Febelco werkt samen met Syntra Bizz als opleidingspartner voor haar medewerkers. Samen met hen hebben wij een aantal opleidingen geselecteerd die meer dan ooit interessant zijn voor jullie en waarvoor jullie onmiddellijk kunnen inschrijven via onderstaande knoppen.

Het opleidingsaanbod wisselt steeds. Raadpleeg deze pagina dan ook regelmatig.

Syntra Bizz organiseert jaarlijks honderden opleidingen. Niet alle opleidingen houden meteen verband met jouw functie binnen Febelco. Daarom maakten wij reeds een voorselectie van opleidingen die wij zeer interessant vinden voor jou en die je skills en competenties op bepaalde vlakken behoorlijk kunnen versterken.

Maatopleidingen voor Febelco

Maatopleidingen voor de medewerkers van Febelco

Onderstaande opleidingen worden door Syntra Bizz helemaal op maat gemaakt voor de medewerkers van Febelco. Deze opleidingen gaan door bij ons in het bedrijf en worden gegeven door docenten van Syntra Bizz. De inhoud is afgestemd op jullie functie en doelstellingen.

Kiezen en inschrijven - zowel voor bovenvermelde opleidingen - is heel eenvoudig. Je klikt gewoonweg op de knop "meer info" onder de naam van de opleiding waarin je geïnteresseerd bent. Je ziet dan meteen alle gegevens over deze opleidingen en ook waar en wanneer deze opleiding doorgaat. Je klikt dan op de knop "Inschrijven", je maakt een account aan (of misschien had je dit reeds) met je persoonlijke gegevens (dit kan ook zeer makkelijk via je Facebook of LinkedIn-account) en klaar is kees! De bedrijfsgegevens worden automatisch aan jouw opleiding gekoppeld. 

Syntra Bizz houdt jou persoonlijk op de hoogte van de praktische kant van deze opleiding, daarom hebben we je gegevens nodig. De HR-afdeling wordt automatisch geïnformeerd over jouw inschrijving. De betaling van het inschrijvingsgeld wordt rechtstreeks geregeld met Febelco.

Meer info over deze opleidingen?

Contacteer Debbie Van Gossum. Zij is teamleader van onze opleidingsadviseurs en de verantwoordelijke voor de opleidingen die Febelco samen met Syntra Bizz organiseert.

Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.