Wij vertellen jou graag persoonlijk waarom een maatopleiding van Syntra Bizz een échte meerwaarde is voor jouw medewerkers én je bedrijf.

Wij doen meer dan zomaar een opleiding organiseren. Wij lossen jouw opleidingsvraagstuk op.

Een maatopleiding van Syntra Bizz is dan ook iedere keer weer anders. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. We maken daarom iedere maatopleiding volledig à la carte en in functie van de aard van jouw bedrijf. 

 

tp

Maak zeker gebruik van de steunmaatregelen van de overheid: je kan als werkgever vanaf 2021 beroep doen op een nieuwe gedeeltelijke vrijstelling van doorstorting bedrijfsvoorheffing. Deze maatregel dient om de werkgevers aan te moedigen om meer opleidingen voor hun medewerkers te voorzien. Je vindt meer informatie hierover op deze pagina van Vlaio.

 

Laat je alvast inspireren door deze maatopleidingen

Inhoud links
social media

Hoe zet je social media efficiënt in voor jouw bedrijf?

Social media zijn niet meer weg te denken in de marketingaanpak van een bedrijf.

Het is ook een wereld die voortdurend evolueert. Wat gisteren of vandaag nog werkt, is morgen misschien passé.

Of het nu gaat over Facebook, Instagram, LinkedIn of TikTok: de coaches van Syntra Bizz bekijken jouw social media-aanpak door een objectieve bril en sturen je medewerkers in de juiste richting.

Zij vertellen je wat werkt voor jouw bedrijf, maar wat belangrijk is: ze zorgen door de juiste motivatie van je team dat de continuïteit in de social media-aanpak gegarandeerd blijft. En hierdoor scoort bij jouw klanten. Want je kan dit uitbesteden aan een externe partner, maar heel veel social mediataken kan je binnen het bedrijf perfect zelf in de hand nemen.

Vraag meteen jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz programmeert dit thema ook in een kant-en-klare opleiding. Op 23 maart en 30 april start een open online-opleiding Succesvol posten op social media. We organiseren ze ook in klassikaal verband op 20 april in campus Leuven, op 11 mei in campus Antwerpen en op 1 juni in campus Mechelen. Inschrijven voor deze open opleiding doe je hier.

Inhoud rechts
social media

Social media, een stapje verder

Vrijwel iedereen kan aan de slag met de meest actuele social media-kanalen. Ten minste: men kan een post, een foto, een quote of eenvoudige advertentie plaatsen. Maar kan jouw team ook aan de slag met de meer gesofistikeerde toepassingen zoals de Facebook Business Manager of de LinkedIn Sales Navigator? Of hoe je gericht adverteert via YouTube? Of is je doelgroep eerder actief via Tik Tok? Het is met die kennis dat je nu net het verschil maakt met je concurrent.

Onze social media-experts nemen je team - op een behapbare manier - mee doorheen de ontelbare mogelijkheden om je bedrijf, product of campagne betaalbaar en beheersbaar in de markt te zetten, een publiek op te bouwen, interesse en imago te creëren en nog veel meer.

Je kan met social media heel veel doen en bereiken, maar een foute inzet ervan kan jouw bedrijf (of persoonlijk) niet alleen imagoschade toebrengen maar ook geld doen verspillen. Onze docenten weten als geen ander hoe je dit vermijdt. 

Interesse? Vraag jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz programmeert rond dit thema ook meerdere kant-en-klare opleidingen. Check hier de data en locaties van de diverse opleidingen rond Facebook, Instagram en LinkedIn.

Inhoud links
MailChimp

Aantrekkelijke nieuwsbrieven en e-mailmarketing

Ook in tijden van social media blijft e-mailmarketing en het versturen van nieuwsbrieven nog steeds een zeer efficiënt communicatiemiddel met de bestaande – of potentiële – klanten. Er bestaan heel wat softwarepakketten zoals ActiveCampaign, MailChimp, Flexmail enz. Voor welk pakket kies je? Hoe maak je een e-mailmarketingplan op? Hoe ontwerp je een aantrekkelijke nieuwsbrief? Hoe schrijf je een pakkende tekst? Hoe kan je hiermee je marketingactiviteiten automatiseren? Het zijn vragen die wij oplossen in de maatopleiding die we helemaal afstemmen op jouw bedrijf.

