Syntra Bizz zorgt voor praktijkgerichte opleidingen en bijscholingen in alle aspecten van de vastgoedsector. Ook in de zomer. Dat vrijwel iedere vastgoedopleiding erkend is door het BIV, maakt het extra interessant!

De vastgoedsector kent veel reglementeringen en ontwikkelingen. De vastgoedopleidingen van Syntra Bizz bezorgen je alle kennis die je nodig hebt in de sector. Ben je een nieuwkomer of een ervaren vastgoedmakelaar: Syntra Bizz helpt je om bij te blijven. Want vastgoed is een sector die continue in verandering is.

De zomerprogrammatie van Syntra Bizz bulkt ook nu weer van uiterst interessante maat- en kant-en-klare opleidingen in de vastgoedsector. Ook al benieuwd naar onze najaarsprogrammatie 2020? Ontdek hier het volledig overzicht.

Inhoud links

Beleggen in vastgoed

Investeren in vastgoed is een slimme zet, maar als je de risico's wil beperken, heb je een goed inzicht in de sector nodig. Deze coaching zorgt voor een vlotte start van jouw vastgoedportefeuille.

 

Start als summerschool vanaf 18 augustus, in campus Antwerpen. 1,5 dag (3 sessies) op dindagvoor- en namiddag en woensdagvoormiddag

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Inleiding tot projectontwikkeling

Een vastgoedproject kan een mooie opportuniteit zijn mits je het goed aanpakt. Deze opleiding leert je alle do's en don’ts.

 

Start als summerschool op 24 augustus in campus Antwerpen. 1 sessie op maandagnamiddag.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

Inhoud links

Individuele begeleiding BIV-test

Je wordt ondergedompeld in een bad waarin alle aspecten van vastgoed aan bod komen. Deze opleiding heeft een sterk individueel aspect.

 

Start als summerschool op 18 augustus in campus Antwerpen (1 sessie op dinsdagnamiddag) en op 20 augustus in campus Leuven (1 sessie op donderdagnamiddag)

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Competent naar de BIV-test

Een medewerker laten doorgroeien tot vastgoedmakelaar? Verzeker je met deze voorbereiding van zijn of haar slaagkansen om na de stage te worden ingeschreven. Erkend als permanente vorming.

 

Start als summerschool op 13 augustus in campus Antwerpen, 3 sessies op donderdagnamiddag. Nog slechts 3 plaatsen!

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

Schattingen

Als vastgoedexpert moet je een correcte en onderbouwde schatting kunnen doen, of het nu gaat om een snelle of een gewone schatting. Deze sessie leert je hoe je een indicatieve waardebepaling van een woning doet.

Start als summerschool op 20 augustus in campus Antwerpen, 1 sessie op donderdagnamiddag

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

Misschien interesseren deze summerschools jou ook?

Covid-19-aanpak

Uiteraard worden bij de organisatie van deze lessen alle overheidsrichtlijnen inzake veiligheid, hygiëne en social distancing in acht genomen: 1,5 meter afstand, aangepaste lokalen, beperkt aantal deelnemers, de nodige hygiënemaatregelen, aangepaste trafiek in de campussen e.d. De veiligheid en gezondheid van onze cursisten, docenten en medewerkers blijft het allerbelangrijkste. Daarom is het ook mogelijk dat - bij een eventuele verstrenging van de lockdown - deze lessen toch moeten geannuleerd worden. Wij hanteren op dat vlak de meest soepele annulerings- en terugbetalingsregelingen.

Deze - en ook andere opleidingen - bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of willen meerdere personen samen een opleiding volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.