Ook in jouw bedrijf kan je niet meer zonder een professionele management- en HR-aanpak. Er is een voortdurende instroom aan nieuwe tools, technieken en ideeën. Het is niet evident om dit allemaal accuraat op te volgen en ze onder de knie te krijgen. De opleidingen van Syntra Bizz in de sector Management, HR en Coaching zorgen ervoor dat jouw kennis en die van je medewerkers voortdurend worden geactualiseerd waardoor jullie de onmisbare steun blijven voor jullie klanten.

Opleidingen Management en HR

Heb je een eigen onderneming en wil je zelf de loonadministratie in handen nemen of beter leren coachen? Of optimaal leren rekruteren en een selectiegesprek voeren? In ons aanbod vind je gegarandeerd een opleiding op jouw maat. Zo helpen wij je om management- of HR-expertise op te bouwen en op punt te houden. Je kan aan de slag met payrolladministratie, je collega's of medewerkers beter coachen en ze ook in je bedrijf houden. We hebben zowel korte als lange, gecertificeerde opleidingen.

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseert Syntra Bizz voor jou en je team graag een management of HR-gerelateerde maatopleiding, helemaal afgestemd op de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van management en HR-gerelateerde maatopleidingen die we reeds organiseerden

Inhoud links

Mentorship: coachen van technische profielen

Een goede kennisoverdracht van ervaren werknemers naar minder ervaren collega’s is een grote troef voor je bedrijf. Zo hou je de opgebouwde kennis in huis. De juiste aanpak van de kennisoverdracht is essentieel. Wij "coachen jouw coaches" zodat zij hun kennis en ervaring degelijk kunnen overbrengen.

Start in op 26 oktober in campus Antwerpen

Naar de opleiding

 

 

Overheidsopdrachten winnen voor de KMO

Denk je dat als KMO geen of minder kans maakt om projecten te winnen via wetgeving overheidsopdrachten? Overheidsopdrachten zijn echter niet alleen voorbehouden voor grote bedrijven. Ook als KMO kan je immers overheidsopdrachten binnenhalen!

Als online lesmoment op 15 oktober en als fysiek lesmoment op 26 november in campus Antwerpen

Naar de opleiding

 

 

Kostprijscalculatie en value-based pricing

Zet jouw product voor een correcte prijs in de markt. Met de juiste kostprijscalculatie en de principes van value-based pricing krijg je een beter inzicht in je budgetten en verhoog je de winst van je bedrijf.

Start op 19 november in campus Antwerpen

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Deze kant-en-klare managementopleidingen organiseren wij in het najaar 2020

Deze kant-en-klare HR-opleidingen organiseren wij in het najaar 2020

Een opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de management- of HR-opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding coaching willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

 

 

Schrijf je in en krijg onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Driemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die starten in de sector "Management, HR en coaching" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in
Evy Lafosse
Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

Woonassistent bij Syntra Bizz
Artikel

Woonassistent: een dankbare carrière in de zorgsector

Als woonassistent maak je het leven van mensen een pak aangenamer. Jij levert een belangrijke bijdrage in hun levenskwaliteit en hun zelfstandigheid. Sinds vorig jaar kan je bij Syntra Bizz het herkende diploma van Woonassistent behalen. We vroegen aan docente Nathalie Van Rompu wat het vak van woonassistent nu eigenlijk inhoudt.

 

Artikel

Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud.