Zorg dat jij of je medewerkers helemaal mee zijn met de nieuwste technieken op het vlak van energie en HVAC. Behaal zelf of laat je medewerkers de nodige getuigschriften en certificaten behalen voor werken aan installaties met gasvormige of vloeibare brandstoffen enz.

Opleidingen Energie en HVAC

De wereld rond energie en HVAC evolueert snel en ingrijpend. Je krijgt wel opleidingen aangeboden door je leveranciers, maar dat is dikwijls teveel productgerelateerd. Syntra Bizz biedt energie-opleidingen aan waarmee je aan de slag kan in een residentiële omgeving of in de sectorindustrie.

Dat zijn zowel basisopleidingen voor startende werknemers als voor de ervaren vakvrouwen of -mannen die hun competenties op peil willen houden of ze willen vergroten. In deze opleidingen ligt de focus op de praktijk. 

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Ga dan voor een energie- of HVAC-opleiding op maat van je bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Wanneer je wil en hoe je wil. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Inhoud links

Cerga-Gasmonteur

Wil ook jij geregistreerd worden als gasmonteur bij een door Cerga erkend installatiebedrijf? Schrijf je dan in voor de opleiding van 16 uur in het erkend opleidingscentrum van Syntra Bizz.

Start op 1 oktober en 28 november in campus Mechelen

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Erkend technicus gasvormige brandstoffen GII

Als je gasketels met een ventilatorbrander wil onderhouden of herstellen, heb je hiervoor de erkenning als 'Technicus gasvormige brandstoffen GII' nodig. Syntra Bizz organiseert deze opleiding in samenwerking met Syntra AB.

Start op 9 januari 2021 in campus Mechelen

Naar de opleiding

Deze kant-en-klare energie- & HVAC-opleidingen starten in het najaar 2020

Een energie- of HVAC-opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de energie-opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding voor erkenning gasvormige brandstoffen GI willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

 

 

De opleidingen van Syntra Bizz zijn erkend door
 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrieven of opleidingsagenda. Driemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die starten in de sector "Energie & HVAC" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€2904.00 €2400.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€193.60 €160.00

Cerga - Gasmonteur

/4 sessies

 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€245.00 €202.48
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€315.00 €260.33
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€520.00 €429.75

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

Woonassistent bij Syntra Bizz
Artikel

Woonassistent: een dankbare carrière in de zorgsector

Als woonassistent maak je het leven van mensen een pak aangenamer. Jij levert een belangrijke bijdrage in hun levenskwaliteit en hun zelfstandigheid. Sinds vorig jaar kan je bij Syntra Bizz het herkende diploma van Woonassistent behalen. We vroegen aan docente Nathalie Van Rompu wat het vak van woonassistent nu eigenlijk inhoudt.

 

Artikel

Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud.