Onze docenten, uitermate gespecialiseerd in informatica, security, netwerkbeheer, web, SEO, SEA, Office en de grafische tools van Adobe spelen in op jouw bedrijfsactiviteit en stimuleren het leerproces door het gebruik van talrijke - en begeleide - praktijkoefeningen

Al onze docenten staan dagdagelijks met hun twee voeten in de praktijk. Alle nieuwe digitale technieken, tendensen en toepassingen, kennen zij beter dan hun broekzak.

Hieronder vind je een selectie van onze IT-, grafische en Office-opleidingen. De rest van onze najaarsprogrammatie in deze sector? Die ontdek je hier!

Inhoud links

AutoCAD

 

Als er in jouw bedrijf producten of projecten moeten getekend worden in 2D, dan gebruik je hiervoor wellicht AutoCAD. Heb je medewerkers die dit willen aanleren of zich hierin verder bekwamen, dan is dit de ideale opleiding.

Start op 16 november in campus Mechelen, op 17 november in leslocatie Geel (Thomas More Campus) en op 26 november in campus Antwerpen. Ook in het voorjaar 2021 in meerdere campussen

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

Basisopleiding Python

Programmeurs zijn bijzonder gewild op de arbeidsmarkt. Investeer nu in de kennis van je mensen en de groei van je bedrijf met deze cursus Python, zodat je alle kennis in huis hebt.

 

Volgende start op 5 januari 2021 in campus Leuven en 4 februari 2021 in campus Mechelen. Daarna ook in Antwerpen en Geel.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud links
Adobe InDesign

Basisopleiding Adobe InDesign

Ga in jouw bedrijf ook creatief aan de slag met Adobe InDesign of werk op een vlotte manier met je communicatiebureau of je drukkerij. Ook al ben je geen grafisch vormgever, je kan dankzij Adobe InDesign heel knappe ontwerpresultaten boeken.

Start op 1 december in leslocatie Geel (Thomas More Campus). Ook in het voorjaar 2021 in meerdere campussen.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

Videobewerking met Adobe After Effects

Laat de videoproducties van jouw bedrijf écht in het oog springen. In onze opleiding Adobe After Effects leer je alle technieken van het postproductieproces.

 

Start op 26 november in campus Mechelen

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud links

Basisopleiding Adobe Photoshop

Je kan ook in jouw bedrijf aan de slag met Adobe Photoshop, beelden bewerken en versterken, beeldcomposities maken en nog veel meer. Dit is een zeer praktijkgerichte basisopleiding basiscursus en toegankelijk voor ieder niveau.

Start op 1 december in campus Leuven. Ook in het voorjaar 2021 in meerdere campussen

Klik hier voor meer info en schrijf je in

 

Inhoud rechts

Google Analytics Expert (met examen)

Haal je wel voldoende uit je website? Leer hoe je met Google Analytics aan de slag gaat om de website van je bedrijf te analyseren, te verbeteren en je te onderscheiden van de concurrentie.

Start op 10 november in campus Antwerpen. Ook in het voorjaar 2021 in meerdere campussen. Check ook onze basisopleiding Google Analytics

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud links

Data Science en AI met Python

Expert worden in Python? Volg nu de opleiding Data Science en AI bij Syntra Bizz. Onze ervaren coach maakt jou helemaal wegwijs in big data.

 

Start op 9 november in leslocatie Geel (Thomas More Campus). Ook in het voorjaar in campus Mechelen en leslocatie Geel (Thomas More Campus)

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Inhoud rechts

Basisopleiding digitale fotografie

Het belang van goede beelden kan niet onderschat worden. In deze opleiding leer je professionele foto's maken die jouw zaak meteen in de kijker zetten.

 

Start op 12 november, zowel in Campus Antwerpen als Campus Mechelen. Ook in het voorjaar 2021 in meerdere campussen

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in

 

 

Nog meer interessante opleidingen in IT, grafische vormgeving en Office

Deze - en ook andere opleidingen - bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk IT-, grafische en audiovisuele of Office-opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die bv. een opleiding "AutoCAD" willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.