Syntra Bizz organiseert jaarlijks honderden opleidingen. Niet alle opleidingen houden meteen verband met jouw functie binnen de Stad Antwerpen. Daarom maakten wij reeds een voorselectie van opleidingen die wij zeer interessant vinden voor jou en die je skills en competenties op bepaalde vlakken behoorlijk kunnen versterken.

In overleg met je leidinggevende is het ook mogelijk om andere sector overschrijdende opleidingen te volgen, bv. een taalbad of een Excel-opleiding

Software opleidingen Syntra Bizz

Geselecteerde software-opleidingen voor de medewerkers van Stad Antwerpen

Onderstaande opleidingen worden door Syntra Bizz aangeboden op vaste data en locaties. Als medewerker van Stad Antwerpen kan jezelf selecteren welke opleiding je inschrijft. Deze opleidingen gaan door op meerdere locaties van Syntra Bizz en worden gegeven door hun docenten. 

Als je op "meer info" klikt, vind je een overzicht van alle data en bijhorende locaties evenals een korte inhoud van de opleiding.

Deze tekst moet nog geactualiseerd worden!

Kiezen en inschrijven - zowel voor bovenvermelde opleidingen - is heel eenvoudig. Je klikt gewoonweg op de knop "meer info" onder de naam van de opleiding waarin je geïnteresseerd bent. Je ziet dan meteen alle gegevens over deze opleidingen en ook waar en wanneer deze opleiding doorgaat. Je klikt dan op de knop "Inschrijven", je maakt een account aan (of misschien had je dit reeds) met je persoonlijke gegevens (dit kan ook zeer makkelijk via je Facebook of LinkedIn-account) en klaar is kees! De bedrijfsgegevens worden automatisch aan jouw opleiding gekoppeld. 

Syntra Bizz houdt jou persoonlijk op de hoogte van de praktische kant van deze opleiding, daarom hebben we je gegevens nodig. De HR-afdeling wordt automatisch geïnformeerd over jouw inschrijving. De betaling van het inschrijvingsgeld wordt rechtstreeks geregeld met Stad Antwerpen.
 

Naar de startpagina