De voorjaarsprogrammatie 2021 van Syntra Bizz bulkt ook nu weer van uiterst interessante opleidingen rond schrijftechnieken, beter leren spreken, vreemde talen en nog veel meer.

Heel wat nieuwe topics, gemixt met vaste waarden en sterkhouders. Met een sterke nadruk op online leren, met voorafgaande toetsing van jouw kennis en met begeleiding door een pak straffe docenten en coaches met een massa ervaring vanuit de bedrijfswereld.

Hieronder vind je een selectie van onze voorjaarsprogrammatie in talen en redactie. Het volledige aanbod ontdek je hier!

 

Inhoud links

Creatief schrijven

Goede pennen zijn een aanwinst voor elk bedrijf. Wil jij ook teksten maken die van het scherm of de pagina spatten en je lezers doen hunkeren naar meer? Check dan snel deze opleiding!

Start op 26 april in campus Antwerpen

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Frans leren

Onze taalopleidingen Frans geven je op korte tijd alle nodige basiskennis van deze taal mee - of zorgen voor een stevige kennis- en ervaringboost als je al een stapje verder staat. Conversaties voeren in het Frans is voortaan geen enkel probleem meer.

Intensief taalbad Frans voor beginners - Start op maandag 15 februari (krokusvakantie) in campus Antwerpen

Intensief taalbad Frans voor gemiddeld-gevorderd niveau - Start op maandag 15 februari (krokusvakantie) in campus Antwerpen

Professioneel communiceren in het Frans voor beginners - Start op maandag 22 februari in Campus Leuven en op 25 februari in Campus Antwerpen, maar ook online vanaf 23 februari

Professioneel communiceren in het Frans voor gemiddeld-gevorderd niveau - Start op maandag 23 februari in Campus Leuven en op 25 februari in Campus Antwerpen, maar ook online vanaf 23 februari

Klik hier voor meer info over deze opleidingen Frans en schrijf je in

 

Inhoud links

Snelcursus Italiaans

In je bedrijf heb je plots te maken met een nieuwe en belangrijke leverancier uit Turijn die enkel Italiaans praat. Wat nu? Dan is onze snelcursus Italiaans de ideale oplossing. In een recordtempo leer je via de intuïtieve en bedrijfs- en praktijkgerichte aanpak vlot te communiceren in het Italiaans.

Start op 21 april in campus Antwerpen

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Snelcursus Spaans

Spaans is de meest gesproken moedertaal ter wereld. Ook in de bedrijfswereld is het een veel gebruikte taal. De kans is dan ook groot dat deze ook met relaties van jouw bedrijf moet gesproken worden. Zijn jullie hier klaar voor? Na deze snelcursus Spaans wel!

Start op 20 april in campus Antwerpen en op 21 april in campus Mechelen

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud links

Snelcursus Duits

Heeft jouw bedrijf ook Duitssprekende klanten? Dat is niet ongewoon. Duitsland is immers een van de belangrijkste economische spelers in Europa en de wereld. Duits is dan ook een internationale voertaal. Het is dan ook zeer belangrijk dat jij of je medewerkers hiermee ook actief aan de slag kunnen.

Start op 21 april in campus Antwerpen

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Professioneel communiceren in het Engels voor gevorderden

Wil je je Engels perfectioneren, nog vlotter en zonder fouten communiceren in een specifieke professionele context? Wil je tegelijkertijd comfortabel les volgen thuis achter je computer? In deze opleiding ga je echt aan de slag met de taal: de docent hanteert een interactieve methode waarbij we maximaal inzetten op (mondelinge) communicatie.

Deze online training van 10 sessies start op 25 februari

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud links

Mailings en nieuwsbrieven maken met MailChimp

Starten met e-mailmarketing? Zelfs in tijden van social media blijft het een krachtig marketinginstrument. MailChimp is een gebruiksvriendelijke software waarmee je vlot nieuwsbrieven maakt en verstuurt.

Start op 11 februari in campus Antwerpen, op 11 maart in leslocatie Geel (Thomas More Campus) en op 1 april in campus Mechelen

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Spreken voor een groep

Speeches en presentaties in uw bedrijf worden veel interessanter voor iedereen, dankzij deze opleiding. Met zelfvertrouwen, humor en een vlotte taal zorg je ervoor dat jouw boodschap boeit en onthouden wordt.

Start op 10 maart in campus Antwerpen

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud links

Storytelling

Halen jouw - digitale - advertenties nog te weinig resultaat en wil je meer mensen betrekken? Met Storytelling maak je content die je klanten écht boeit en een duurzame band opbouwt.

 

Start op 25 februari in campus Leuven en op 27 april in campus Antwerpen

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Schrijven voor het web

Schrijven je copywriters geweldige teksten, maar hebben ze niet veel effect? In deze opleiding leer je specifieke technieken rond online copywriting, zodat jouw teksten echt gaan scoren in de digitale wereld. Daarom is onze opleiding "Een sterk contentplan voor social media" misschien ook wel iets voor jou!

Start op 4 maart in campus Antwerpen

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Deze - en ook andere opleidingen - bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of willen meerdere personen samen een opleiding volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz. Vergeet ook niet te vragen naar onze digitale aanpak op het gebied van taalopleidingen.

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.