Syntra Bizz organiseert jaarlijks honderden opleidingen. Niet alle opleidingen houden meteen verband met jouw functie binnen Ferm Thuiszorg. Daarom maakten wij reeds een voorselectie van opleidingen die wij zeer interessant vinden voor jou en die je skills en competenties op bepaalde vlakken behoorlijk kunnen versterken.

Office opleidingen Syntra Bizz

Geselecteerde Office-opleidingen voor de medewerkers van Ferm Thuiszorg

Onderstaande opleidingen worden door Syntra Bizz aangeboden op vaste data en locaties. Als medewerker van Ferm Thuiszorg kan je zelf selecteren voor welke opleiding je inschrijft. Deze opleidingen gaan door op meerdere locaties van Ferm Thuiszorg en worden gegeven door een trainer van Syntra Bizz. 

Als je op "meer info" klikt, vind je een overzicht van alle data en bijhorende locaties evenals een korte inhoud van de opleiding.

Kiezen en inschrijven - zowel voor bovenvermelde opleidingen - is heel eenvoudig. Je maakt een profiel aan (of misschien had je dit reeds) met je persoonlijke gegevens (dit kan ook zeer makkelijk via je Facebook of LinkedIn-account). Je klikt - aangemeld - vervolgens op de knop "meer info" onder de naam van de opleiding waarin je geïnteresseerd bent. Je ziet dan meteen alle gegevens over deze opleidingen en ook waar en wanneer deze opleiding doorgaat. Je klikt dan op de knop "Inschrijven" en klaar is kees! De bedrijfsgegevens worden automatisch aan jouw opleiding gekoppeld. 

Syntra Bizz houdt jou persoonlijk op de hoogte van de praktische kant van deze opleiding, daarom hebben we je gegevens nodig. De HR-afdeling wordt automatisch geïnformeerd over jouw inschrijving. De betaling van het inschrijvingsgeld wordt rechtstreeks geregeld met Ferm Thuiszorg.
 

Naar de startpagina