Syntra Bizz zorgt voor een breed scala aan opleidingen voor jou als ondernemer of bedrijfsleider maar ook voor jouw werknemers uit verschillende afdelingen of niveaus.

Opleidingen Management en bedrijfsbeheer bij Syntra Bizz

Vandaag de dag een bedrijf runnen of leiding geven, vraagt heel wat communicatieve en sociale vaardigheden. Iedereen wordt mondiger en de lat ligt hoog in alle afdelingen. Ook selectieprocedures, de coaching van je medewerkers, ervoor zorgen dat zij graag en daardoor goed werken, zich goed kunnen en durven uitdrukken: het zijn heel wat aspecten van werken met medewerkers waarmee je dagdagelijks geconfronteerd wordt. 

Syntra Bizz heeft heel wat opleidingen - kant-en-klaar of als bedrijfstraining op maat - die een oplossing geven op al je vragen rond management en bedrijfsbeheer.

Inhoud links

Emotionele intelligentie en NLP

Hoe kan je door EQ en NLP de behoeften van anderen beter begrijpen en je (potentiële) klanten dus nog meer tevreden maken? 

Wil je je klanten, je collega's of je medewerkers beter kunnen overtuigen?  Deze opleiding leert je leiden door te volgen. Je leert hoe je signalen van de ander beter opvangt. Je leert jezelf programmeren in een gewenste toestand zodat je meer zelfzeker, meer beheerst en empatisch de boodschap kan overbrengen.

Naar de opleiding

Een managementopleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de managementopleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding Personeelsadministratie willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen/Noorderkempen.
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen/Zuiderkempen.
Je kan haar bereiken via 0499 27 67 63 of kim.priem@syntra-bizz.be.

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur voor de regio Brussel/Leuven
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

Opleiding in de kijker: HR-Basics - modulair traject

Goede medewerkers vinden én houden is de basis van een succesvol bedrijf. In deze interactieve opleiding leer je alles over Human Resources.
In deze praktijkgerichte cursus leren we je alle essentiële onderdelen van Human Resources Management, van rekrutering tot payroll. Of je nu HR-verantwoordelijke of KMO-zaakvoerder bent; onder begeleiding van ervaren docente Leen Goossens krijg je in dit interactief traject alle tools aangereikt om jouw personeelsbeleid van A tot Z te optimaliseren.

Interesse? Schrijf je snel in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en krijg ons nieuwsbrief of opleidingsagenda. Om de 3 maanden bekijken we een aantal opleidingen toe die daarna starten in de sector "Management en bedrijfsbeheer" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

“Zowel verlegen als extravertere mensen leren hier hoe er naar hen geluisterd wordt in een vergadering en hoe ze een publiek kunnen boeien. We gooien stopwoordjes overboord, nemen een zelfzekere houding aan en gebruiken de juiste intonatie. Heel confronterend maar leerrijk voor iedereen.”

Serge Dal Bosco, docent Spreken voor een groep en Moeilijke telefoongesprekken.

 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€578.38 €478.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€484.00 €400.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€1179.75 €975.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€453.75 €375.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€332.75 €275.00

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

Inzicht en controle over het groeipad van je bedrijf

Key Performance Indicators, kortweg KPI’s, zijn de knipperlichten die vertellen waar in je bedrijf de dingen al of niet lopen zoals gewenst. Ze geven bedrijfsleiders en managers inzicht en controle: waar een KPI niet wordt gehaald, kan worden bijgestuurd. 

Artikel

5 redenen om MailChimp te gebruiken

E-mailmarketing is een onmisbare tool voor élk bedrijf, groot of klein. Een eenvoudig en gratis programma als MailChimp is het ideale middel om je klanten vlot te informeren over de laatste nieuwtjes en producten van jouw zaak.

Artikel

4 mythes over digitale transformatie

Digitale transformatie is zonder twijfel een van de grootste trends van de laatste jaren. Volgens sommigen zullen robots binnenkort al het vuile werk doen, terwijl anderen zich zorgen maken over jobverlies. Laat ons even enkele mythes ontkrachten…

Artikel

Beste IT'er, ik heb een uitdaging voor jou in 2018

De wereld digitaliseert aan een razendsnel tempo en naargelang de bron staan er 9.000 tot 16.000 IT-vacatures open in België. Om mee te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, is er dus nood aan een blijvende instroom van talent.