrive en SharePoint? En wat zijn de mogelijkheden van Sway en Forms?

Wij maken deze opleiding ook volledig modulair. Wil je bv. dat we enkel de mogelijkheden van OneNote of SharePoint aanleren? Of de bestaande kennis van Excel een upgrade of boost geven. Dat kan zeker en vast.

Vraag meteen jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz programmeert rond dit thema ook meerdere kant-en-klare opleidingen. Check hier de data en locaties van de diverse opleidingen Excel, OneNote en Outlook.

Inhoud links

Taalopleidingen

Heel wat bedrijven deden reeds beroep op Syntra Bizz om de taalcompetenties van hun medewerkers bij te spijkeren. Onze docenten leerden reeds de meest uitlopende talen aan die medewerkers binnen een grote diversiteit aan bedrijven.

Ook hier is onze taalaanpak zeer flexibel en helemaal op maat. Welke taalervaring hebben jouw medewerkers? Willen zij specifiek gecoacht worden in bvb. salesgesprekken, klachtenbehandeling, vergaderen of meer technische gesprekken? 

Een intakegesprek leert ons heel wat meer over de taalbasis van de cursisten en het doel van de taalopleiding.

Laat ons even bekijken hoe een maatopleiding in talen voor jouw bedrijf en haar medewerkers het verschil kan maken!

Vraag meteen jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz organiseert ook heel wat taalopleidingen (Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans) als kant-en-klare opleiding. Zowel online als in klassikaal verband, voor beginners of reeds ervaren sprekers. Ontdek hier onze programmatie.

Inhoud rechts

Communicatietechnieken

Jouw bedrijf heeft een schitterende vergaderzaal, jullie streven naar een "open" cultuur en iedereen kan aardig overweg met online tools als Microsoft Teams, Zoom, Skype enz.

Maar hoe zit het binnen jullie bedrijf eigenlijk met het menselijke aspect qua communicatie? Die gesprekken tussen een leidinggevende en zijn teamleden, de implementatie van wijzigingen in de bedrijfsprocessen aanvaardbaar voorstellen, een evaluatie- of functioneringsgesprek voeren, jouw creatieve ideeën overbrengen of spreken voor een groep? Lukt dit allemaal perfect?

Syntra Bizz is zeer sterk op het vlak van opleidingen in communicatietechnieken, coaching- en leiderschapstrajecten, changemanagement, optimalisatie van de work-life balance en nog veel meer.

Vraag meteen jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz programmeert rond dit thema ook meerdere kant-en-klare opleidingen. Check hier de data en locaties van de diverse opleidingen rond Leiderschap, Coaching en Persoonlijke ontwikkeling.

Artikel

MS Excel: ook voor jouw bedrijf