Ook voor jouw bedrijf is de kennis van MS Office een must. Of wil je dat je medewerkers helemaal mee zijn met digitale marketing, SEO, SEA en social media? Syntra Bizz biedt talrijke mogelijkheden om jouw medewerkers klaar te stomen voor alle IT- en digitale uitdagingen. Via kant-en-klare opleidingen of bedrijfsopleidingen op maat.

Informatica-opleidingen

Moet je een IT-expert zijn om bij Syntra Bizz een informatica-opleiding te volgen? Absoluut niet: ons uitgebreid aanbod van MS Excel-opleidingen is er op maat van iedere medewerker in jouw bedrijf. Van een basisopleiding zonder enige voorkennis, tot vervolmakingscursussen in grafieken, formules, functies en draaitabellen. Onze opleidingen rond Google, social media en e-commerce zorgen ervoor dat jij of je medewerkers scoren met de website of webshop van het bedrijf.

Is je bedrijf actief in de IT-sector? Dan kan je bij Syntra Bizz ook terecht voor meer sectorgerelateerde opleidingen zoals IT-projectmanagement, ITIL, Prince2, R, Software testing, CCNA, Internet of Things, Drupal, HTML, CSS, WordPress, JavaScript en nog veel meer.

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseren wij voor jou en je team graag een IT-gerelateerde maatopleiding, die helemaal beantwoordt aan de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van IT- en Office-gerelateerde maatopleidingen die we reeds organiseerden

 


De impact van Covid-19 op onze kant-en-klare en maatopleidingen 

Het is evident dat de maatregelen rond de Corona-pandemie uiteraard zijn impact hebben op onze kant-en-klare opleidingen en onze maatopleidingen.

Hierdoor hebben wij spijtig genoeg heel wat geplande kant-en-klare opleidingen - voorzien in de maanden maart en april - noodgedwongen moeten annuleren. Ook hebben we ook proactief de opleidingen die nog zouden opstarten voor 25 mei uitgesteld of opnieuw ingepland op een latere datum of als summerschool in juli of augustus. Dit deden we om de opleidingen die reeds opgestart waren en door de lockdownmaatregel onderbroken werden, prioriteit te geven om te kunnen herstarten na de lockdownperiode (voorlopige datum 19 april).

Dit alles vroeg en vraagt nog heel wat schuif- en puzzelwerk van onze back office-medewerkers op het vlak van beschikbaarheid van docenten, lokalen en reeds ingeschreven cursisten. 

Intussen hebben onze docenten en tal van gespecialiseerde medewerkers alles op alles gezet om zoveel mogelijk opleidingen online aan te bieden. Dit kan voor theoretische lessen, maar is niet evident voor praktijkgerichte opleidingen. Wij willen immers een grondige aanpak van online opleidingen. Zowel op educatief, technisch als inhoudelijk vlak.

Het team van opleidingsadviseurs van Syntra Bizz blijft echter paraat - vanuit hun home office - om jou te blijven adviseren inzake maatopleidingen. Zij ontwikkelden intussen tal van nieuwe maatopleidingen. Het spreekt vanzelf dat alle opleidingen - die in hun kant-en-klare vorm werden stopgezet - als alternatief kunnen aangeboden worden als maatopleiding bij jou in het bedrijf of de locatie die je kiest. Onze opleidingsadviseurs en de docenten hebben ook extra ingezet op de online-aanpak van meerdere maatopleidingen.

Aarzel niet om onze opleidingsadviseurs te contacteren om de opleidingsplannen binnen jullie bedrijf te oriënteren of te heroriënteren richting "post Corona".

  Inhoud links

  Volgende kant-en-klare IT-opleidingen kregen een nieuwe startdatum, na 25 mei

  Inhoud rechts

   

  Scrum Master (met examen)

  Met Scrum trek je korte sprints in multidisciplinaire teams om zo efficiënt en snel resultaten te boeken. Bij projecten waarvan de klant nog niet helemaal weet wat het eindresultaat moet worden, is Scrum een goede methode om al doende de wensen van de klant te achterhalen. Het grote voordeel aan Scrum is dan ook de flexibiliteit. 

  Start op 10 juni in campus Mechelen

  Lees hier meer informatie

  Scoor online: digitale marketing doe je met kennis van zaken

  Google

  Google is de vriend van elke bedrijfsleider. Niet alleen is het de nieuwe Gouden Gids, Google is ook een bron van heel wat nuttige cijfers over de website van jouw bedrijf. Syntra Bizz biedt bieden zowel basisopleidingen aan als Google trainingen voor gevorderden.

