Syntra Bizz en Fortio Bedrijfsopleidingen zorgen voor een breed scala aan opleidingen voor jou als ondernemer of bedrijfsleider maar ook voor jouw werknemers uit verschillende afdelingen of niveaus.

Opleidingen Management en bedrijfsbeheer bij Syntra Bizz en Fortio Bedrijfsopleidingen

Vandaag de dag een bedrijf runnen of leiding geven, vraagt heel wat communicatieve en sociale vaardigheden. Iedereen wordt mondiger en de lat ligt hoog in alle afdelingen. Ook selectieprocedures, de coaching van je medewerkers, ervoor zorgen dat zij graag en daardoor goed werken, zich goed kunnen en durven uitdrukken: het zijn heel wat aspecten van werken met medewerkers waarmee je dagdagelijks geconfronteerd wordt. 

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseren wij voor jou en je team graag een management of HR-gerelateerde maatopleiding, helemaal op maat van de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van management- en HR-maatopleidingen die we reeds organiseerden

 


Al onze maatopleidingen in HR en management organiseren wij nu ook in de regio's Limburg en Kempen, samen met onze collega's van Fortio Bedrijfsopleidingen. 

 

Contacteer de opleidingsadviseur uit jouw regio. Je vindt haar of zijn gegevens onderaan deze pagina

  Inhoud links

  Chief Happiness Officer - Praktijkopleiding 

  Blije en gemotiveerde medewerkers maken iedereen gelukkig. Zij krijgen immers veel meer dingen gedaan en tillen hierdoor hun collega’s naar een hoger level. Ze tellen geen uren maar grote en kleine successen. Heb jij ook al een Chief Happiness Officer in dienst die je medewerkers blij en gelukkig maken?

  Volgende start op 27 april 2020 in campus Antwerpen

  Naar de opleiding

  Inhoud rechts

  Basisopleiding Payroll

  Nieuwe medewerkers in dienst op jullie HR-afdeling? Of wil je als bedrijfsleider beter op de hoogte zijn van loonadministratie? Deze opleiding bezorgt je zeker een zeer uitgebreide basiskennis van payroll.

  Volgende start op 23 april 2020 in campus Antwerpen

  Naar de opleiding

  Inhoud links

  Onze sterkhouders bij Syntra Bizz op het vlak van HRM en people management

    

   Volgende kant-en-klare opleidingen in HRM en management worden exclusief aangeboden in de campussen van Syntra Limburg en Fortio Bedrijfsopleidingen

   Inhoud rechts

   Ontdek de toppers bij Syntra Bizz op het vlak van management en bedrijfsbeheer

     Een managementopleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

     Je vindt niet onmiddellijk de managementopleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties of doelstellingen van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding Personeelsadministratie willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz of Fortio Bedrijfsopleidingen.

     Interesse? Vraag jouw offerte

      

     Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
     Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

      

      

     Yannick Van Aken is opleidingsadviseur voor de regio Brussel en het midden en het westen van Vlaams-Brabant
     Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

      

      

     Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
     Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

      

      

     Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
     Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

      

      

     Blijf op de hoogte

     Schrijf je in en krijg ons nieuwsbrief of opleidingsagenda. Om de 3 maanden bekijken we een aantal opleidingen toe die daarna starten in de sector "Management en bedrijfsbeheer" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

     Schrijf je in
     • Campus Antwerpen
     • Of op jouw locatie
     €3448.50 €2850.00

     Syntra Bizz Blog

     Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

     Naar alle artikels
     kpi management
     Artikel

     Inzicht en controle over het groeipad van je bedrijf

     Key Performance Indicators, kortweg KPI’s, zijn de knipperlichten die vertellen waar in je bedrijf de dingen al of niet lopen zoals gewenst. Ze geven bedrijfsleiders en managers inzicht en controle: waar een KPI niet wordt gehaald, kan worden bijgestuurd. 

     Artikel

     Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

     Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

     Artikel

     KNX domotica: standaard in home automation

     KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

     Woonassistent bij Syntra Bizz
     Artikel

     Woonassistent: een dankbare carrière in de zorgsector

     Als woonassistent maak je het leven van mensen een pak aangenamer. Jij levert een belangrijke bijdrage in hun levenskwaliteit en hun zelfstandigheid. Sinds vorig jaar kan je bij Syntra Bizz het herkende diploma van Woonassistent behalen. We vroegen aan docente Nathalie Van Rompu wat het vak van woonassistent nu eigenlijk inhoudt.