Het is voor jouw administratieve medewerkers niet evident om de toestroom aan nieuwe technieken en tools op te volgen en ze onder de knie te krijgen. De opleidingen van Syntra Bizz in de sector Administratie en office management zorgen ervoor dat jouw kennis en die van je medewerkers voortdurend worden geactualiseerd waardoor zij blijven scoren qua klantgerichtheid en efficiënte aanpak van hun office taken.

Opleidingen Administratie en Office management

Blijven jouw administratieve medewerkers ook een beetje vasthouden aan klassieke technieken qua beheer van de administratie? Halen jullie het onderste uit Microsoft Teams? Kennen zij de nieuwe tools van Microsoft Excel? In ons aanbod vind je gegarandeerd een opleiding op jouw maat. Zo helpen wij je om administratieve expertise op te bouwen en op punt te houden. Je kan efficiënter vergaderen, sneller en betere rapporten maken. Kortom je kan al het administratieve werk optimaliseren en ook leuker maken. We hebben zowel korte als lange, gecertificeerde opleidingen.

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseert Syntra Bizz voor jou en je team graag een administratieve of office-gerelateerde maatopleiding, helemaal afgestemd op de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Inhoud links

Microsoft Teams

Ook in jouw bedrijf is samenwerking een topprioriteit. Microsoft Teams is de ideale tool om jullie interne samenwerking digitaal te ondersteunen, zeker in tijden van thuiswerk en online meetings. Organiseer voor jouw medewerkers zo'n doe-opleiding en laat ze meteen resultaat boeken.

Enkel op maat

Vraag je offerte

 

 

Interne communicatie

Een vlotte samenwerking vraagt om duidelijke communicatie. Train nu jouw interne communicatieskills met deze hands-on coaching en zet alle neuzen in dezelfde richting. Als kant-en-klare opleiding, maar ook als maataopleiding

Start op 12 november in campus Antwerpen

Naar de opleiding

 

 

Inhoud rechts

Deze kant-en-klare office-opleidingen organiseren wij in het najaar 2020

Een opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de office-opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding Microsoft Teams willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

 

 

Schrijf je in en krijg onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Driemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die starten in de sector "Administratie en Office management" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in
  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
€301.29 €249.00
  • Campus Antwerpen
  • Thomas More Kempen
  • Of op jouw locatie
€156.09 €129.00
Evy Lafosse
Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

Woonassistent bij Syntra Bizz
Artikel

Woonassistent: een dankbare carrière in de zorgsector

Als woonassistent maak je het leven van mensen een pak aangenamer. Jij levert een belangrijke bijdrage in hun levenskwaliteit en hun zelfstandigheid. Sinds vorig jaar kan je bij Syntra Bizz het herkende diploma van Woonassistent behalen. We vroegen aan docente Nathalie Van Rompu wat het vak van woonassistent nu eigenlijk inhoudt.

 

Artikel

Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud.