Ook in de IT-, grafische en audiovisuele en Office-gerelateerde sectoren organiseren we in augustus weer een pak summerschools.

De minder drukke vakantieperiode is nog steeds een goede gelegenheid om je skills bij te spijkeren.

Inhoud links

Videomontage met Adobe Première

Steeds meer bedrijven maken gebruik van filmpjes om zichzelf in de kijker te zetten en klanten te bereiken. Ze fleuren je website op, springen in het oog op social media en vragen minder inspanning van je publiek dan een geschreven tekst. 

Start als summerschool op 5 augustus in onze campus te Leuven, 4 sessies op maandag en woensdag voor- en namiddag en op 19 augustus in onze campus te Antwerpen, 4 sessies op maandag en dinsdag voor- en namiddag.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

Adobe InDesign - Basis

Met Adobe InDesign heb je ook in je bedrijf een pak mogelijkheden. Scorende advertenties, jaarverslagen, folders, brochures, productfiches en nog veel andere uitingen, maak je voortaan zelf

 

Als summerschool in campus Leuven vanaf 12 augustus, 6 sessies op maandag, dinsdag en woensdag in de voor- en namiddag maar ook als Bootcamp Adobe InDesign vanaf 5 augustus in campus Antwerpen. 10 sessies over 5 dagen, voor- en namiddag.

Klik hier voor meer info en schrijf je in 

 

Inhoud links

WordPress - Basis

Wil jij voor jouw bedrijf of zelfstandige activiteit zelf je eigen website bouwen, beheren of optimaliseren? WordPress is hiervoor het ideale platform.

 

 

Start als summerschool vanaf 13 augustus in campus Leuven, 4 sessies op dinsdag voor- en namiddag en vanaf 19 augustus in campus Antwerpen, 4 sessies op maandag en dinsdag voor- en namiddag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

MS Excel - Basis

MS Office-trainingen vormen bij Syntra Bizz een zeer belangrijk aandeel in het succesvolle opleidingsaanbod. Heel wat bedrijfsleiders en hun medewerkers plukken nog steeds de vruchten van een opleiding hierin. MS Excel is hierin zeker een van de toppers.

Volgende start als summerschool op 5 augustus in onze campus te Leuven, 4 sessies op maandag voor- en namiddag en ook op 20 augustus in Antwerpen en op 26 augustus in Mechelen. Er is ook een summerschool Efficiënt werken met MS Excel die start op 27 augustus in campus Antwerpen, 4 sessies op dinsdag en woensdag voor- en namiddag.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud links

Een website sterk positioneren in Google

Jouw bedrijf heeft een website. Die ziet er mooi uit, is gebruiksvriendelijk en bevat informatie over jouw bedrijf, je dienstverlening of je product. Maar wat ben je met die mooie website als deze niet gevonden wordt?

 

Start als summerschool op 19 augustus in onze campus te Antwerpen, 2 sessies op maandag voor- en namiddag 

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

SketchUp

SketchUp is een gratis 3D tekenprogramma dat je makkelijk kan installeren en snel kan aanleren. Het bevat heel wat praktische functies en toepassingen zodat je vlot 3D modellen en ontwerpen kan maken.

Start als summerschool op 6 augustus in onze campus te Mechelen, 4 sessies verdeeld over 3 dagen, voor- en namiddag en 27 augustus in onze campus te Antwerpen, 4 sessies verdeeld over 2 dagen, dinsdag en donderdag voor- en namiddag.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud links

MailChimp

Starten met e-mailmarketing? Zelfs in tijden van social media blijft het een krachtig marketinginstrument. MailChimp is een gebruiksvriendelijke software waarmee je vlot nieuwsbrieven maakt en verstuurt.

Start als summerschool op 27 augustus in onze campus  te Leuven, 2 sessies op dinsdag voor- en namiddag. De sessies in Antwerpen zijn reeds volgeboekt.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

Werken met Facebook Business Manager

Facebook blijft nog steeds een zeer interessante marketingtool, ook voor jouw bedrijf. Laat de vooroordelen achter je en verdiep je tijdens deze summerschool in de ontelbare voordelen van het - nog steeds - populaire social mediakanaal door gebruik te maken van Facebook Business Manager.

Start als summerschool op 27 augustus in onze campus te Antwerpen, 2 sessies op dinsdag voor- en namiddag

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud links

AutoCAD

Als er in jouw bedrijf producten of projecten moeten getekend worden in 2D, dan gebruik je hiervoor wellicht AutoCAD. Heb je medewerkers die dit willen aanleren of zich hierin verder bekwamen, dan is dit de ideale opleiding.

Nu als summerschool vanaf 6 augustus in campus Mechelen, 8 sessies op dinsdag- en woensdag voor- en namiddag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Adobe Photoshop - Basis

Je kan ook in jouw bedrijf aan de slag met Adobe Photoshop, beelden bewerken en versterken, beeldcomposities maken en nog veel meer. Dit is een zeer praktijkgerichte basisopleiding basiscursus en toegankelijk voor ieder niveau.

Nu als summerschool vanaf 26 augustus in campus Mechelen, 4 sessies op maandag en woensdag voor- en namiddag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud links

React

React is een krachtige open source JavaScript bibliotheek die ontwikkeld werd door topingenieurs van Facebook. React wordt vooral gebruikt om user interfaces te ontwikkelen, specifiek voor single page applications. 

Start als summerschool op 26 augustus in onze campus te Antwerpen, 4 sessies op dinsdag en woensdag voor- en namiddag

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

JavaScript

Als je een goede website wil bouwen is JavaScript onmisbaar. Samen met html en css is dit namelijk een van de fundamenten van een goed werkende website. . 

Start als summerschool op 8 augustus in onze campus te Antwerpen, 8 sessies verdeeld over 4 dagen, voor- en namiddag

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Deze - en ook andere opleidingen - bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of willen meerdere personen samen een opleiding volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0499 27 67 63 of kim.priem@syntra-bizz.be.

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.