  Google opleidingen bij Syntra Bizz

  Een goede marketingmix is van cruciaal belang voor je bedrijf. En die marketingmix wordt meer en meer digitaal. Syntra Bizz biedt je praktijkgerichte cursussen aan die jij of je medewerkers leren om de digitale marketing van het bedrijf voortaan met kennis van zaken aan te pakken.

  Haal meer uit je website of je webshop

  Een website bouwen is één, ze onderhouden en zorgen dat ze rendeert is een ander verhaal. Om ervoor te zorgen dat je website of webshop sterk scoren biedt Syntra Bizz meerdere cursussen aan die jij of je medewerkers leren om je website of webshop te optimaliseren.

  • Websites maken met WordPress voor gevorderden, start op 25 mei in campus Antwerpen, maar ook als summerschool vanaf 24 augustus in campus Antwerpen
  • Basisopleiding Webdesign met HTML en CSS, start op 26 mei in campus Antwerpen, maar ook als summerschool vanaf 17 augustus in campus Mechelen
  • Basisopleiding Websites maken met WordPress, start op 8 juni in campus Antwerpen, maar ook als summerschool vanaf 19 augustus in campus Leuven
  • WordPress SEO, start op 17 juni in campus Antwerpen
  Inhoud links

  MS Excel

  Je kan bij Syntra Bizz een mooi traject volgen rond MS Excel, van basis tot VBA.

  Syntra Bizz organiseert nog meer Microsoft-opleidingen. Kijk ook naar ons aanbod in MS Office 365, MS Outlook, MS Word en MS PowerPoint

  Inhoud rechts

  Sterke troeven

  • Ervaren docenten
  • Praktijk- en resultaatgericht (je kan de verworven competenties meteen toepassen);
  • Je kan de cursussen volgen in onze computerlokalen in Antwerpen, Leuven en Mechelen, maar als maatopleiding op de locatie die je zelf kiest. 
  • Ook online-opleidingen op maat zijn mogelijk
  • een MS Excel-opleiding is ook zeer populair als opleiding voor je bedrijf, helemaal op maat. We kunnen dit organiseren in jouw bedrijf of in een van onze lokalen. Het kan zelfs in andere talen. Onze opleidingsadviseurs vertellen je er graag meer over.

  Naar de opleidingen

   

  Een informatica-opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

  Je vindt niet onmiddellijk de informatica-opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die bv. een basisopleiding MS Excel willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

  Interesse? Vraag jouw offerte

   

  Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
  Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

   

   

  Yannick Van Aken is opleidingsadviseur voor de regio Brussel en het midden en het westen van Vlaams-Brabant
  Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

   

   

  Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
  Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

   

   

  Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
  Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

   

   

  Syntra Bizz is lid van

  Syntra AB is lid van Feweb

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en krijg onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Driemaandelijks focussen we ons op een aantal opleidingen toe die starten in jouw sector "Informatica" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

  Schrijf je in
  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
  €307.34 €254.00
  • Campus Antwerpen
  • Campus Mechelen
  • Campus Leuven
  • Of op jouw locatie
  €301.29 €249.00
  • Campus Mechelen
  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
  €847.00 €700.00
  • Campus Mechelen
  • Thomas More Kempen
  • Of op jouw locatie
  €883.30 €730.00
  • Campus Antwerpen
  • Thomas More Kempen
  • Campus Mechelen
  • Campus Leuven
  • Of op jouw locatie
  €301.29 €249.00

  Syntra Bizz Blog

  Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

  Naar alle artikels
  mailchimp
  Artikel

  5 redenen om MailChimp te gebruiken

  E-mailmarketing is een onmisbare tool voor élk bedrijf, groot of klein. Een eenvoudig en gratis programma als MailChimp is het ideale middel om je klanten vlot te informeren over de laatste nieuwtjes en producten van jouw zaak.

  digitale transformatie
  Artikel

  4 mythes over digitale transformatie

  Digitale transformatie is zonder twijfel een van de grootste trends van de laatste jaren. Volgens sommigen zullen robots binnenkort al het vuile werk doen, terwijl anderen zich zorgen maken over jobverlies. Laat ons even enkele mythes ontkrachten…

  it vacature
  Artikel

  Beste IT'er, ik heb een uitdaging voor jou in 2018

  De wereld digitaliseert aan een razendsnel tempo en naargelang de bron staan er 9.000 tot 16.000 IT-vacatures open in België. Om mee te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, is er dus nood aan een blijvende instroom van talent.

  opleiding excel
  Artikel

  Verbluf jij binnenkort je collega's met je kennis van MS Excel?

  Microsoft Excel. Voor de ene een handige tool, voor de andere een programma waarbij je meermaals met de handen in het haar zit. Bij Syntra Bizz kan iedereen terecht voor een uitgebreide Excel-opleiding, wie weet word jij wel de volgende Excel-expert op je werkplek!