Veel factoren beïnvloeden het commercieel succes van je organisatie. De juiste opleiding en kennis zijn daar enkele van. Syntra Bizz helpt jou en je medewerkers op management- en HR-vlak een stevige stap vooruit zetten.

Opleidingen rond management, bedrijfsbeheer, HR en coaching

Bij Syntra Bizz beseffen we volop het dat niet eenvoudig is om een bedrijf te leiden en medewerkers te sturen. Medewerkers die misschien dan nog niet eens bij jouw bedrijf blijven.

Ook kijkt wordt een bedrijf ook wel geremd in zijn groei door de krapte op de arbeidsmarkt in diverse jobs. Hoe ga je daar mee om? Laat je medewerkers doorgroeien? En zo ja, hoe begeleid je hen hierbij?

In deze sector zoomen we in op de factoren die het operationeel succes van jouw bedrijf en jouw medewerkers sterk vergroten.

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseert Syntra Bizz voor jou en je team graag een management- of HR-opleiding helemaal op maat van de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van Management- of HR-gerelateerde maatopleidingen die we reeds organiseerden

Inhoud links

Beheer en overlaten van een familiezaak

Een familiebedrijf: je hebt er jarenlang aan gebouwd. Maar samenwerken met verschillende generaties binnen één familie is niet altijd evident. En wat met de toekomst en het eventueel overlaten of verderzetten van het bedrijf. Deze opleiding ondersteunt jou en jouw familie om de verdere toekomst van het bedrijf voor te bereiden en te vrijwaren.

Enkel op maat

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Equi-coaching: leiderschap in beweging

Equi-coaching: een training-coachingtraject met paarden als co-coach? Euh... toch geloven we in de dynamiek in je potentieel. De paarden geven jou de kans om te exploreren buiten je comfortzone. Ga de uitdaging aan!

Volgende start op 28 april 2022 in campus Antwerpen

Naar de opleiding

Inhoud links

Ontdek hier onze programmatie in managementopleidingen

Inhoud rechts

Dit is onze programmatie boordevol HR-gerelateerde en coachingopleidingen

Een management- of HR-opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet meteen de management- of HR-opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of hebt meerdere medewerkers die bv. een opleiding 'Leidinggeven' of ''Payrolladministratie' willen volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een bedrijfsopleiding op maat bij Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

 

 

Charlotte Jans is opleidingsadviseur voor de regio Vlaams-Brabant en Brussel
Je kan haar bereiken via 0468 07 73 29 of charlotte.jans@syntra-bizz.be.

 

  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
€3448.50€2850.00
  • Campus Mechelen
  • Of op jouw locatie
€3448.50€2850.00

Snelcursus Duits

/8 sessies (24u)

  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
€404.75€334.50
  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
€1118.95€924.75

Basisopleiding payroll

/10 sessies (30u)

  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
€998.25€825.00

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
excel
Artikel

MS Excel: ook voor jouw bedrijf

Microsoft Excel heeft vaak de reputatie dat het overdreven complex en vooral voor de financiële sector interessant is. Nochtans heeft het programma verschillende handige toepassingen voor iedereen binnen jouw bedrijf.

Politieopleiding
Artikel

Samenwerkingsverband tussen Brusafe en Syntra Bizz

Brusafe en Syntra Bizz organiseren vooropleiding voor veiligheidsdiensten

Vanaf 2021 zal Brusafe Brussels - samen met Syntra Bizz - een unieke vooropleiding richting selectieproeven voor de politieschool gestalte geven. Deze gratis opleiding richt zich tot Nederlandse Brusselaars.

Artikel

Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.