Na het bouwverlof starten bij Syntra Bizz een aantal summerschools in bouw-, energie-, elektro- en veiligheidstechnieken.

Onze docenten, door en door gespecialiseerd in veiligheid, milieu, bouw, energie en elektro, spelen in op jouw bedrijfsactiviteit en stimuleren het leerproces door het gebruik van actuele cases, praktijkvoorbeelden en interactie.

Al onze docenten staan dagdagelijks met hun twee voeten in de praktijk. Alle nieuwe technieken, tendensen en wetten, kennen zij beter dan hun broekzak. Benieuwd naar de najaarsplanning? Neem alvast een kijkje

Inhoud links

VCA en VCA VOL (leidinggevenden)

Als jouw bedrijf actief is in de bouwsector kreeg je wellicht al de vraag of jouw bedrijf VCA-gecertificeerd is. Nog niet? Dan is het gewoon een kwestie van tijd en kan je binnenkort niet meer om dit VCA-certificaat heen. Bewijs met het VCA-certificaat dat je een veilig bouwbedrijf bent.

Start VCA VOL als summerschool in campus Antwerpen op 19 augustus, 2 volledige dagen (4 sessies) op woensdagvoor- en namiddag

Start VCA basisopleiding als summerschool in campus Antwerpen op 27 augustus, 1 dag (2 sessies) op donderdagvoor- en namiddag en in campus Mechelen op 28 augustus, 1 dag (2 sessies) op vrijdagvoor- en namiddag. Ook beschikbaar in het Engels en het Frans

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Asbest - Eenvoudige handelingen

Iedereen kent intussen wel de gevaren van asbest. Als in jouw bedrijf bouwvakarbeiders actief zijn die - zelfs sporadisch - met asbest in aanraking komen, zijn ze verplicht zijn om een opleiding te volgen over de behandeling van asbest.

Start als summerschool in campus Mechelen op 25 augustus, 1 volledige dag (2 sessies) op dinsdagvoor- en namiddag en campus Antwerpen op 28 augustus, 1 volledige dag (2 sessies) op vrijdagvoor- en namiddag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud links

Basisopleiding PLC Siemens S7-1200

Om de automatisering binnen jouw bedrijf vlekkeloos te laten verlopen heb je kennis van PLC nodig. Deze opleiding PLC voorziet een compleet pakket, van de algemene opbouw en configuratie tot de courante programmeertalen.

Start als summerschool op 17 augustus in campus Mechelen - 10 sessies overdag, van maandag tot en met vrijdag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

BA4 Gewaarschuwd persoon & BA5 Vakbekwaam persoon

Zorg ervoor dat jouw medewerkers - al of niet - met een superviserende functie en die werkzaamheden uitvoeren in de omgeving van elektrische installaties in orde zijn met hun attest BA4 en BA5.

Start BA4 Gewaarschuwd persoon als summerschool in campus Antwerpen op 18 augustus en campus Mechelen op 25 augustus, 1 volledige dag (2 sessies) op dinsdagvoor- en namiddag

Start BA5 Vakbekwaam persoon als summerschool in campus Antwerpen vanaf 19 augustus, 2 volledige dagen (4 sessies) op woensdagvoor- en namiddag en campus Mechelen vanaf 20 augustus, 2 volledige dagen (4 sessies) op donderdagvoor- en namiddag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud links

Basisopleiding elektriciteit

Wil jij een nieuw medewerker zonder enige ervaring of opleiding snel kunnen inzetten als elektricien? Deze basisopleiding leert de essentie van elektriciteit en nog veel meer.

 

Nu ook als summerschool in campus Mechelen vanaf 3 augustus en ook in campus Antwerpen vanaf 17 augustus. Telkens 10 sessies overdag van maandag tot en met vrijdag.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Preventieadviseur Niveau 2 - Avondopleiding

Met deze avondopleiding kan een medewerker het nodige diploma halen, zodat je als werkgever voldoet aan de wettelijke voorschriften. Je kiest in dit geval voor een opleiding van 1 jaar.

 

Start op 15 september in campus Antwerpen - 1 jaar op dinsdag- en donderdagavond 

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Erkend technicus gasvormige brandstoffen GI

Als gasmonteur heb je er alle belang bij dat je geregistreerd bent door een Cerga-erkend installatiebedrijf? Schrijf je daarom in bij deze versnelde opleiding die Syntra Bizz samen met Syntra AB organiseert.

 

Start op 3 augustus in campus Mechelen - overdag van maandag tot en met vrijdag, gedurende 4 weken

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Nog meer interessante summerschools

Deze - en ook andere opleidingen - bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of willen meerdere personen samen een opleiding volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.