Als jouw bedrijf professioneel actief is met boekhouding, accountancy, financiën of verzekeringen, dan is het niet evident om de toestroom aan nieuwe technieken, wetten en richtlijnen op te volgen en ze onder de knie te krijgen. De opleidingen van Syntra Bizz in de sector Financiën zorgen ervoor dat jouw kennis en die van je medewerkers voortdurend worden geactualiseerd waardoor jullie de onmisbare steun blijven voor jullie klanten.

Opleidingen Financiën

Heb je een eigen onderneming en wil je zelf de boekhouding in handen nemen of net kunnen meepraten met je boekhouder? Of werk je al in een boekhoudkundige functie en wil je je kennis nog verder uitdiepen met een gespecialiseerde cursus? In ons aanbod vind je gegarandeerd een opleiding op jouw maat. Zo helpen wij je om financiële expertise op te bouwen en op punt te houden. Je kan een boekhouding voeren, je fiscale voordeel optimaliseren of inzicht krijgen in het financieel management van je bedrijf of organisatie. We hebben zowel korte als lange, gecertificeerde opleidingen.

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseert Syntra Bizz voor jou en je team graag een finance gerelateerde maatopleiding, helemaal afgestemd op de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Het grootste deel van onze finance-opleidingen zijn voor meerdere uren bijscholing erkend door het ITAA.

ITAA

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van financieel gerelateerde maatopleidingen die we reeds organiseerden

Inhoud links

Financial basics voor niet-financiële professionals

Worden verantwoordelijken in jouw bedrijf regelmatig betrokken beslissingen die financiële gevolgen hebben, maar missen ze de nodige financiële background om de gevolgen van deze beslissingen in te schatten? Deze cursus zorgt voor een enorme boost in hun kennis op het vlak van financiën.

Volgende start op 21 april 2022 in campus Antwerpen

Naar de opleiding

 

 

 

Beleggen op de beurs

Beleggen op de beurs biedt vaak mooie opportuniteiten. Het is echter niet risicoloos. In deze opleiding lichten we de werking van de beurs toe en bespreken we alle mogelijke beursproducten zoals aandelen en de diverse derivaten.

Start op 18 januari 2022 in campus Leuven en op 8 maart 2022 in campus Antwerpen

Naar de opleiding

Noteer ook onze extra Beleggingsupdate: de meest actuele tips voor beleggers met Tinne Cools. Start op 17 januari 2022, 22 januari 2022 en 25 april 2022 in campus Antwerpen

 

 

Kostprijscalculatie en value-based pricing

Zet jouw product voor een correcte prijs in de markt. Met de juiste kostprijscalculatie en de principes van value-based pricing krijg je een beter inzicht in je budgetten en verhoog je de winst van je bedrijf.

Enkel op maat

Naar de opleiding

 

 

 

 

Budgetteren en forecasten

In de huidige tijden is het van groot belang een juist en correct idee te hebben wat de financiële toekomst brengt. Deze opleiding gaat dieper in op het belang van budgettering en forecasting als financiële vertaalslag van de ondernemingsstrategie.

Start op 21 april 2022 in campus Antwerpen

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Ontdek onze opleidingen rond financiën en fiscaliteit

Een opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de financiële opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding MS Excel willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

 

 

Charlotte Jans is opleidingsadviseur voor de regio Vlaams-Brabant en Brussel
Je kan haar bereiken via 0468 07 73 29 of charlotte.jans@syntra-bizz.be.

 

 

De opleidingen van Syntra Bizz zijn erkend door
 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en krijg onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Driemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die starten in de sector "Financiën en verzekeringen" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

Dubbel boekhouden

/6 sessies (18u)

 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€574.75€475.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€187.55€155.00

Beleggen op de beurs

/3 sessies (9u)

 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€350.00€289.26
 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€393.25€325.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€925.00€764.46
Evy Lafosse
Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Heeft een job in de financiële sector nog een toekomst?
Artikel

Heeft een job in de financiële sector nog een toekomst?

Het imago van de banksector heeft de laatste jaren een behoorlijke deuk gekregen. De naweeën van de bankencrisis van 2008 en de daaruit voortvloeiende faillissementen, al of niet tijdelijke moeilijkheden, fusies en inkrimpingen bij banken en verzekeringsmaatschappijen zijn daar niet vreemd aan.

excel
Artikel

MS Excel: ook voor jouw bedrijf

Microsoft Excel heeft vaak de reputatie dat het overdreven complex en vooral voor de financiële sector interessant is. Nochtans heeft het programma verschillende handige toepassingen voor iedereen binnen jouw bedrijf.

Politieopleiding
Artikel

Samenwerkingsverband tussen Brusafe en Syntra Bizz

Brusafe en Syntra Bizz organiseren vooropleiding voor veiligheidsdiensten

Vanaf 2021 zal Brusafe Brussels - samen met Syntra Bizz - een unieke vooropleiding richting selectieproeven voor de politieschool gestalte geven. Deze gratis opleiding richt zich tot Nederlandse Brusselaars.

Artikel

Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven.