Syntra Bizz en Thomas More Geel slaan de handen in elkaar. Beide spelers zetten sterk in op professionele beroepsopleidingen en korte trainingen in IT en Grafische vormgeving die tegemoet komen aan de digitale noden op de werkvloer. Vandaag en morgen.

Hieronder vind je meerdere IT-, grafische en audiovisuele opleidingen die wij organiseren, zowel in onze eigen campussen te Antwerpen, Mechelen en Leuven als in de Thomas More Campus te Geel. Uiteraard kan je deze opleidingen ook nog steeds boeken als maatopleiding, waar en wanneer jij het wil.

Inhoud links

MS Excel - Basis

MS Office-trainingen vormen bij Syntra Bizz een zeer belangrijk aandeel in het succesvolle opleidingsaanbod. Heel wat bedrijfsleiders en hun medewerkers plukken nog steeds de vruchten van een opleiding hierin. MS Excel is hierin zeker een van de toppers.

Start op 17 september in Campus Geel van Thomas More, 4 sessies op dinsdag voor- en namiddag. Ook op andere data in de campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen van Syntra Bizz.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

WordPress Basis

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijke - en gratis - tool voor de bouw en het beheer van websites. Het bevat een pak thema's en plug-ins die je helpen om een eigen website te ontwerpen, te bouwen en te beheren.

Start op 2 oktober in Campus Geel van Thomas More, 3 sessies op woensdag voormiddag. Ook op andere data in de campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen van Syntra Bizz.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud links

Adobe Photoshop - Basis

Je kan ook in jouw bedrijf aan de slag met Adobe Photoshop, beelden bewerken en versterken, beeldcomposities maken en nog veel meer. Dit is een zeer praktijkgerichte basisopleiding basiscursus en toegankelijk voor ieder niveau.

Start op 15 oktober in Campus Geel van Thomas More, 4 sessies op dinsdag voor- en namiddag. Ook op andere data in de campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen van Syntra Bizz.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

PHP Basis & Advanced

PHP is nog steeds een belangrijke taal op het web. Belangrijke platformen als Facebook, WordPress of Drupal werden gebouwd in PHP. Het bouwen van websites is teamwork. Aan de ene kant zitten de front-end specialisten en de webdesigners. Aan de andere kant vind je de back-end ontwikkelaars. 

Start basisopleiding op 26 september in Campus Geel van Thomas More, 4 sessies op donderdag en vrijdag voor- en namiddag

Start Advanced op 13 november in Campus Geel van Thomas More, 4 sessies op woensdag en vrijdag voor- en namiddag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud links

AutoCAD

Als er in jouw bedrijf producten of projecten moeten getekend worden in 2D, dan gebruik je hiervoor wellicht AutoCAD. Heb je medewerkers die dit willen aanleren of zich hierin verder bekwamen, dan is dit de ideale opleiding.

Start op 27 november in Campus Geel van Thomas More, 8 sessies op woensdag voor- en namiddag. Ook op andere data in de campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen van Syntra Bizz.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Leren programmeren met Python

De opleiding Python is ideaal voor beginnende programmeurs, aangezien het een relatief eenvoudige taal is. In vergelijking met andere talen kan Python met weinig code veel informatie tonen, waardoor het geheel steeds overzichtelijk blijft. Bovendien betekent minder code ook dat je sneller kan werken. .

Start op 6 november in Campus Geel van Thomas More, 8 sessies op woensdag voor- en namiddag. Ook op andere data in de campussen Antwerpen en Mechelen van Syntra Bizz.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud links

HTML en CSS voor beginners

Ga op de juiste manier aan de slag met je bedrijfswebsite. Dat kan pas als je overweg kan met HTML en CSS. Ook als je hiermee nog geen ervaring hebt, is deze cursus een aanrader. 

 

Start op 22 november in Campus Geel van Thomas More, 6 sessies op vrijdag voor- en namiddag. Ook op andere data in de campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen van Syntra Bizz.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

SketchUp

SketchUp is een gratis 3D tekenprogramma dat je makkelijk kan installeren en snel kan aanleren. Het bevat heel wat praktische functies en toepassingen zodat je vlot 3D modellen en ontwerpen kan maken.

Start op 9 december in Campus Geel van Thomas More, 4 sessies op maandag voor- en namiddag. Ook op andere data in de campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen van Syntra Bizz.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Ook volgende opleidingen organiseert Syntra Bizz samen met Thomas More op hun campus te Geel

React CCNA Module 1 en 2 (CCENT Getuigschrift) CCNA Module 3 en 4 (CCNA Getuigschrift) IoT voor Technici Adobe Illustrator 

Adobe InDesign Basis

Deze - en ook andere opleidingen - bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of willen meerdere personen samen een opleiding volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0499 27 67 63 of kim.priem@syntra-bizz.be.

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.