Interesse? Vraag jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz organiseert ook een kant-en-klare opleiding over MailChimp. Ze start op 1 april in campus Mechelen en op 25 mei in leslocatie Geel (Thomas More Campus). Inschrijven kan je hier.

Inhoud rechts
Google SEA SEO

Zoekmachineadvertising

Als je weet hoe je een website moet positioneren kom je dikwijls terecht bij SEA of zoekmachineadvertenties. Google Ads is hierin nog steeds marktleider. Mits een specifieke maatopleiding – afgestemd op de aanpak van jouw bedrijf – zorgen we ervoor dat je budgetten op dit vlak optimaal benut en beheerd worden.

Ook Google Analytics is op dit vlak een belangrijke tool. Niet alleen in de “struggle” om de website te positioneren, maar ook om de resultaten van je inspanningen op dit vlak en die in Google Ads te meten en daarna bij te sturen.

En misschien wil je al de data ook mooi verwerken via Google Data Studio? Ook dat kunnen we jullie aanleren.

Interesse? Vraag jouw persoonlijk voorstel

Syntra Bizz programmeert rond dit thema ook meerdere kant-en-klare opleidingen. Check hier de data en locaties van de diverse opleidingen rond Google Ads, Google Analytics en Google Data Studio.

Waarmee maakt Syntra Bizz het verschil met een andere opleidingsverstrekker?
Wij starten met een degelijk intakegesprek

Via een intakegesprek met de docent, de geïnteresseerde cursisten en hun leidinggevende kunnen wij de reeds bestaande competenties van jouw collega's of medewerkers aftoetsen en samen ontdekken hoe we hen op basis hiervan kunnen laten doorgroeien. Wij verkopen dus eigenlijk geen maatopleiding maar gewoonweg een persoonlijke coaching van jouw medewerker.

Wij weten wat jij nodig hebt

Debbie, Sarah, Caroline en Charlotte weten intussen wat je als bedrijf nodig hebt qua opleidingsvormen. Niet meer, niet minder. We zijn er niet op uit om jouw bedrijf en medewerkers overbodige kennis en andere ballast te verkopen.

Zij begeleiden op L&D-vlak zowel grote spelers als KMO's. Maar zij - en onze docenten - wachten echter niet om een opleiding te creëren tot de markt dit vraagt. Zij zijn geen trendvolgers maar trendsetters

Maar dan alleen maar opleidingen

De aanpak, begeleiding en advies van Syntra Bizz gaan ook verder dan enkel maar het invullen van een gemis van bepaalde competenties door middel van een bepaalde opleiding of coaching. Debbie, Sarah, Caroline en Charlotte zoeken met jou mee hoe zij het L&D-beleid van jouw bedrijf efficiënter kunnen aanpakken, zonder hierbij de rol van de HR-manager over te nemen. 

Waar, wanneer en hoe jij het wil

De voorgestelde opleidingen zijn gericht op groepen van meerdere personen op basis van een all-in prijs. We organiseren ze op de locatie die jij verkiest: in jullie bedrijf, op één van onze campussen of op een externe locatie. Heel wat opleidingen kunnen we ook perfect online organiseren via virtuele classrooms. En we beperken ons niet enkel tot de regio's Antwerpen, Mechelen of Leuven. We organiseren maatopleidingen van Poperinge tot Maaseik en van Hoogstraten tot Halle.

Trouwens, hoe meer cursisten de opleiding volgen, zo voordeliger wordt de opleidingskost per cursist. Al houden we het wel graag beheersbaar qua aantal. We willen de persoonlijke aanpak van iedere cursist immers niet uit het oog verliezen.

 

Even vrijblijvend kennismaken? Boek een online afspraak met Debbie, Sarah, Caroline of Charlotte

Debbie Van Gossum
Teamleader opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Sarah Hansen
Opleidingsadviseur

Sarah Hansen

0486 83 13 87

regio's: Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Caroline Jacobs
Opleidingsadviseur

Caroline Jacobs

0474 49 82 99

regio's: Limburg, Vlaams-Brabant, Zuiderkempen

Charlotte Jans
Opleidingsadviseur

Charlotte Jans

0468 07 73 29

regio's: Brussel en Noorderkempen