Duur en data
  • Enkel op maat, vraag je offerte
Locatie
  • Nog te bepalen
Kenmerken opleiding
  • Attest van lesvolging
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

  • Unizo korting

Over de cursus

Industriële bedrijven in Vlaanderen kampen met vele uitdagingen: stilstanden, hoog verloop bij arbeiders, te weinig goede technici, … Al deze uitdagingen hebben 3 grote gevolgen: minder winst, hogere werkdruk en verlies van goede reputatie.

Een van de grootste nadelige gevolgen van deze vicieuze cirkel is winstverlies.

Syntra Bizz heeft hiervoor een oplossing voorzien, met het opleidingsprogramma "Technisch Operator"

Hierbij draaien we jouw negatieve vicieuze cirkel om in een positieve.

Programma

Leid jezelf op tot technisch operator of zelfs beginnend technieker met deze 14 interactieve modules. Al deze modules kunnen ook individueel als maatopleiding - in onze campussen of bij jullie op het bedrijf - georganiseerd worden. Wij stellen deze opleidingen samen op basis van de noden van het bedrijf en de competenties van de medewerkers.

Download het volledige programma

Voor wie?

Doelgroep

Deze opleidingen zijn geschikt voor werkkrachten binnenalle 24 industriële sectoren: voedings- en drankindustrie, metaalindustrie, chemische industrie, auto-industrie, machinebouw, kunststofindustrie, textielindustrie, papierindustrie, recyclage-industrie, …

Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist. Twijfel je of voldoende voorkennis hebt om rechtstreeks in te stappen in het gevorderden of specialisatieniveau? Wij voorzien een instaptest zodat je zeker bent dat de opleiding aansluit bij jouw kennis.