Duur en data
 • Enkel op maat, vraag je offerte
Locatie
 • Nog te bepalen
Kenmerken opleiding
 • Professionele bijscholing
Bespaar op je opleiding
 • kmo-portefeuille
 • opleidingscheques

Beter professioneel communiceren in het Engels als je al een gevorderd kennisniveau hebt? Ga via onze interactieve methode en maximale inzet van mondelinge communicatie nog beter aan de slag met deze internationale taal.

Professioneel communiceren in het Engels voor gevorderden: waarom zou je deze opleiding volgen?

Wil je je Engels perfectioneren, nog vlotter en foutlozer communiceren in een specifieke professionele context? Wil je tegelijkertijd comfortabel les volgen thuis achter je computer? Schrijf je dan snel in voor deze opleiding. 

Je hebt geen last van files en verliest geen tijd aan verplaatsingen. Het enige wat je nodig hebt, is stabiel internet, een camera en een koptelefoon met een geïntegreerde microfoon. 

In deze opleiding ga je echt aan de slag met de taal: de docent hanteert een interactieve methode waarbij we maximaal inzetten op (mondelinge) communicatie. In de les doen we simulaties, conversaties, enz. En uiteraard verbetert je docent je fouten en krijg je de nodige uitleg. Elke les voel je je merkbaar vooruitgaan.  Onze aanpak is snel en doelgericht: we richten ons op actieve communicatie en vermijden passieve oefeningen die je even goed thuis kan maken. 

We laten maar 6 cursisten per groep toe. Zo garanderen we een interactieve opleiding waarin iedere cursist spontaan kan spreken en maximaal aan bod komt.

Telefonisch intakegesprek

Onze trainer of taalexpert belt je twee weken voor de opleiding op voor een kort telefonisch intakegesprek. Zo kunnen we snel en correct uw actieve spreek- en begripsniveau in de taal inschatten. 

Over de docent

Al onze docenten Engels zijn gediplomeerde moedertaalsprekers en hebben een brede ervaring in professioneel Engels voor verschillende sectoren, profielen en doeleinden. Ze staan garant voor een interactieve training op maat van de groep en bovenal voor tevreden cursisten.

Programma

De docent bepaalt het programma op maat van je groep. Elke opleiding is uniek: we gaan niet uit van een standaardprogramma maar laten de inhoud afhangen van jouw noden, doelstellingen en die van je medecursisten. 

De opleiding bestaat uit een mix van grammatica, formuleringen en professionele thema’s op maat van de groep, allemaal op hoger niveau uiteraard. We richten ons maximaal op mondelinge communicatie tenzij de groep ook een stukje les aan schriftelijke communicatie wil besteden. De te behandelen thema’s bepaal je zelf in overleg met de groep: negotiating, meetings, communicating with clients, colleagues, enz.

Voor wie?

Doelgroep

Je spreekt en begrijpt al vlot Engels maar je mist nog bepaalde nuances, formules om nog professioneler over te komen en zelfzekerder te zijn. Je wil ook je (kleine) fouten verder verbeteren en elimineren. Bepaalde professionele contexten of situaties waarmee je minder vertrouwd bent, bieden nog een uitdaging voor jou.

Wat na de opleiding Professioneel communiceren in het Engels voor gevorderden

Naast digitale overzichten en documenten op maat van je groep krijg je van je docent ook tal van tips en interessante links (websites, e-learning, enz). Zo kan je ook buiten je lessen je Engels verder perfectioneren.

Snelcursus Duits

/8 sessies (24u)

 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€404.75€334.50
€544.50€450.00
 • Online
 • Of op jouw locatie
€544.50€450.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€544.50€450.00
 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€713.90€590.00