Ausy werkt samen met Syntra Bizz voor als opleidingspartner voor haar medewerkers. Samen met hen hebben wij een aantal opleidingen geselecteerd die meer dan ooit interessant zijn voor jullie en waarvoor jullie onmiddellijk kunnen inschrijven via onderstaande knoppen.

Het opleidingsaanbod wisselt steeds. Raadpleeg deze pagina dan ook regelmatig.

Syntra Bizz organiseert jaarlijks honderden opleidingen. Niet alle opleidingen houden meteen verband met jouw functie binnen Ausy. Daarom maakten wij reeds een voorselectie van opleidingen die wij zeer interessant vinden voor jou en die je skills en competenties op bepaalde vlakken behoorlijk kunnen versterken.

Maatopleidingen voor Ausy

Maatopleidingen voor de medewerkers van Ausy

Onderstaande opleidingen worden door Syntra Bizz helemaal op maat gemaakt voor de medewerkers van Ausy. Deze opleidingen gaan door in onze leslokalen en worden gegeven door docenten van Syntra Bizz. De inhoud is afgestemd op jullie functie en doelstellingen.

open aanbod

Kant-en-klare opleidingen voor jou als medewerker van Ausy

Deze opleidingen die je hieronder vindt, zijn kant-en-klare modules die op regelmatige basis door Syntra Bizz georganiseerd worden. In tegenstelling tot bovenvermelde opleidingen, gaan deze opleidingen door in de campussen van Syntra Bizz (Berchem-Antwerpen, Leuven en Mechelen), op vaste data en uren. 

Je volgt hier dus les, samen met cursisten van andere bedrijven. Deze opleidingen zijn iets algemener, maar de uitwisseling van ervaringen met andere cursisten is zeker en vast verrijkend.

Kiezen en inschrijven - zowel voor de maat- als de kant-en-klare opleidingen - is heel eenvoudig. Je klikt gewoonweg op de knop "meer info" onder de naam van de opleiding waarin je geïnteresseerd bent. Je ziet dan meteen alle gegevens over deze opleidingen en ook waar en wanneer deze opleiding doorgaat. Je klikt dan op de knop "Inschrijven", je maakt een account aan (of misschien had je dit reeds) met je persoonlijke gegevens (dit kan ook zeer makkelijk via je Facebook of LinkedIn-account) en klaar is kees! De bedrijfsgegevens worden automatisch aan jouw opleiding gekoppeld. 

Syntra Bizz houdt jou persoonlijk op de hoogte van de praktische kant van deze opleiding, daarom hebben we je gegevens nodig. De HR-afdeling wordt automatisch geïnformeerd over jouw inschrijving. De betaling van het inschrijvingsgeld wordt rechtstreeks geregeld met Ausy.

Meer info over deze opleidingen?

 

Contacteer Yannick Van Aken. Hij is opleidingsadviseur en de verantwoordelijke voor de opleidingen die Ausy samen met Syntra Bizz organiseert.

Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.