Digitaal tekenen met AutoCAD, SketchUp en Revit, grafisch ontwerp met Adobe InDesign of beeldbewerking met Adobe Photoshop … de experts van de maatopleidingen van Syntra Bizz nemen je mee in de laatste ontwikkelingen in deze tools en overspoelen je met praktische tips.

1+1+1=3

Creativiteit en productiviteit aangevuld met onze grafische expertise? Jij of je medewerkers hoeven geen grafische vormgevers of digitaal tekenaars te zijn om deze opleidingen te volgen. Een grondige basisopleiding, aangevuld met de nodige basistechnieken, kunnen er perfect voor zorgen dat jij of zij je brochures of jaarverslagen met Adobe InDesign in een mooie vorm kunnen gieten, foto's voor de website of webshop kunnen bewerken met Adobe Photoshop, snel een post kunnen plaatsen op social media met Adobe Spark of een leuke vlog kunnen maken met Adobe Premiere. En met een dosis kennis AutoCAD of SketchUp kunnen jij of zij ook zelf de nodige aanpassingen doen aan technische bouwplannen. 

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseren wij voor jou en je team graag een grafische of audiovisuele maatopleiding, helemaal op maat van de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van grafische en audiovisuele maatopleidingen die we reeds organiseerden

 


De impact van Covid-19 op onze kant-en-klare en maatopleidingen 

Het is evident dat de maatregelen rond de Corona-pandemie uiteraard zijn impact hebben op onze kant-en-klare opleidingen en onze maatopleidingen.

Hierdoor hebben wij spijtig genoeg heel wat geplande kant-en-klare opleidingen - voorzien in de maanden maart en april - noodgedwongen moeten annuleren. Ook hebben we ook proactief de opleidingen die nog zouden opstarten voor 25 mei uitgesteld of opnieuw ingepland op een latere datum of als summerschool in juli of augustus. Dit deden we om de opleidingen die reeds opgestart waren en door de lockdownmaatregel onderbroken werden, prioriteit te geven om te kunnen herstarten na de lockdownperiode (voorlopige datum 19 april).

Dit alles vroeg en vraagt nog heel wat schuif- en puzzelwerk van onze back office-medewerkers op het vlak van beschikbaarheid van docenten, lokalen en reeds ingeschreven cursisten. 

Intussen hebben onze docenten en tal van gespecialiseerde medewerkers alles op alles gezet om zoveel mogelijk opleidingen online aan te bieden. Dit kan voor theoretische lessen, maar is niet evident voor praktijkgerichte opleidingen. Wij willen immers een grondige aanpak van online opleidingen. Zowel op educatief, technisch als inhoudelijk vlak.

Het team van opleidingsadviseurs van Syntra Bizz blijft echter paraat - vanuit hun home office - om jou te blijven adviseren inzake maatopleidingen. Zij ontwikkelden intussen tal van nieuwe maatopleidingen. Het spreekt vanzelf dat alle opleidingen - die in hun kant-en-klare vorm werden stopgezet - als alternatief kunnen aangeboden worden als maatopleiding bij jou in het bedrijf of de locatie die je kiest. Onze opleidingsadviseurs en de docenten hebben ook extra ingezet op de online-aanpak van meerdere maatopleidingen.

Aarzel niet om onze opleidingsadviseurs te contacteren om de opleidingsplannen binnen jullie bedrijf te oriënteren of te heroriënteren richting "post Corona".

  Inhoud links

  Adobe

   

   

  Cad/Cam

   

   

   

  Inhoud rechts

  Deze kant-en-klare opleidingen kregen een nieuwe startdatum, na 25 mei

  Adobe InDesign

  Beheers je al de nodige basistechnieken van digitale vormgeving en wil je hierin een stapje verder gaan? Schrijf je dan in voor onze vervolgopleiding Efficiënt werken met Adobe InDesign. Dankzij deze doe-opleiding sta je nog sterker in de grafische wereld en lever je sneller nog mooiere resultaten af.

   

  Een grafische of audiovisuele opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

  Je vindt niet onmiddellijk de grafische of audiovisuele opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding Adobe Illustrator willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

  Interesse? Vraag jouw offerte

   

  Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
  Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

   

   

  Yannick Van Aken is opleidingsadviseur voor de regio Brussel en het midden en het westen van Vlaams-Brabant
  Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

   

   

  Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
  Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

   

   

  Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
  Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

   

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in op en krijg onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Driemaandelijks zetten we de spots op en aantal opleidingen die starten in de sector "Grafische en Audiovisuele technieken" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

  Schrijf je in
  • Campus Antwerpen
  • Campus Leuven
  • Campus Mechelen
  • Of op jouw locatie
  €458.59 €379.00
  • Campus Leuven
  • Campus Antwerpen
  • Campus Mechelen
  • Thomas More Kempen
  • Of op jouw locatie
  €399.30 €330.00
  • Campus Leuven
  • Campus Antwerpen
  • Thomas More Kempen
  • Campus Mechelen
  • Of op jouw locatie
  €598.95 €495.00
  • Campus Antwerpen
  • Campus Leuven
  • Campus Mechelen
  • Of op jouw locatie
  €506.99 €419.00
  • Nog te bepalen
  Enkel op maat
  Evy Lafosse
  Google Analytics

  "Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

  Syntra Bizz Blog

  Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

  Naar alle artikels
  Artikel

  Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

  Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud. 
   

  it vacature
  Artikel

  Beste IT'er, ik heb een uitdaging voor jou in 2018

  De wereld digitaliseert aan een razendsnel tempo en naargelang de bron staan er 9.000 tot 16.000 IT-vacatures open in België. Om mee te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, is er dus nood aan een blijvende instroom van talent.

  3D printing
  Artikel

  Opleidingen 3D-printing

  3D-printing is hot. Talloze toepassingen schieten als paddestoelen uit de grond. Er gaat geen week voorbij of er wordt wel een nieuwe revolutie gelanceerd. Van medische toptechnologie tot het printen van chocoladefiguurtjes.

  Artikel

  Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

  Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.