Veel factoren beïnvloeden het commercieel succes van je organisatie. De juiste opleiding en kennis zijn daar enkele van. Syntra Bizz helpt jou en je medewerkers op management- en HR-vlak een stevige stap vooruit zetten.

Opleidingen rond management, bedrijfsbeheer, HR en coaching

Bij Syntra Bizz beseffen we volop het dat niet eenvoudig is om een bedrijf te leiden en medewerkers te sturen. Medewerkers die misschien dan nog niet eens bij jouw bedrijf blijven.

Ook kijkt wordt een bedrijf ook wel geremd in zijn groei door de krapte op de arbeidsmarkt in diverse jobs. Hoe ga je daar mee om? Laat je medewerkers doorgroeien? En zo ja, hoe begeleid je hen hierbij?

In deze sector zoomen we in op de factoren die het operationeel succes van jouw bedrijf en jouw medewerkers sterk vergroten.

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseert Syntra Bizz voor jou en je team graag een management- of HR-opleiding helemaal op maat van de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van Management- of HR-gerelateerde maatopleidingen die we reeds organiseerden

Inhoud links

Leidinggeven op afstand

Hoe zorg je als leidinggevende voor efficiënt en productief thuiswerk? Hoe hou je de controle over je team? In deze opleiding leer je om vlot thuiswerk te garanderen zonder de productiviteit te verliezen.

Start opleiding op 4 maart 2021 in campus Antwerpen. 

Schrijf je in

Inhoud rechts

Bruto-netto: optimalisatie van de loonkosten

De fiscaliteit en sociale zekerheidsbijdragen bereiken in België een absoluut alarmniveau, waardoor de bruto-netto spanning de allerhoogste is in Europa. De gevolgen van de Corona crisis zullen de druk op de loonvorming exponentieel verhogen waardoor de concurrentiepositie van onze ondernemingen nog meer zal bedreigd worden.

Start opleiding op 25 februari 2021 in campus Antwerpen.

Reserveer je plaats

Inhoud links

Deze kant-en-klare managementopleidingen starten binnenkort

 

Inhoud rechts

Onze kant-en-klare HR- en coachingopleidingen vind je hier

Een management- of HR-opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet meteen de management- of HR-opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of hebt meerdere medewerkers die bv. een opleiding 'Leidinggeven' of ''Payrolladministratie' willen volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een bedrijfsopleiding op maat bij Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

 

 

 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Thomas More Kempen
 • Of op jouw locatie
€713.90 €590.00

Basisopleiding sales

/10 sessies (30u)

 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€978.95 €809.05

Loopbaancoach

/6 sessies (18u)

 • Campus Antwerpen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€786.50 €650.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€181.50 €150.00

HR-Officer

/12 sessies (36u)

 • Campus Antwerpen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€1149.50 €950.00

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Politieopleiding
Artikel

Samenwerkingsverband tussen Brusafe en Syntra Bizz

Brusafe

Brusafe en Syntra Bizz organiseren vooropleiding voor veiligheidsdiensten

Vanaf 2021 zal Brusafe Brussels - samen met Syntra Bizz - een unieke vooropleiding richting selectieproeven voor de politieschool gestalte geven. Deze gratis opleiding richt zich tot Nederlandse Brusselaars.

Artikel

Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

Woonassistent bij Syntra Bizz
Artikel

Woonassistent: een dankbare carrière in de zorgsector

Als woonassistent maak je het leven van mensen een pak aangenamer. Jij levert een belangrijke bijdrage in hun levenskwaliteit en hun zelfstandigheid. Sinds vorig jaar kan je bij Syntra Bizz het herkende diploma van Woonassistent behalen. We vroegen aan docente Nathalie Van Rompu wat het vak van woonassistent nu eigenlijk inhoudt.