De zomerprogrammatie van Syntra Bizz bulkt ook nu weer van uiterst interessante opleidingen voor HR-professionals of voor wie interesse heeft in deze bedrijfstak.

Een mix van vaste waarden en sterkhouders. Met begeleiding door een pak straffe docenten en coaches. Opgelet: in een aantal opleidingen zijn de vrije plaatsen stilaan beperkt.

Hieronder vind je een selectie van deze opleidingen. De overige opleidingen in jouw sector ontdek je hier!

Inhoud links

HR-Officer

De rol van HR-officer is van strategisch belang voor de toekomst. Werknemers en leidinggevenden adviseren, de juiste mensen vinden, vertrouwd zijn met het juridische kader… vereist een brede kennis van de materie. Deze cursus zorgt dat je daarover beschikt.

Volgende start op 26 mei in campus Antwerpen, 10 sessies op dinsdag- en donderdagavond. Daarna ook als summerschool in campus Antwerpen vanaf 24 augustus.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

Loopbaancoach

Als loopbaancoach help je mensen elke dag om de juiste keuzes te maken in hun loopbaan. Zin in een job met veel afwisseling en sociaal contact? Bekijk dan snel deze opleiding!

 

Volgende start op 26 mei in campus Leuven, 6 sessies op dinsdagvoor- en namiddag. Bijna VOLZET. Daarna ook als summerschool in campus Antwerpen vanaf 17 augustus.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Inhoud links

Praktische snelcursus payroll

Heb je een sterke interesse in payroll en wil je je administratieve talenten toepassen in een boeiende en veelzijdige job? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou.

 

 

Volgende start op 26 mei in campus Antwerpen, 3 sessies op dinsdagnamiddag. Daarna ook als summerschool in campus Antwerpen vanaf 17 augustus.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

Vertrouwenspersoon basis

De aanwezigheid van een vertrouwenspersoon in de organisatie wordt door de overheid sterk aanbevolen. Het is bij voorkeur iemand die deel uitmaakt van het personeel. Als werkgever heb je er alle belang bij deze persoon een aangepaste vorming te laten volgen.

Volgende start op 2 juni in campus Antwerpen, 10 sessies op dinsdagvoor- en namiddag

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Inhoud links

Burn-out coach

Ieder jaar stijgt het aantal burn-out-gevallen. Misschien word je hier in jouw bedrijf ook mee geconfronteerd. In deze opleiding leer om deze collega's zowel preventief als curatief op te vangen.

 

Volgende start op 4 juni in campus Antwerpen, 6 sessies op donderdagvoor- en namiddag. Daarna ook als summerschool in campus Antwerpen vanaf 24 augustus.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

Peroneelsadministratie

Correcte loonresultaten en goed ingevulde sociale documenten zijn bepalend voor de tevredenheid van werknemers en de sociale resultaten van je onderneming. Deze opleiding zorgt dat je helemaal mee bent.

 

Volgende start op 9 juni in campus Mechelen, 3 sessies op dinsdagavond. Daarna ook als summerschool in campus Antwerpen vanaf 20 augustus.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Inhoud links

Basisopleiding payroll

Nieuwe medewerkers in dienst op jullie HR-afdeling? Of wil je als bedrijfsleider beter op de hoogte zijn van loonadministratie? Deze opleiding bezorgt je zeker een zeer uitgebreide basiskennis van payroll.

 

Nu als summerschool in campus Antwerpen vanaf 24 augustus. 9 sessies overdag gedurende een hele week.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

Basisopleiding sociaal recht

Goed voor je personeel zorgen, begint bij een efficiënte personeelsdienst. HR-medewerkers en payroll-adviseurs krijgen in deze cursus een opfrissing van de basisregels, bruikbare adviezen en waardevolle tips.

Nu als summerschool in campus Antwerpen vanaf 24 augustus. 10 sessies overdag gedurende een hele week.

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

 

Misschien interesseren deze opleidingen jou ook?

Covid-19-aanpak

Uiteraard worden bij de organisatie van deze lessen alle overheidsrichtlijnen inzake veiligheid, hygiëne en social distancing in acht genomen: 1,5 meter afstand, aangepaste lokalen, beperkt aantal deelnemers, de nodige hygiënemaatregelen, aangepaste trafiek in de campussen e.d. De veiligheid en gezondheid van onze cursisten, docenten en medewerkers blijft het allerbelangrijkste. Daarom is het ook mogelijk dat - bij een eventuele verstrenging van de lockdown - deze lessen toch moeten geannuleerd worden. Wij hanteren op dat vlak de meest soepele annulerings- en terugbetalingsregelingen.

Deze - en ook andere opleidingen - bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of willen meerdere personen samen een opleiding volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur voor de regio Brussel en het midden en het westen van Vlaams-Brabant
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.