Soudal werkt samen met Syntra Bizz voor als opleidingspartner voor haar medewerkers. Samen met hen hebben wij een aantal opleidingen geselecteerd die meer dan ooit interessant zijn voor jullie en waarvoor jullie onmiddellijk kunnen inschrijven via onderstaande knoppen.

Het opleidingsaanbod wisselt steeds. Raadpleeg deze pagina dan ook regelmatig.

Syntra Bizz organiseert jaarlijks honderden opleidingen. Niet alle opleidingen houden meteen verband met jouw functie binnen Soudal. Daarom maakten wij reeds een voorselectie van opleidingen die wij zeer interessant vinden voor jou en die je skills en competenties op bepaalde vlakken behoorlijk kunnen versterken.

Maatopleidingen voor Soudal

Maatopleidingen voor de medewerkers van Soudal

Onderstaande opleidingen worden door Syntra Bizz helemaal op maat gemaakt voor de medewerkers van Soudal. Deze opleidingen gaan door in onze leslokalen en worden gegeven door docenten van Syntra Bizz. De inhoud is afgestemd op jullie functie en doelstellingen.

open aanbod

Kant-en-klare opleidingen voor jou als medewerker van Soudal

Deze opleidingen die je hieronder vindt, zijn kant-en-klare modules die op regelmatige basis door Syntra Bizz georganiseerd worden. In tegenstelling tot bovenvermelde opleidingen, gaan deze opleidingen door in de campussen van Syntra Bizz (Berchem-Antwerpen, Leuven en Mechelen), op vaste data en uren. 

Je volgt hier dus les, samen met cursisten van andere bedrijven. Deze opleidingen zijn iets algemener, maar de uitwisseling van ervaringen met andere cursisten is zeker en vast verrijkend.

Meer info over deze opleidingen?

 

Contacteer Sarah Hansen. Zij is opleidingsadviseur en de verantwoordelijke voor de opleidingen die Soudal samen met Syntra Bizz organiseert.

Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.