Zorg dat jij of je medewerkers helemaal mee zijn met de nieuwste technieken in diverse elektrotechnische sectoren. Behaal zelf of laat je medewerkers de nodige getuigschriften en certificaten behalen voor elektrische installaties, inbraakbeveiliging, koeltechnieken, enz.

Opleidingen Elektro

De elektrowereld evolueert snel en ingrijpend. Je krijgt wel opleidingen aangeboden door je leveranciers, maar dat is dikwijls teveel productgerelateerd. Syntra Bizz biedt elektro-opleidingen aan in de residentiële omgeving, in de sectorindustrie, in HVAC (Heat Ventilation & Air Conditioning) en in de elektronica.

Dat zijn zowel basisopleidingen voor startende werknemers als voor de ervaren vakvrouwen of -mannen die hun competenties op peil willen houden of ze willen vergroten. In deze opleidingen ligt de focus op de praktijk. 

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Ga dan voor een elektro-opleiding op maat van je bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Wanneer je wil en hoe je wil. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van elektro- en bouwgerelateerde maatopleidingen die we reeds organiseerden

Inhoud links

Kant-en-klare opleidingen die in het najaar 2019 starten

Inhoud rechts

Opleiding in de kijker: Erkend technicus gasvormige brandstof GI - versnelde opleiding als summerschool

Syntra Bizz organiseert deze opleiding "Erkend technicus gasvormige brandstof GI" op een modulaire basis, in samenwerking met Syntra AB. Dit is een versnelde opleiding die start op 1 augustus 2019 en eindigt begin september 2019. Ideaal dus voor wie snel zijn certificaat wil behalen.

Klik hier voor meer informatie

Inhoud links

Domotica - Gecertificeerde KNX-training - Basis

In tijden van domotica en Internet of Things worden woningen en andere gebouwen aan een sneltempo geautomatiseerd. Men maakt hierbij gebruik van KNX. Dit is de wereldwijde standaard om deze processen en op een eenvoudige en efficiënte manier te beheren. 

Start op 3 oktober in campus Mechelen - 11 sessies

  Naar de opleiding

  Inhoud rechts

  PLC

  Om de automatisering binnen jouw bedrijf vlekkeloos te laten verlopen heb je kennis van PLC nodig. Deze opleiding PLC voorziet een compleet pakket, van de algemene opbouw en configuratie tot de courante programmeertalen.

  Start op 3 oktober in campus Mechelen - 10 sessies

   Naar de opleiding

   Ontdek ook onze summerschools rond elektro en techniek. Ze starten in augustus.

   Een elektro- of technische opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

   Je vindt niet onmiddellijk de elektro-opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding BA4 of BA5 willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

    

   Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
   Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

    

    

   Kim Priem is opleidingsadviseur
   Je kan haar bereiken via 0499 27 67 63 of kim.priem@syntra-bizz.be.

    

    

   Yannick Van Aken is opleidingsadviseur
   Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

    

    

   Sarah Hansen is opleidingsadviseur
   Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

   De opleidingen van Syntra Bizz zijn erkend door
    

   Blijf op de hoogte

   Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrieven of opleidingsagenda. Driemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die starten in de sector "Elektro" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

   Schrijf je in
   • Campus Mechelen
   • Campus Antwerpen
   • Campus Leuven
   • Of op jouw locatie
   €272.25 €225.00
   • Campus Mechelen
   • Of op jouw locatie
   €430.00 €355.37
   • Campus Mechelen
   • Of op jouw locatie
   €430.00 €355.37
   • Campus Mechelen
   • Of op jouw locatie
   €786.50 €650.00

   IoT voor technici

   /4 sessies

   • Campus Mechelen
   • Thomas More Kempen
   • Of op jouw locatie
   €484.00 €400.00
   Evy Lafosse
   Google Analytics

   "Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

   Syntra Bizz Blog

   Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

   Naar alle artikels
   Artikel

   KNX domotica: standaard in home automation

   KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

   Artikel

   Woonassistent: een dankbare carrière in de zorgsector

   Als woonassistent maak je het leven van mensen een pak aangenamer. Jij levert een belangrijke bijdrage in hun levenskwaliteit en hun zelfstandigheid. Sinds vorig jaar kan je bij Syntra Bizz het herkende diploma van Woonassistent behalen. We vroegen aan docente Nathalie Van Rompu wat het vak van woonassistent nu eigenlijk inhoudt.

    

   Artikel

   Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

   Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud. 
    

   Artikel

   7 redenen om voor de logistiek te kiezen

   De logistieke sector is enorm uitgebreid en daarom kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Toch beschikt de sector over een pak voordelen die het zowel voor jongeren als ervaren medewerkers een aantrekkelijke werkplek maken.