Syntra Bizz zorgt voor een breed scala aan opleidingen voor jou als ondernemer of bedrijfsleider maar ook voor jouw werknemers uit verschillende afdelingen of niveaus.

Opleidingen Management en bedrijfsbeheer bij Syntra Bizz

Vandaag de dag een bedrijf runnen of leiding geven, vraagt heel wat communicatieve en sociale vaardigheden. Iedereen wordt mondiger en de lat ligt hoog in alle afdelingen. Ook selectieprocedures, de coaching van je medewerkers, ervoor zorgen dat zij graag en daardoor goed werken, zich goed kunnen en durven uitdrukken: het zijn heel wat aspecten van werken met medewerkers waarmee je dagdagelijks geconfronteerd wordt. 

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseren wij voor jou en je team graag een management of HR-gerelateerde maatopleiding, helemaal op maat van de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van management- en HR-maatopleidingen die we reeds organiseerden

 

Inhoud links

Changemanagement

Als je bedrijf interne veranderingen doormaakt, is het noodzakelijk dat alle betrokken medewerkers met zijn allen op dezelfde lijn zitten. Deze opleiding leert je alle technieken om deze veranderingsprocessen vlot en zonder weerstand te laten verlopen.

25 oktober 2018 - 4 sessies - Campus Antwerpen

Schrijf je in

 

Nog meer nieuwe opleidingen

Opleiding in de kijker: HR-Basics - modulair traject

Goede medewerkers vinden én houden is de basis van een succesvol bedrijf. In deze interactieve opleiding leer je alles over Human Resources.
In deze praktijkgerichte cursus maken we je wegwijs in alle essentiële onderdelen van Human Resources Management, van rekrutering tot payroll. Of je nu HR-verantwoordelijke of KMO-zaakvoerder bent: onder begeleiding van ervaren docente Leen Goossens krijg je in dit interactief traject alle tools aangereikt om jouw personeelsbeleid van A tot Z te optimaliseren.

We starten op 2 oktober 2018 met 2 sessies rond succesvol rekruteren en selecteren

Interesse? Schrijf je snel in

Een managementopleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de managementopleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding Personeelsadministratie willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0499 27 67 63 of kim.priem@syntra-bizz.be.

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en krijg ons nieuwsbrief of opleidingsagenda. Om de 3 maanden bekijken we een aantal opleidingen toe die daarna starten in de sector "Management en bedrijfsbeheer" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in
 • Campus Antwerpen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€272.25 €225.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€290.40 €240.00

Changemanagement

/4 sessies

Nieuw
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€477.95 €395.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€477.95 €395.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€411.40 €340.00

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

Inzicht en controle over het groeipad van je bedrijf

Key Performance Indicators, kortweg KPI’s, zijn de knipperlichten die vertellen waar in je bedrijf de dingen al of niet lopen zoals gewenst. Ze geven bedrijfsleiders en managers inzicht en controle: waar een KPI niet wordt gehaald, kan worden bijgestuurd. 

Artikel

Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud. 
 

Artikel

7 redenen om voor de logistiek te kiezen

De logistieke sector is enorm uitgebreid en daarom kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Toch beschikt de sector over een pak voordelen die het zowel voor jongeren als ervaren medewerkers een aantrekkelijke werkplek maken.

Artikel

5 redenen om MailChimp te gebruiken

E-mailmarketing is een onmisbare tool voor élk bedrijf, groot of klein. Een eenvoudig en gratis programma als MailChimp is het ideale middel om je klanten vlot te informeren over de laatste nieuwtjes en producten van jouw zaak.